SpacierShark123 1 506 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Jako że dostałem z powrotem swoje ps2 szukam gier , które ukazały się tylko na nie i są naprawdę godne polecenia.Jak na razie ograłem jedynie serię Kingdom Hearts , killzone i kilka gniotów.Interesują mnie wszystkie gatunki. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Trylogia Jak & Daxter, Ratchet & Clank (platformery) God of War I i II Okami (przygodówka) Mercenaries (takie GTA na wojnie) Resident Evil 4 (było na Gacka ale też fajna gierca) Burnout Dominator Shadow of Colossus Hitman Blood Money Tomb Raider Legend GTA Vice City Prince of Persia (trylogia) MGSy (Son of Liberty i Snake Eater) Black Spliner Cell (cała seria) Medal of Honor: Rising Sun, Frontline, Vanguard, Wojna w Europie Sporo z wyżej wymienionych wyszło na PS Store w wersji HD więc... Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 Gran Turismo Devil May Cry Final Fantasy Dragon Quest Tekken Cytuj
Gary 24 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 (edytowane) Nie ma sensu wypisywać pierdyliona gier, więc podam po jednym totalnym debeściaku z każdego gatunku. IMO ofkors, chociaż nie wszystkie są exami. Najlepsza strzelanka: Resident Evil 4 Najlepszy slasher: Devil May Cry 3: Special Edition Najlepsza platformówka: Jak&Daxter Najlepsze wyścigi: Burnout 3 Najlepsze RPG: Final Fantasy XII Najlepsza przygodówka: Silent Hill 2 Edytowane 23 grudnia 2012 przez Gary Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 23 grudnia 2012 Autor Opublikowano 23 grudnia 2012 Chodziło mi o exlusivy.Większość wypisanych przez was gier są na inne konsole.Chętnie sprawdzę Final Fantasy XII oraz serię Jak&Dexter. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 Jest tego trochę więc masz: http://gametrade.pl/link/50938-wikimedia-error Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 2 stycznia 2013 Opublikowano 2 stycznia 2013 Black, B3 Takedown, zawsze je odświerzam Cytuj
Axee 1 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 God of War I i II seria Timesplitters Mortal Kombat Armageddon Tekken 5 seria Ratchet & Clank seria Final Fantasy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi