Skocz do zawartości

Okładka roku 2012

Okładka roku 2012 48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz okładkę roku 2012

• PE #173 Batman Arkham City A
      0
    • PE #173 Batman Arkham City B
    • PE #174 PlayStation Vita
      0
    • PE #175 Mass Effect A
    • PE #175 Mass Effect B
    • PE #176 Assassins Creed 3
      0
    • PE #177 MoH Warfighter
      0
    • PE #178 Max Payne A
    • PE #178 Max Payne B
    • PE #179 NFS Most Wanted
      0
    • PE #180 Resident Evil 6
      0
    • PE #181 15 lat PE
    • PE #182 Hitman
    • PE #183 Halo 4
    • PE #184 Far Cry 3

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 4,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Okładka z okazji 15 lecia PE podoba mi się najbardziej, sam nie wiem czemu, może dlatego że jest tak jakby "w starym stylu".

Opublikowano

Wahałem się pomiędzy Arkham City B a Halo 4. Ostatecznie zagłosowałem na to pierwsze.

Opublikowano

Arkham City B, od początku była najlepsza i nadal jest wzorem świetnej okładki, bez kolorków z dupy wziętych i dużej ilości tekstu. To w ogóle jedna z najlepszych w historii PE.

Dobre są też obie z Maxem.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Dałbym na AC3 albo Batmana, ale ci obaj stanowczo zbyt często się pojawiali na okładce w ostatnich latach :F Na dodatek okładka Batmana B to kopiuj - wklej od Game Informera. Wahałem się między Halo 4 a Maxiem w wersji A, a jako że obok mistrza szefa są niepotrzebne napisy, to głos poszedł na Maxa Chlora.

Sporo dobrych okładek było w tym roku, łatwiej bedzie jednak wyłowić najbrzydszą, a tą bez wątpienia jest ten koszmar z Drejkiem i Vitą.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Dużo ładnych okładek było w 2012. Wymiatają zwłaszcza te z Asasynem, Maxem i Halo. Mój głos idzie jednak na 15 lat PE. Coś pięknego!

Opublikowano

Jako wzór do naśladowania, to na pewno Batman (B), ale zagłosowałem na jubileusz, za nadrobienie zaległości z #100;)

Opublikowano

Ciężki wybór ale zagłosowałem na Jubileuszowy- za kawał dobrej roboty dla autora rysunku :) Romek sorry no bonus;)

Opublikowano

Pierwsza wersja Maxa. Te batmany, fc3, assassin, hitman, me3 to strasznie popularne grafiki, ktore widzialem juz tysiac razy. Za to ta pierwsza okladka Maxa rewelacyjna ;) oczywiscie mi druga wersja przyszla ;/

Edytowane przez schabek

Opublikowano

Nic nie mam do gry FC3,ale jak już po raz setny widzę tego Vaasa(nic nie mam do niego) to mam odruchy wymiotne. Wszędzie on jest!

Głos na Batmana 2

• 2 tygodnie później...