Pawlo 86 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Jednak nie dzisiaj. Okazało się, że ta wiadomość była "błedem". xD Je.bać skośnookich partaczy. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 No co za (pipi)y, przecież to nawet mając pirata człowiek by się wkurzył, a co dopiero jak ktoś za to 200 zł dał. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 hahahahaha wy.(pipi)ać ten oddział Konami w kosmos. Jak ja tęsknie za pesami z psx i ps2 Cytuj
Ader 383 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Gameplay: Manual Control fixes: R2 Shot, first time actions (shot, header etc), yellow bar Goalkeepers: Better reactions to initial save L1 Lob Shot Fix Gameplay slowdown in final 3rd: Change made to make as smooth as possible Shooting: Refinements of slowdown to help/have positive impact Catch-up refined, feeling of sudden catch-up removed BAL player stats decline – fixed x2 speed implemented when substituted in BAL Gameplan cursor speed – made faster User online block list increased <200% 3 player on same team controller bug – fixed Kit fixes: Barcelona away, Inter Home, Motherwell GK, Almeria – Elche – Villarreal sponsors To nie wszystkie zmiany w patchu,przynajmniej tak twierdzą. Źródło WENB. Zobaczymy czy lepiej to będzie wyglądało,ale nie sądzę,że jakoś diametralnie to zmieni moje postrzeganie tej bety PES2014. Cytuj
Gość Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) Mam podobne odczucia, ale ja jednak nie daję rady nawet przy single'u. Akcje gdzie duszę kwadrat 8 razy, a zawodnik nie oddaje strzału wprowadzają mnie w stan wrzenia. System jest prześwietny. Walka bark w bark i zwody przy użyciu gałek to poezja, ale nie mogę znieść bezmyślności kompanów i długaśnych opóźnień. Multi spróbowałem raz przez 5 minut. Nie da się grać. Ta beta jest warta z 30 zł, nie więcej. To pewnie dlatego dzisiaj można było nabyć na PC 2 sztuki za 32 zł Edytowane 15 listopada 2013 przez Gość Cytuj
Pawlo 86 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 Dziś wyszedł patch oraz DLC na PS3 i 360, 18 listopada na PC. Sprawdził już ktoś? To KONAMI, więc specjalnie się nie nastrajam, ale może jednak. Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 Mam podobne odczucia, ale ja jednak nie daję rady nawet przy single'u. Akcje gdzie duszę kwadrat 8 razy, a zawodnik nie oddaje strzału wprowadzają mnie w stan wrzenia. System jest prześwietny. Walka bark w bark i zwody przy użyciu gałek to poezja, ale nie mogę znieść bezmyślności kompanów i długaśnych opóźnień. Multi spróbowałem raz przez 5 minut. Nie da się grać. Ta beta jest warta z 30 zł, nie więcej. To pewnie dlatego dzisiaj można było nabyć na PC 2 sztuki za 32 zł Gdzie ? Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 promocja już się zakończyła Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 Ta piłka wróciła na właściwe tory, ogromny patch połatał dziury,i gra się oflline fenomenalnie i online dobrze. Spółczuje tym co sprzedali bo jak dla mnie to teraz must have. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 W sumie to potwierdzam - zagrałem 3 meczę online 1 vs 1 i lagi zredukowały się o jakieś 85 - 90%. Dalej zdarzają się babole, ale w końcu mogę skonstruować fajną, składną akcję i pokazać leszczowi kto tu rządzi. Do tego szybciej działające menu <3 11 vs 11 zagrałem raz i tu już muliło na tyle, że mecz się rozłączył ... do tego nie dało się w czasie meczu zmienić kamery xd Na razie odpuszczam ten tryb, choć na pewno dam mu szansę(po ponownym patchu mesjaszu?). Co do singla, jeszcze nie sprawdzałem, ale jeśli gra się jeszcze lepiej niż przed poprawkami to jestem wniebowzięty. Pytanie - da się jakoś zmienić region, w którym się gra? Mam wersję cyfrową, prawdopodobnie z USA, i niestety gram z samymi latynosami ; / Zapewne nie wpływa to zbyt dobrze na płynność online. Muszę czym prędzej znaleźć towarzyszy do gry w Polsce. Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 Chciałbym wgrać swoją muzykę, zrobiłem playlistę WEPES2014 i gdzie muszę go wgrać? mówię o ps3, proszę o pomoc Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 kupuje 14, z chęcią pogram po sieci z wami. PSN ID: PRQc Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 (edytowane) Jak się w tym gunwie pobiera Data Packi? Przez HTTP stoi na 0% a przez P2P to przez 15 minut przeszło 2% (30 KB/s). No chyba tak to nie powinno wyglądać. PS3 oczywiście. Edytowane 17 listopada 2013 przez raven_raven Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 Pytanie - da się jakoś zmienić region, w którym się gra? Mam wersję cyfrową, prawdopodobnie z USA, i niestety gram z samymi latynosami ; / Zapewne nie wpływa to zbyt dobrze na płynność online. Muszę czym prędzej znaleźć towarzyszy do gry w Polsce. Nic w tej kwestii nie zrobisz. Zarówno pudełkowe, jak i cyfrowe wersje mają zaszyte kody, które przypisują grę do konkretnego regionu i nie ma opcji żeby to zmienić. Połasiłeś się na cebulacką wersję US, to teraz graj z ludźmi mówiącymi na piłkę nożną soccer Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 (edytowane) Pytanie - da się jakoś zmienić region, w którym się gra? Mam wersję cyfrową, prawdopodobnie z USA, i niestety gram z samymi latynosami ; / Zapewne nie wpływa to zbyt dobrze na płynność online. Muszę czym prędzej znaleźć towarzyszy do gry w Polsce. Nic w tej kwestii nie zrobisz. Zarówno pudełkowe, jak i cyfrowe wersje mają zaszyte kody, które przypisują grę do konkretnego regionu i nie ma opcji żeby to zmienić. Połasiłeś się na cebulacką wersję US, to teraz graj z ludźmi mówiącymi na piłkę nożną soccer Od czego jest opcja zaproszenia. Muszę tylko poznajdować chętnych. Najlepiej jakieś polskie forum Pes'a. Wojtas - jeśli wgrałeś to już na dysk PS3, do napisanego przez Ciebie folderu, to w menu gry, w opcjach soundtrack, powinna być możliwość zaktualizowania tracków. Raven_kruk - przez HTTP mi zassało dosyć szybko(Internet 15mb, radiówka), a przez P2P polecam ograniczenie wysyłania. Edytowane 18 listopada 2013 przez Wiolku Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Jak się w tym gunwie pobiera Data Packi? Przez HTTP stoi na 0% a przez P2P to przez 15 minut przeszło 2% (30 KB/s). No chyba tak to nie powinno wyglądać. PS3 oczywiście. Ja wczoraj pobierałem przez 3 godziny, a zmroziło się na 99%. Myślałem, że mnie szlag trafi. Przez HTTP nie było problemów (10 min.). Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Ktoś może potwierdzić czy ten patch i data pack nie gryzą się z option file nadającym licencje na wszystko z WENB ? Cytuj
Pawlo 86 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Gryzą się, trzeba czekać na poprawiony OF. 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Szkoda ze grajki siedza tylko na najlepszych druzynach. Bayern, Barca, Real to norma. Na innych, slabszych grupach w ranked nie ma nikogo. A skill opiera sie na sprincie i szybkich zmianach kierunku biegu i wbiegnieciu do bramki. Coz, czego oczekiwac od durnoty majacej nascie latek? Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 (edytowane) Jako, że - jak już wspomniałem wyżej - gram praktycznie z samymi latynosami, to 70% meczy rozgrywam z Realem i Barcą ... do tego te och okrzyki "ja, ja, ja, ja, ja, ja" Osobiście im mniej ogrywany/popularny team tym bardziej kusi mnie by nim zagrać, jednak najczęściej kończy się właśnie na Bayernie. Brakuje mi trochę cebulowatej Borussi, bo "niemiecką" trójką reprezentantów Polski, grając kadrą, pykasię naprawdę dobrze. Edytowane 18 listopada 2013 przez Wiolku Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 ten patch niby wyszedł, mógłby ktoś napisać czy on coś zmienia i to już nie jest beta gry? czy polscy kopacze wreszcie mają realniejsze fejsy? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 ten patch niby wyszedł, mógłby ktoś napisać czy on coś zmienia i to już nie jest beta gry? czy polscy kopacze wreszcie mają realniejsze fejsy? mają, ale nadal słabo http://polygamia.pl/Polygamia/51,107162,14974040.html?i=1 Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Czy to już jest ten moment, że warto nowego PESa kupić, czy jeszcze czekać? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Trzeba jeszcze poczekać, póki co nikt nie opisał jak po patchu gameplay i online uległ zmianie. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 Single jest boski teraz. Czuć powera we wszystkim, strzały to cud, miód, malina. A online? 1 vs 1 nawet na "1 kresce" jest do ogarnięcia. Podstawowa zasada to ograniczenie używania R1 i nie dopuszczanie szybkich zawodników do rozpędzenia się na swoim polu karnym. Ogólne uspokojenie gry. Po zastosowaniu tych zasad wygrałem już chyba 5 meczów z rzędu. Uwielbiam tępić tych spedalonych Brazylijczyków, Hiszpanów, Meksykanów, Kolumbijczyków i Hamburgerów. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi