Opublikowano 15 stycznia 201312 l przeciez happy hardcore, scooter i tak dalej to najgorsze co w ogole mozna bylo wymyslic w muzyce
Opublikowano 15 stycznia 201312 l parę lat temu kumpel pokazał mi co to jest happy hardcore. Serio, trzeba być głuchym skur.wielem żeby słuchać takiego shitu Edytowane 15 stycznia 201312 l przez 44bronx
Opublikowano 15 stycznia 201312 l po prostu trzeba chlać tak jak oni, do nieprzytomności i wtedy wszystko paśi.
Opublikowano 12 lutego 201312 l ale syf. Ludzie nagrywający takie coś powinni zostać usunięci jak byli jeszcze bezbronnymi płodami. "zaraz będzie gruba rzeź, zaraz mordę bede dżeć" Edytowane 12 lutego 201312 l przez kidnappa
Opublikowano 12 lutego 201312 l grime zeby sie tu jakis spec Rozi nie wozil - to nie jest dubstep, tylko drumandbass na polowie tempa. a co do happy hardcore, to nie powiedzialbym ze to jest najgorszy gatunek, wrecz przeciwnie- na ciezkich bassowych imprezach wesole breaki wjezdzaja idealnie, przelamujac te wszystkie mroczne/punkowo elektroniczne numery. jeden z killerow.
Opublikowano 12 lutego 201312 l powinni zrobic nowy dialekt - czarny angielski. jak ja nienawidze tego czarnego akcentu z uk, az mi sie zwraca. ten akcent na A sprawia, ze nie moge tego wysluchac do konca, wybacz.
Opublikowano 12 lutego 201312 l LOL brytyjski akcent zjada na sniadanie amerykanski zagryzajac knoppersem o wpol do 10 rano.
Opublikowano 12 lutego 201312 l Tak BTW za video do kawałka Popka Króla Albanii odpowiedzialny jest ten sam człowiek, który robi video do kawałka Lemon - czyli 1000000-krotnie inny biegun muzyczny i klimatyczny niż owy raper.
Opublikowano 13 lutego 201312 l LOL brytyjski akcent zjada na sniadanie amerykanski zagryzajac knoppersem o wpol do 10 rano. brytyjski tak, ale nie "czarny" brytyjski.
Opublikowano 28 marca 201312 l Nie mam juz minusow. Niech jakis mod albo admin za mnie to zrobi. Dzieki.