Opublikowano 10 stycznia 201312 l http://www.youtube.com/watch?v=5C1EP3pkQjg Płyta prawilnie wrzucona na odtwarzacz :ph34r:
Opublikowano 10 stycznia 201312 l Ej (pipi)a, wy tak serio z tym Popkiem? Przecież to totalny syf je... No przy klasyku gatunku i tak wymieka. Pudzian band - dawaj na ring. Edytowane 10 stycznia 201312 l przez 2razyjot
Opublikowano 11 stycznia 201312 l dwa najgorsze polaczenia, popek i rap z jukeja. przeciez tego nawet oddzielnie sie sluchac nie da.
Opublikowano 11 stycznia 201312 l no flow to on ma jak jakis ziomek z gimnazjum , przynajmniej dobre bujanko Ej (pipi)a, wy tak serio z tym Popkiem? Przecież to totalny syf je... no siemanko popek No słuchaj no bo jest ta ekipa do rozj.e.bania... Edytowane 11 stycznia 201312 l przez sosnaa
Opublikowano 12 stycznia 201312 l Popek zaraz wpadnie i wam MMAsakre zrobi. Szacunek ludzi ulicy! Edytowane 12 stycznia 201312 l przez 2razyjot
Opublikowano 14 stycznia 201312 l ten popek ma taki prostaczkowaty głos jakby był jakimś mistrzem zmiany w magazynie, flow zerowy nic sie nie klei jedyny jego dobry track jaki kojarze to jak opisywał że go zatrzymuje CBŚ a on rzekomo spier-dala po dachach co on dalej sprzedaje narkotyki mam nadzieje że nie zrobi dziecka bo młody 9 lat bedzie już po parkach walił dziesiony na takiego klienta nie chciałbym trafić ostatnio chyba mu pocieli morde dilery te angielskie zreszta zobaczcie jak to wyglada pojechał gdzieś ch-uj wie gdzie do Angli sprzedawac narkotyki jakby nie mógł tego robić w Polsce aha zapomniałem tutaj ma już tyle wyroków że by grzał puche do emerytury widać z niego taki przestepca jak raper pojdzie sprzedac 2g zioła pod sklep zaraz zjazd na dołek przeciez to jest kur-wa parodia żeby być członkiem zorganizowanej grupy przestepczem co handluje narkotykami i śpiewać o tym na całą polske taki pocieszny idiota z tego popka już nie bede zaczynał o firmie co ostatnio ten boski roman z kalim disuja sie wzajemnie na jutubie jeżdża po sobie a tacy wielcy bracia ziomki po grobowa deske dobra koncze bo rece nie pala mi sie do roboty nie bede zapier-dalal za je-bane pare zloty hehe
Opublikowano 14 stycznia 201312 l ja pie.rdole ludzie czy wam słoń na uszy siadł? borixon popek.... wyjmijcie wosk z uszu, natłoku takiego bucostwa nikt nie jest w stanie wytrwać.
Opublikowano 14 stycznia 201312 l Autor w takim razie mam nadzieje, że kiedyś nie wytrzymasz i się powiesisz
Opublikowano 14 stycznia 201312 l Autor ale najlepsi sa razem. jaką pop sobie z was beke ciśnie to jest niewyobrażalne .
Opublikowano 14 stycznia 201312 l co on może cisnąć jak typ nie jest w stanie sklecić zdania poprawną polszczyzną? pewnie jakiś producent disco polo pisze mu teksty, bo te pół mózgi są pozbawione kreatywnego myślenia.
Opublikowano 14 stycznia 201312 l Autor prości ludzie też mają zdolności kreatywnego myślenia. masz trochę ode mnie szkoły życia staruchu.
Opublikowano 14 stycznia 201312 l prości ludzie też mają zdolności kreatywnego myślenia. masz trochę ode mnie szkoły życia staruchu. Wygląda na to smarku że chyba wiesz o tym najlepiej. Stawiam tego typa przed wszystkimi smieszno - buraczanymi polskimi raperami http://www.smog.pl/wideo/7456/mongolski_snoop_dogg/
Opublikowano 14 stycznia 201312 l tk to chyba ty i twoja paczka na tym filmie? http://www.smog.pl/w...yc_jak_raperzy/ Edytowane 14 stycznia 201312 l przez mars75
Opublikowano 14 stycznia 201312 l Autor ja nie mam paczki bo siedzę w domu na komputerze i tylko przez balkon obserwuje co to znaczy prawdziwe życie
Opublikowano 14 stycznia 201312 l Niezłe CD, feat z Sokołem ok, ale z gości to Słoniu słabo wypadł, niestety.
Opublikowano 14 stycznia 201312 l ja pier.dole jakim trzeba mieć przykre zycie aby słuchac takiego syfu jak ten popek. toz ten koleszka nie jest w stanie poprawnie sklecić dwóch zdań, a teksty to poziom gimbusów z ławki
Opublikowano 14 stycznia 201312 l ja pier.dole jakim trzeba mieć przykre zycie aby słuchac takiego syfu jak ten popek. toz ten koleszka nie jest w stanie poprawnie sklecić dwóch zdań, a teksty to poziom gimbusów z ławki nie znasz sie potrafi, dwa losowo wybrane zdania: "mozesz siedziec na budowie obslugiwac betoniarke." "nie zycze zle nikomu: kur.wom, pankom, terrorystom." mozna? mozna. Edytowane 14 stycznia 201312 l przez Gość
Opublikowano 14 stycznia 201312 l Autor "jeśli jesteś hazardzistą | jaja wielkie masz jak king-kong | to naprawdę bardzo szybko | zarobisz swój pierwszy milion"
Opublikowano 14 stycznia 201312 l "jeśli jesteś hazardzistą | jaja wielkie masz jak king-kong | to naprawdę bardzo szybko | zarobisz swój pierwszy milion" "właśnie czytam tu kozaka który psioczy na 2paca I starczy kilku polskich żuli żeby tk znowu mulił"
Opublikowano 14 stycznia 201312 l Porobiony naspidowany 15stolatek w dresie z polaru, ostatnio sie wozil pod blokiem i pytal sie kazdego, czy lubi firme i popka. Wperdolil mu jakis student z dlugimi wlosami i w glanach, pod kioskiem. Dobre to bylo, hehe.
Opublikowano 14 stycznia 201312 l rap z jukeja. przeciez tego nawet oddzielnie sie sluchac nie da. pozdro