Skocz do zawartości

POPEK [2013] MONSTER

Featured Replies

Opublikowano

coz mi nie podchodzi, ale o gustach sie nie dyskutuje.

• Odpowiedzi 737
  • Wyświetleń 67,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Niesamowite szczęscie miał plemnik jj, tak sobie płynął na(pipi)any śmeijąć się widząc że wszyscy mądrzejsi bracia skonczyli  w chusteczce.

• KRÓL RAPGRY JAK ZAPOWIEDZIAL W UTWORZE DIRTY DIANA TAK ZROBIL

• Pizda nad głową, pipipizda nad głową Kręć dupą swoją, krekrekręć dupą swoją Tańczy z Albanii kowboj napierdolony kowboj Wszędzie się czuje dobrze, ale najlepiej w klubie go-go     :bunny:       

Opublikowano

wklej jeszcze ten z szakira. ;>

Opublikowano

Rap z UK to takie techno z rymem. Wszyscy to teraz grają.

Opublikowano

przeciez happy hardcore, scooter i tak dalej to najgorsze co w ogole mozna bylo wymyslic w muzyce

Opublikowano

parę lat temu kumpel pokazał mi co to jest happy hardcore. Serio, trzeba być głuchym skur.wielem żeby słuchać takiego shitu

Edytowane przez 44bronx

Opublikowano

po prostu trzeba chlać tak jak oni, do nieprzytomności i wtedy wszystko paśi.

Opublikowano

happy hardcore > scooter > celine dion > grime

Opublikowano

I AM RICHARD HARROW NIGGUH!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ale syf. Ludzie nagrywający takie coś powinni zostać usunięci jak byli jeszcze bezbronnymi płodami.

"zaraz będzie gruba rzeź, zaraz mordę bede dżeć"

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano
  • Autor

no będzie dżeć bo na wiosnę płyta rap-core'owa

Opublikowano

Akurat Brytoli IMO fajnie się tam słucha. Gorzej z hostem albumu.

Opublikowano

grime

zeby sie tu jakis spec Rozi nie wozil - to nie jest dubstep, tylko drumandbass na polowie tempa.

a co do happy hardcore, to nie powiedzialbym ze to jest najgorszy gatunek, wrecz przeciwnie- na ciezkich bassowych imprezach wesole breaki wjezdzaja idealnie, przelamujac te wszystkie mroczne/punkowo elektroniczne numery.

jeden z killerow.

Opublikowano

powinni zrobic nowy dialekt - czarny angielski. jak ja nienawidze tego czarnego akcentu z uk, az mi sie zwraca. ten akcent na A sprawia, ze nie moge tego wysluchac do konca, wybacz.

Opublikowano

LOL brytyjski akcent zjada na sniadanie amerykanski zagryzajac knoppersem o wpol do 10 rano.

Opublikowano

Tak BTW za video do kawałka Popka Króla Albanii odpowiedzialny jest ten sam człowiek, który robi video do kawałka Lemon - czyli 1000000-krotnie inny biegun muzyczny i klimatyczny niż owy raper.

Opublikowano

LOL brytyjski akcent zjada na sniadanie amerykanski zagryzajac knoppersem o wpol do 10 rano.

brytyjski tak, ale nie "czarny" brytyjski.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

spółdzielnia rozje.bała !

nie ma lipy jak jędker.