Wielki K 94 Opublikowano 25 marca 2013 Opublikowano 25 marca 2013 (edytowane) Mass Effect 3. Mało miejscówek do swobodnej eksploracji, słaba interakcja z towarzyszami, sr.aczka płatnych dodatków, nieznośna momentami dawka patosu, śmieszna końcówka... To ciągle bardzo dobra gra, ale iskry geniuszu dwójki zdecydowanie zabrakło. Max Payne 3. Monotonna, na dłuższą metę męcząca rozgrywka i główny bohater, którego ckliwo- smętne popierdywanie starego, przegranego alkusa doprowadzało mnie do szału mniej więcej od drugiej minuty gry. FF XIII-2. Szczególne rozczarowanie to nie jest, po prostu nie udało się podźwignąć marki z rynsztoku, w którym wesoło taplała się XIII. Edytowane 26 marca 2013 przez Wielki K 1 Cytuj
Traktorzysta 18 Opublikowano 26 marca 2013 Opublikowano 26 marca 2013 Diablo 3 - raz przeszedlem z kumplami wszystkie poziomy trudnosci i na tym zakonczyla sie moja przygoda z ta gra. Zbyt wiele uproszczen, zero motywacji do dalszej gry, cyrk z wprowadzeniem pvp. Gra nie ma startu do d2. Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Jako że nie grałem w Diablo 3 i AC 3 ( a nie mowie o grach w które nie grałem ), za rozczarowanie roku musze uznać :ALIEN COLONIAL (pipi)A MARINES .... ile ja na tą gre czekałem , ile ja sie napalałem na jakaś mega sieczke tych przerośnietych mrówek, ile sobie nawyobrazałem klimatu filmowego zaszczucia, nerwówki i dynamicznej akcji.... a dostałem gówniana graficzke, obcych wolniejszych od cieżarnej hipopotamicy i gierke na 5 godzin ..... Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Opublikowano 24 kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 18 listopada 2017 przez c0r Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi