Hubert249 4 277 Opublikowano 22 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2012 http://lagmag.pl/ Oryginalne ? Ambitne? Samobójstwo? plus Niekryty w ekipie Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2012 ch,ujowe, nie czytałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2012 Niech wypier.dala ten bezbek dla gimbów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 22 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2012 Niekryty? To już można zamknąć ten magazyn Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 22 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2012 12 zł xDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 22 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2012 Ok widze, ze Lucek w ekipie wiec maks 5 numerow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2012 Niekryty? To już można zamknąć ten magazyn A kto to w ogóle jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 22 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2012 (edytowane) Jest to polska osobowość internetowa, prezenter radiowy, autor książki, publicysta, recenzent i krytyk gier komputerowych oraz satyryk. Znany chyba głównie z tego, że ma najpopularniejszy w Polsce kanał na YouTube'ie, gdzie, cóż... mówi jakieś rzeczy? Edytowane 22 grudnia 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 22 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2012 Brakuje mi w redakcji Natali Siwiec i Mozila. Nie kupuję. Ktoś ładnie kasę uje/bał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2012 Dobra google pokazało tego nerda co to stawiał pada od Gamecube'a jako przykład idealnego kontrolera. Czyli nie chciałoby mi się tego czytać nawet za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2012 Dobra google pokazało tego nerda co to stawiał pada od Gamecube'a jako przykład idealnego kontrolera. Czyli nie chciałoby mi się tego czytać nawet za darmo. LOL, chyba mylisz dema "ogarnij się" z Niekrytym. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 23 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2012 Uwielbiam nasze polskie nastawienie do świata. Magazyn jeszcze do nikogo nie dotarł (bo zwykłym idzie) a tu już hejting i krytyka Spokojnie ziomeczki, przeczytajmy i dajmy szansę Lagowi. Cieszy mnie każde nowe pismo o grach, nawet hipsterskie cokolwiek to oznacza. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2012 (edytowane) Co ciekawe to to, że w magazynie nie ma screenów gier, tylko są bazgroły jakiejś typiary. Recenzji też nie ma tylko felietony. Nie lubię tego cwaniaczka wymądrzającego się - Niekrytego Krytyka i przez to oceniam magazyn 1/10. Joke, chętnie bym obczaił w jakimś Empiku co to za magazyn. Ale nakład 1000 sztuk nie może im na to pozwolić. Właśnie 1000 sztuk? To jest drukowane u kogoś w domu, tak amatorsko? Edit: E no, całkiem fajnie to wygląda, ręcznie babka namalowała artwork: Edytowane 23 grudnia 2012 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2012 I tak podzieli los całkiem udanego Playboksa. Takie są realia i nie trzeba tutaj być żadnym prorokiem z powołania. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2012 (edytowane) Lucek, jak tam trafiłeś? A ja właśnie zakupiłem. Wkurza mnie postać Niekrytego, ale ze względu na Lucka zakupiłem (tiaa:). Po prostu trzeba wspierać takie projekty. Przez chwilę nawet pomyślałem, że zamiast Extrima bym takie pisemko sobie zbierał/zaprenumerował? W Extrimie niby czytam wszystko, ale najbardziej ciekawią mnie felietony. Tu są same felietony i ładny dizajn. Ludzie porównują ten minimalizm do EDGE. Ciekawe czy tlyko Edge mieli w łapach czy na pdf. Edytowane 23 grudnia 2012 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2012 No, trzeba przyznać, że w środku wygląda bardzo dobrze. Szkoda, że okładka jest beznadziejna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 23 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2012 w sumie bym przeczytał, ale żeby kupić to żyła jestem. okładka nawet fajna, taka inna trochę Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2012 w sumie bym przeczytał, ale żeby kupić to żyła jestem. okładka nawet fajna, taka inna trochę Spoko, zeskanuję i zrzucę na torrenty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2012 w sumie bym przeczytał, ale żeby kupić to żyła jestem. okładka nawet fajna, taka inna trochę Spoko, zeskanuję i zrzucę na torrenty. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 23 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2012 Kupiłbym ale wstydziłbym się wyciągnąć publicznie (w domu, w obecności psa w sumie też) magazyn z tekstem lub nie daj boże zdjęciem człowieka tytułującego się "niekryty krytyk". Wypier,dol go Lucek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 23 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2012 Lucek, jak tam trafiłeś? Jestę takim celebrytę, że sami do mnie przychodzą A poważniej troszkę... Kilka osób z dawnego Engarde jest w ekipie to i mnie poprosili o skrobnięcie czegoś Magazynowi kibicuję, bo jestem pełen podziwu, że po wszystkich perypetiach w ogóle się w końcu ukazał. Jest to, póki co przynajmniej, mocno prywatna inicjatywa, więc tym bardziej ciekaw jestem co z tego wyjdzie. Nie mogę się doczekać kiedy dostanę wersję fizyczną, bo to co widziałem w wersji do druku i na zdjęciach prezentowało się prześlicznie. A jak komuś nie odpowiada Niekryty Krytyk to można flamastrem zamazać zdjęcie i wyrwać strony z jego tekstem Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2012 Kupię Wasze wydanie z czystej ciekawości. 12 zł stracę, nie zbiednieję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 23 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2012 Powiedziałbym, że recenzje będą pisane z opóźnieniem w stosunku do konkurencji, ale recenzji nie ma. Dow(pipi) mi zepsuli. ;-/ Wygląda rzeczywiście dość... hipstersko. Zgaduję, że nawiązuje do tych pierwszych polskich czasopism, gdzie okładki robili sami zamiast korzystać z artów. Podoba mi się koncepcja magazynu growego z samą publicystyką. Pierwszy numer na pewno kupię, choćby z ciekawości i dla Lucka (bo przecież nie dla Niekrytego, c'nie?). Za Śledzia też propsy: tylko teraz ten plakat to jednorazowo, czy przewidziana jest jakaś szersza współpraca? Niech wypier.dala ten bezbek dla gimbów. Oj przepraszam, w redakcji jest niejaka Anna Bek, więc jaki bezbek? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2012 (edytowane) @ Nemesis: 15zl (z wysyłką) Ja na szczęście nie wiem jak rzeczywiście nazywa się Niekryty, więc pewnie jego tekst wciągnę nosem, spodoba mi się, a na końcu dowiem się że to Niekryty Krytyk Też czekam z niecierpliwością, nie mam jeszcze pierwszego numeru, ale ciekaw jestem co będzie w drugim, trzecim itp:) Edytowane 23 grudnia 2012 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 23 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2012 spoiler Niekryty to Maciej Frączyk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi