Pawlo 86 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Łooo, widzę, że mamy tutaj koneserów musyki klasycznej. http://www.youtube.com/watch?v=RdTBml4oOZ8 Super muza (pipi)o! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Nie, ja dałem minusa tylko dlatego, że cię po prostu nie lubię. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ja dam ci plusa, bo jesteś rudy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Z tą wersją cyfrową na psn to gdzieś potwierdzone było ? Bo dalej tylko demo i online pass, a tu już ostro składki idą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Potwierdzone bo w rozpisce PSN bylo na blogu, ze dostepne bedzie od piatku. Po prostu kolejna obsuwa Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Standard. Liczę na to, że będzie to kiedyś (pipi)a słowne u Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 są już w necie jakieś dogłębne, dobre tutoriale z wszystkim tajnikami sterowania? Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 (edytowane) Komuś udało się ściągnąć Data Packa na xboxa ? Nie dość że ciągnie się koszmarnie długo, to przy instalacji pokazuje się komunikat, że plik jest uszkodzony. Kilka prób i zawsze to samo. ps. Poszperałem po necie i wygląda na to, że to powszechny problem, także na tą chwilę nie da się pograć online na xboxie. Edytowane 21 Września 2013 przez GoltaR Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 (edytowane) Da się.Jest do tego fix.Oczywiście nie od Konami,a od graczy http://forums.pesfan.com/showthread.php?252043&p=10548686#post10548686 Edytowane 21 Września 2013 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 No to minął 20.09. a wersji cyfrowej dalej nie ma. Kobik mówisz, że to nie pierwszy raz takie cyrki z obsuwami apdejtów psn, to powiedz jeszcze ile takie obsuwy przeważnie trwają ? Teraz będziemy czekać dzień, dwa, a może do następnego update ? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Cholera wie, ale zawsze sa jakies obsuwy, bo wiecznie Sony ma problem z wrzuceniem czegos poprawnie na PSN Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas angol 20 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Sprawdzaliście online frendly, jak się gra, czy są lagi między znajomymi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Stary,porazka.Lagi jak Szparagi. Mecz sie laduje 10 min,to przez 4 mecze nigdy nie dokonczylem do konca.Zawsze zerwane polaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 (edytowane) Da się.Jest do tego fix.Oczywiście nie od Konami,a od graczy http://forums.pesfan.com/showthread.php?252043&p=10548686#post10548686 Witam. Cytuje Twoją wypowiedź, żebyś zobaczył moją. Otóż kiedyś tam mieliśmy wojny, która to gra jest lepsza. Posądzałem Cie o to, że miałeś klapki na oczach bo widziałeś w PESie czego ja nie widziałem od czasu pojawienia się ps3 i x360. Hejtowałem PESa od wersji 2009, który to co rok był trzy kroki za fifą. Chcąc nie chcąc zmieniłem serię PES na fifę w 2009 roku. Z każdym rokiem jednak miałem nadzieje, że coś sie zmieni i będę mógł z czystym sercem wydać pieniądze na nową odsłonę piłki od Konami. Muszę przyznać, że w końcu w tym roku stało się to na co czekałem 5 lat. Jestem szczęsliwym posiadaczek PES2014. Frajda z budowania akcji jest niewyobrażalna, a ruchy piłkarzy w końcu przypominają prawdziwych ludzi. (do tej pory mielismy do czynienia z jakimiś ZOMBIAKAMI). Co do fify to i tak ją kupię żeby się zabezpieczyć. Nie wiem jak PES wygląda online, jaka jest społeczność graczy, jaka jest klutura grania itp. Z utęsknieniem czekam na jakiś patch który umożliwi mi jeszcze większą radość grania w Master LEague. Niestety licencje kuleją na maksa. Nie mówię tylko o drużynach czy piłkarzach ale chociaż dali by więcej opcji edycji - stadiony, koszulki, ligi, turnieje itp. Jest słabo. To co mogło ujść płazem w dobie pastGenów teraz w roku 2014 jest po prostu NIE DO PO MY ŚLE NIA. PES2014 ma 'to coś'. Duszę którą utracił lata temu, a co powoli zaczyna tracić fifa. Ciekaw jestem jak będzie na ps4. Coś czuje, że PES da czadu. Także Panie Ader...gratuluje wytrwałości w graniu aż do 2014 roku w PESa. W tym roku muszę przyznać, że jest superowo. Pozdrawiam. EDIT: PS. Sprawa braku warunków atmosferycznych to jest kompletny śmiech na sali Stary,porazka.Lagi jak Szparagi. Mecz sie laduje 10 min,to przez 4 mecze nigdy nie dokonczylem do konca.Zawsze zerwane polaczenie. Ja od 40 minut próbuje połączyć się z kimś na mecz rankingowy i nic Słabiutko to wygląda. Edytowane 21 Września 2013 przez MacGyver_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Na razie,są problemy z online,cały czas nad tym pracują. Co do samego PESa - fakt,w końcu to jest to na co wszyscy czekali,ale boli mnie,że tak zje.bali z tymi licencjami,trybami,twarzami itp. o czym pisałem w swoim poście.Fajnie,że wracasz do PESa Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Na razie,są problemy z online,cały czas nad tym pracują. Co do samego PESa - fakt,w końcu to jest to na co wszyscy czekali,ale boli mnie,że tak zje.bali z tymi licencjami,trybami,twarzami itp. o czym pisałem w swoim poście.Fajnie,że wracasz do PESa http://www.peseditblog.com/2013/09/peseditcom-2014-patch-01-coming-soon.html Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Na razie,są problemy z online,cały czas nad tym pracują. Co do samego PESa - fakt,w końcu to jest to na co wszyscy czekali,ale boli mnie,że tak zje.bali z tymi licencjami,trybami,twarzami itp. o czym pisałem w swoim poście.Fajnie,że wracasz do PESa http://www.peseditblog.com/2013/09/peseditcom-2014-patch-01-coming-soon.html Nigdy nie patchowałem PESa na PS3. Czy ktoś może mi dać linka lub wyjaśnić jak mam zrobić z tym wyżej wymienionym? Byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Ale ten patch akurat jest tylko na PC.Już od jakiegoś czasu robią patch na PS3,także się nie martw,wkrótce i on będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
marek2 0 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Widzieliście statystyki naszych piłkarzy, Robert 91:D, Borysiuk 85, Rybus z 80, Wasilewski 80 co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 To za ile można sie spodziewać stabilnego online? miesiąc? czy krócej? Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Dlaczego ci pilkarze na online,maja takie opoznienia.Boze,ale to jest wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Czołem. Znalazłem patch na ps3 -> http://www.pes-patch.com/category/pes-2014-ps3-patches Robię wszystko jak jest tam napisane ale moje PS3 nie widzi plików na USB. Robił ktoś tego typu operacje wcześniej? Bardzo chciałbym już mieć spatchowaną gre bo jest niedziela Bardzo proszę o pomoc EDIT: Udało mi się! JEST MEGA! Edytowane 22 Września 2013 przez MacGyver_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 dajcie znac jak pojawi się jakiś OF na Xia. Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Prosił bym Was wytrawnych PESowców o pomoc. Otóż...Nie ogarniam tego, że nie mogę strzelić gola z główki. Cały czas jak wrzucam piłkę to nie ma opcji żeby uderzyli piłkę głową..każdy rożny to strata czasu. Zawsze chcą wpierw piłkę przyjąć i uderzyzć z nogi po przyjęciu. Czy jest jakaś kombinacja na strzał głową? nie znalazłem nic w toutorialach ani w comand list. Podania głową czy wybijania w obronie działają normalnie. Czy ja jestem ułomny czy coś jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Dziwne to bardzo,bo ja takiego problemu nigdy nie miałem,a bramki z główki strzelam dość często.Próbowałeś to na treningu przećwiczyć?Może spróbuj kwadrat,a później trójkąt,wtedy zawodnicy ładują z główki,ale zawsze walą kozła o ziemię by utrudnić interwencję bramkarzowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi