Skocz do zawartości

PES 2014

Gość Szprota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko piękne ale wydaje mi się, że wzorem 2013 obrona znowu nie trzyma linii i ustawiona jest za wysoko i znowu 95% sytuacji to podania prostopadłe trójkątem pomiędzy obrońców i szarże szybkimi napastnikami sam na sam z bramkarzem

Opublikowano

ale za to masz oparte na finalnym buildzie, lepsze to niż demo w sierpniu, które nijak ma się do pełnej wersji, co roku taki cyrk odstawiali przecież. A tak przynajmniej masz pewność, że jak demo ci się spodoba to full będzie taki sam przynajmniej do czasu wypuszczenia patcha 1.01, który pewnie znając Konami znowu przestawi suwaki :P

Opublikowano

ja Ci jeszcze napisze, że demo z Kolonii nie jest finalnym kodem gry, a Adam z WENB grał w nowszy build, który ponoć jest jeszcze lepszy i ma jeszcze lepsze animacje...

iXwHdqlyQSRfW.gif

i141TEqWiHMNx.gif

Opublikowano

Trzeba wziąć poprawkę na to, że na tych gameplayach to jakieś niemieckie randomy grają nie mające pojęcia o grze z R2 i super cancelu. No ale pewno cyborgom będą wchodzić jak nie dołem to górą.

Opublikowano

Szkoda, że tylko wersja PC będzie trzymała jako taki poziom graficzny. Czemu te konsole są takie słabe? :F

Opublikowano

Mnie ciekawi jeszcze jedna kwestia, czy Konami w końcu zrobi jakiś filtr w meczach online żeby nie grac non stop real vs real  :sorcerer: o możliwości wyjścia bez kary podczas wybierania drużyn nawet nie wspominam bo to już dawno powinno być.

• Plusik 1
Opublikowano

ja bym bardzo chcial, zeby mozna bylo przerwac mecz za obopolna zgoda. tzn gram, mam zaje/biste lagi no i gramy tak z gosciem bo nikt nie chce uciec z meczu. a tak to wchodze w menu "wyjdz", koles dostaje pytanie czy chce zeby mecz byl no contest, zgadza sie i bez lipy.

Opublikowano

W Fifie jest tak, że jak wyjdziesz do 5 minuty to jest No Contest. Troche beka, że PES sieciowo jest 100 lat za murzynami, grzebią niesamowite rzeczy w gameplayu, a podstawy nieruszone. Japończycy...

Opublikowano

Ej, a w ogóle w Polsce idzie gdzieś tanio wyrwać PESa? Bo jakby dało się za mniej niż 200 na premierze to może bym się skusił.