Skocz do zawartości

Okładka roku 2012

Okładka roku 2012  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz okładkę roku 2012

• PE #173 Batman Arkham City A
      0
    • PE #173 Batman Arkham City B
    • PE #174 PlayStation Vita
      0
    • PE #175 Mass Effect A
    • PE #175 Mass Effect B
    • PE #176 Assassins Creed 3
      0
    • PE #177 MoH Warfighter
      0
    • PE #178 Max Payne A
    • PE #178 Max Payne B
    • PE #179 NFS Most Wanted
      0
    • PE #180 Resident Evil 6
      0
    • PE #181 15 lat PE
    • PE #182 Hitman
    • PE #183 Halo 4
    • PE #184 Far Cry 3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Arkham City B, od początku była najlepsza i nadal jest wzorem świetnej okładki, bez kolorków z dupy wziętych i dużej ilości tekstu. To w ogóle jedna z najlepszych w historii PE.

Dobre są też obie z Maxem.

Edytowane przez Zwyrodnialec
Opublikowano (edytowane)

Dałbym na AC3 albo Batmana, ale ci obaj stanowczo zbyt często się pojawiali na okładce w ostatnich latach :F Na dodatek okładka Batmana B to kopiuj - wklej od Game Informera. Wahałem się między Halo 4 a Maxiem w wersji A, a jako że obok mistrza szefa są niepotrzebne napisy, to głos poszedł na Maxa Chlora.

Sporo dobrych okładek było w tym roku, łatwiej bedzie jednak wyłowić najbrzydszą, a tą bez wątpienia jest ten koszmar z Drejkiem i Vitą.

Edytowane przez MaZZeo
Opublikowano

Dużo ładnych okładek było w 2012. Wymiatają zwłaszcza te z Asasynem, Maxem i Halo. Mój głos idzie jednak na 15 lat PE. Coś pięknego!

Opublikowano (edytowane)

Pierwsza wersja Maxa. Te batmany, fc3, assassin, hitman, me3 to strasznie popularne grafiki, ktore widzialem juz tysiac razy. Za to ta pierwsza okladka Maxa rewelacyjna ;) oczywiscie mi druga wersja przyszla ;/

Edytowane przez schabek
Gość Szprota
Opublikowano

Nic nie mam do gry FC3,ale jak już po raz setny widzę tego Vaasa(nic nie mam do niego) to mam odruchy wymiotne. Wszędzie on jest!

Głos na Batmana 2

• 2 tygodnie później...