Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

elo. co tam czytacie mądrego w internecie? ja ostatnio complex:

http://www.complex.c...ic/cat/all/rap/

no i oczywiście najlepsza strona w polskim internecie czyli glam rap gdzie zalęgły się najlepsze trolle. rozi słyszałem, że miał zakładać jakiegoś blogaska, ale chyba się zesrał, że mu HHC MAFIA zaspamuje w komentarzach a jak ślizgery się dowiedzą to już w ogóle przeje.bane.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 87
  • Wyświetleń 4,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• nagrałem vloga o ill billu. występuje w nim mój kot i jest bardzo aktywny. jak dostanę 10 plusów to wrzucę.

• tak małpa uratuje polski rap weź się ogarnij chłopie

• Tez moglem zostac troche niezrozumiany. Nie jaram sie kazdym szajsem jaki wypusci, bo duzo roznych kfiatkow na swoim koncie jak np. zwrota na donatana   jak powiecie mi, ze to jest chu,jowe to

Opublikowano

Daj juz spokoj tekowski z telenowela z rozalinda w roli glownej bo to juz nie smieszne jest. ;/

Opublikowano

Rozi pisze na slizgu? Jaki nick?

Opublikowano
  • Autor

ROZI ZAWISTNIK aka ROZI TY KU.RWO

Opublikowano

rozi

pisal i go chyba wy,(pipi)ali

Ogolnie chlopaki dobra akcje robili, typu koszulki 'rozi ty (pipi)o', jakies filmiki z pociskiem na rozaliuszem i costam

tam byl jeszcze wiekszym smieciem niz tutaj

no ale mniejsza, ja tez moglbym zalozyc blogaska !!!!!

Opublikowano

glamrap zawsze spoko, 2 razy sie pojawilem! :D

Opublikowano

Czasem przejrzę te ,,newsy,, ale komentarze to jedno z bardziej żenujących miejsc w polskim internecie a może i nawet na świecie.

Opublikowano

pocisnalem wiciowi na fb bo jakas chu,jnie robi

wyzwal mnie od wiesniakow i wspomnial cos o fajerwerkach

czemu te smiecie z wawy tak sie przejmuja hejtem w necie, nie rozumiem :/

Opublikowano

Mam bloga, śmiecie.

Opublikowano
  • Autor

to się pochwal chętnie poczytam

Opublikowano

Bardzo mi przykro, ale nie.

Opublikowano
  • Autor

DOBRY SZABLON ZIOMEK MASZ GUST. O (pipi) DOBRY WIECZÓR BĘDZIE DZISIAJ XD.

Opublikowano

Śmierć. Boję się śmierci. Nie będę tego ukrywał. Boję się, że przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie. Nie zdążę się pożegnać z bliskimi, nie zdążę pożegnać się z mamą i tatą, nie zdążę im powiedzieć, żeby się nie martwili tym, że jestem w domu. Że w końcu tam dotarłem.

juz zaczyna sie robic interesujaco

Opublikowano
  • Autor

mam przed oczami teraz roziego jak się rozsiada wygodnie, zakłada kapelusz, odpala cygaro i się tasuje przy mad writerze

Opublikowano

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

No, czytajcie.

Opublikowano
Część jego twórczości jest pod wieloma względami wyjątkowa i niewątpliwie zasługuje na bliższe przyjrzenie się jej. Cz.1 tutaj.

dobra beczka

Opublikowano

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

No, czytajcie.

I co iksdeujesz miernoto. Lepiej zapi erdalaj do rodzicow sie z nimi zegnac za nim cie rozjada calkowice tu na forum jak bura su ke z niemytym falafelem.

Opublikowano

Dobrze, że jesteś podczłowiekiem i gównem na mej podeszwie, więc nie biorę cię na serio.

Opublikowano
Część jego twórczości jest pod wieloma względami wyjątkowa i niewątpliwie zasługuje na bliższe przyjrzenie się jej. Cz.1 tutaj.

dobra beczka

Jezu, co za chu.jnia. Rozprawka z liceum.

ZACHARIASZ, CZY TO JEST POLSKIE IMIE?!

Opublikowano

jest kilka kwiatkow

'Samobójstwo zostało zainicjowane, nie żyjesz, tak jak tego chciałeś/Ale jeśli przeżyjesz, będziesz obłąkany/Odesłany do jakiegoś kosztownego miejsca/Gdzie będą przetrzymywać Cię unieruchomionego za pomocą narkotyków/Przywiązanego do łóżka w miejscu pełnym psychotyków/Zamknięty w pokoju ze ścianami obitymi gumą, niezdolny do rozbicia sobie czaszki/Albo powieszenia się na kablu''.