Gość yaczes Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 Hej, Znajomy ma problem z 3dsem. Dostaje black screen of death po kilkudziesieciu sekundach (hold down the power button, blablabla, contact local service center if problem persists blabla). Soft jest nowy, wiec to nie jego wina. Jakies wskazowki? Jakis dobry serwis nintendo w polsce? (konsola po gwarancji) Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 w pl raczej nikt tego nie naprawi. skontaktuj sie z stadlbauer, moze odplatnie to jakos załatwią Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 http://nintendo.unia.com.pl/ spróbój tam, jak pracowałem "tam gdzie pracowałem wcześniej" to tam reklamowałem nintendo pogwarancyjnie i nie było problemu, nie wiem jak z softem ale hardware naprawiali bezbłędnie. pozatym nintedo sie nie psuje, ktoś musiał nieźle sie napocić by 3ds zyebać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi