Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 87
  • Wyświetleń 4,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• nagrałem vloga o ill billu. występuje w nim mój kot i jest bardzo aktywny. jak dostanę 10 plusów to wrzucę.

• tak małpa uratuje polski rap weź się ogarnij chłopie

• Tez moglem zostac troche niezrozumiany. Nie jaram sie kazdym szajsem jaki wypusci, bo duzo roznych kfiatkow na swoim koncie jak np. zwrota na donatana   jak powiecie mi, ze to jest chu,jowe to

Opublikowano
  • Autor

właśnie nie wiem - zaginął od tamtego czasu. drugi odcinek będzie o eminemie. stay tuned :P.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hip-Hop`u słucham mało a nawet bardzo mało. Zdecydowanie bardziej łechta mi zmysły szeroko pojęte gitarowe granie. Ale jestem ciekaw co forumowi hip-hop`owcy myślą o rodzimej produkcji z Poznania

http://youtu.be/FTTS0d7IPvw

Edytowane przez hellspawn81

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

nagrałem vloga o ill billu. występuje w nim mój kot i jest bardzo aktywny. jak dostanę 10 plusów to wrzucę.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hip-Hop`u słucham mało a nawet bardzo mało. 

hip-hopu sie nie slucha, slucha sie rapu.  :greeting:

Opublikowano

Hip-Hop`u słucham mało a nawet bardzo mało. 

hip-hopu sie nie slucha, slucha sie rapu.  :greeting:

a słucha się instrumentalnego hip hopu czy instrumentalnego rapu hm?  :teehee:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wlasnie, jak sie nazywa ten nowy kawalek, w ktorym jest eminem, co w refrenie takie dzieciaki spiewaja jakby?

• 4 tygodnie później...