Skocz do zawartości

PES 2014

Gość Szprota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

są już w necie jakieś dogłębne, dobre tutoriale z wszystkim tajnikami sterowania?

Opublikowano (edytowane)

Komuś udało się ściągnąć Data Packa na xboxa ? Nie dość że ciągnie się koszmarnie długo, to przy instalacji pokazuje się komunikat, że plik jest uszkodzony. Kilka prób i zawsze to samo.

ps. Poszperałem po necie i wygląda na to, że to powszechny problem, także na tą chwilę nie da się pograć online na xboxie.

Edytowane przez GoltaR
Opublikowano

No to minął 20.09. a wersji cyfrowej dalej nie ma. Kobik mówisz, że to nie pierwszy raz takie cyrki z obsuwami apdejtów psn, to powiedz jeszcze ile takie obsuwy przeważnie trwają ? Teraz będziemy czekać dzień, dwa, a może do następnego update ?

Opublikowano (edytowane)

Da się.Jest do tego fix.Oczywiście nie od Konami,a od graczy ;)

http://forums.pesfan.com/showthread.php?252043&p=10548686#post10548686

Witam. Cytuje Twoją wypowiedź, żebyś zobaczył moją. Otóż kiedyś tam mieliśmy wojny, która to gra jest lepsza. Posądzałem Cie o to, że miałeś klapki na oczach bo widziałeś w PESie czego ja nie widziałem od czasu pojawienia się ps3 i x360. Hejtowałem PESa od wersji 2009, który to co rok był trzy kroki za fifą. Chcąc nie chcąc zmieniłem serię PES na fifę w 2009 roku. Z każdym rokiem jednak miałem nadzieje, że coś sie zmieni i będę mógł z czystym sercem wydać pieniądze na nową odsłonę piłki od Konami.

Muszę przyznać, że w końcu w tym roku stało się to na co czekałem 5 lat.

Jestem szczęsliwym posiadaczek PES2014. Frajda z budowania akcji jest niewyobrażalna, a ruchy piłkarzy w końcu przypominają prawdziwych ludzi. (do tej pory mielismy do czynienia z jakimiś ZOMBIAKAMI).

Co do fify to i tak ją kupię żeby się zabezpieczyć. Nie wiem jak PES wygląda online, jaka jest społeczność graczy, jaka jest klutura grania itp.

Z utęsknieniem czekam na jakiś patch który umożliwi mi jeszcze większą radość grania w Master LEague. Niestety licencje kuleją na maksa. Nie mówię tylko o drużynach czy piłkarzach ale chociaż dali by więcej opcji edycji - stadiony, koszulki, ligi, turnieje itp. Jest słabo. To co mogło ujść płazem w dobie pastGenów teraz w roku 2014 jest po prostu NIE DO PO MY ŚLE NIA.

PES2014 ma 'to coś'. Duszę którą utracił lata temu, a co powoli zaczyna tracić fifa. Ciekaw jestem jak będzie na ps4. Coś czuje, że PES da czadu.

Także Panie Ader...gratuluje wytrwałości w graniu aż do 2014 roku w PESa. W tym roku muszę przyznać, że jest superowo.

Pozdrawiam. 

EDIT: PS. Sprawa braku warunków atmosferycznych to jest kompletny śmiech na sali :) 

Stary,porazka.Lagi jak Szparagi.

Mecz sie laduje 10 min,to przez 4 mecze nigdy nie dokonczylem do konca.Zawsze zerwane polaczenie.

Ja od 40 minut próbuje połączyć się z kimś na mecz rankingowy i nic :)

Słabiutko to wygląda. 

Edytowane przez MacGyver_PL
Opublikowano

Na razie,są problemy z online,cały czas nad tym pracują.

Co do samego PESa - fakt,w końcu to jest to na co wszyscy czekali,ale boli mnie,że tak zje.bali z tymi licencjami,trybami,twarzami itp. o czym pisałem w swoim poście.Fajnie,że wracasz do PESa ;)

Opublikowano

Na razie,są problemy z online,cały czas nad tym pracują.

Co do samego PESa - fakt,w końcu to jest to na co wszyscy czekali,ale boli mnie,że tak zje.bali z tymi licencjami,trybami,twarzami itp. o czym pisałem w swoim poście.Fajnie,że wracasz do PESa ;)

http://www.peseditblog.com/2013/09/peseditcom-2014-patch-01-coming-soon.html

;)

Nigdy nie patchowałem PESa na PS3. Czy ktoś może mi dać linka lub wyjaśnić jak mam zrobić z tym wyżej wymienionym?

Byłbym wdzięczny

Opublikowano (edytowane)

Czołem.

Znalazłem patch na ps3 -> http://www.pes-patch.com/category/pes-2014-ps3-patches

Robię wszystko jak jest tam napisane ale moje PS3 nie widzi plików na USB. Robił ktoś tego typu operacje wcześniej?

Bardzo chciałbym już mieć spatchowaną gre bo jest niedziela :)

Bardzo proszę o pomoc

EDIT: Udało mi się! JEST MEGA!

Edytowane przez MacGyver_PL
Opublikowano

Prosił bym Was wytrawnych PESowców o pomoc. 

Otóż...Nie ogarniam tego, że nie mogę strzelić gola z główki. Cały czas jak wrzucam piłkę to nie ma opcji żeby uderzyli piłkę głową..każdy rożny to strata czasu. Zawsze chcą wpierw piłkę przyjąć i uderzyzć z nogi po przyjęciu. Czy jest jakaś kombinacja na strzał głową? nie znalazłem nic w toutorialach ani w comand list. Podania głową czy wybijania w obronie działają normalnie. 

Czy ja jestem ułomny czy coś jest nie tak?

Opublikowano

Dziwne to bardzo,bo ja takiego problemu nigdy nie miałem,a bramki z główki strzelam dość często.Próbowałeś to na treningu przećwiczyć?Może spróbuj kwadrat,a później trójkąt,wtedy zawodnicy ładują z główki,ale zawsze walą kozła o ziemię by utrudnić interwencję bramkarzowi.