Skocz do zawartości

POPEK [2013] MONSTER

Featured Replies

Opublikowano

MOŻESZ WSZYSTKO JEŚLI TYLKO KU.RWA TEGO CHCESZ

• Odpowiedzi 737
  • Wyświetleń 67,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Niesamowite szczęscie miał plemnik jj, tak sobie płynął na(pipi)any śmeijąć się widząc że wszyscy mądrzejsi bracia skonczyli  w chusteczce.

• KRÓL RAPGRY JAK ZAPOWIEDZIAL W UTWORZE DIRTY DIANA TAK ZROBIL

• Pizda nad głową, pipipizda nad głową Kręć dupą swoją, krekrekręć dupą swoją Tańczy z Albanii kowboj napierdolony kowboj Wszędzie się czuje dobrze, ale najlepiej w klubie go-go     :bunny:       

Opublikowano
  • Autor

łap ziomek

bez kitu on jeszcze nagra kiedyś z buczerem mixtape w ameryce a hostem będzie dj kay slay

Opublikowano
  • Autor

jak można się nie jarać, przecież on najlepszą płytę nagrał w tym roku

Opublikowano
  • Autor

płytę można kupić na ebayu i będzie dostępna w całej europie centralnej i wschodniej. 50k pójdzie jak nic. powodzenia pop obyś miał na skaryfikacje kolejne.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ale bity to sieją roz(pipi) z tych numerów co puściłem, dobre bangery. Aż przesłucham całość jak będzie jakiś rip.

Opublikowano
  • Autor

popek w ogóle je puścił w sieć pare dni temu i powiedział, żeby brać i nagrywać co tam kto chce na nich

Opublikowano

Monster to taka polska odpowiedź na amerykańskie good kid, m.A.A.d. city.

bity mega roz(pipi)

Opublikowano

JESTEM WANDALEM NAJE.BANY WÓDKĄ, A TY JESTEŚ GWIAZDECZKĄ Z DELIKATNĄ DUPKĄ.

Nawet śmiechłem przy tym wersie.

FARMEROS NIE ŚCIĄGAJ WERSÓW ZE ŚLIZGU!

Edytowane przez Robak

Opublikowano
  • Autor

co tu paluch pojechał o_O. pop też widać, że trenuje bo jak bębny wchodzą to nawet uda mu się trafić czasem. ej właśnie, na ślizgu już padły serwery? xD

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano
  • Autor

mam nadzieję, że jakoś w lutym wpadnie popek na traskę do kraju bo na bisza nie ma co liczyć sesja nadchodzi

Opublikowano

Zapowiada się zdecydowanie najlepsza płyta w polskim rapie od czasów Kinematografii.

Opublikowano

no flow to on ma jak jakis ziomek z gimnazjum , przynajmniej dobre bujanko

Opublikowano

Na razie ze dwa razy sprawdziłem, no i w sumie miałem większe oczekiwania co do bitów. W ogóle, mało Popka, nayebane featów (szczególnie Hijacka, za którego zwrotkami jakoś nie przepadam), bity niektóre kozackie, niektóre średniawe (ale raczej bez słabych), bekowych wersów Popencjusza może kilka jest, no ale gdzie są jakieś skity ? Tak czy siak, dobrze, że jest już !

Opublikowano

O dziwo, to Popasa się da słuchać. A niektóre bity na płycie, to takie petardy, że głowa mała.

Opublikowano

Jaka plyta borixona dobra - ktos pisal wyzej. A ten popek to kto w ogole? Jak sie plyta nazywa i gdzie te bity leza?

Opublikowano
  • Autor

borixona wszystkie, ale miałem na myśli oczywiście RND.

"RAP NOT DEAD" CHŁOPAKU ANNO DOMINI 2012

Opublikowano

mam nadzieję, że jakoś w lutym wpadnie popek na traskę do kraju bo na bisza nie ma co liczyć sesja nadchodzi

dałem się nabrać że uciekł przed policja do uk ;/
Opublikowano

Ej (pipi)a, wy tak serio z tym Popkiem? Przecież to totalny syf je...