Skocz do zawartości

POPEK [2013] MONSTER

Featured Replies

Opublikowano

Ja zamawiam edycje limitowana ze lzami hejterow. :D

• Odpowiedzi 737
  • Wyświetleń 67,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Niesamowite szczęscie miał plemnik jj, tak sobie płynął na(pipi)any śmeijąć się widząc że wszyscy mądrzejsi bracia skonczyli  w chusteczce.

• KRÓL RAPGRY JAK ZAPOWIEDZIAL W UTWORZE DIRTY DIANA TAK ZROBIL

• Pizda nad głową, pipipizda nad głową Kręć dupą swoją, krekrekręć dupą swoją Tańczy z Albanii kowboj napierdolony kowboj Wszędzie się czuje dobrze, ale najlepiej w klubie go-go     :bunny:       

Opublikowano

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

Lucek wykrakales te kominiarki. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ja już do końca zgłupiałem jak można prowadzić w całym internecie taki doskonały trolling, że każdy daje rade tego słuchać ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gość, co nagrywa covery starych numerów po Polsku, współpracują z nim choćby matheo czy Robert M. Pure fun z zabawy muzyką i robienie polskiego gangsta sh.itu. No i sorry ale gość targa na klatę 2 paki, ma pocięty ryj z czego jest relacja na YouTube, ma wy.j.ebane na hajsy a jak sprawdzisz dirty diane od niego i przymkniesz oko na jego skillsy i podkręcisz bas to ogarniesz skąd fenomen. Dużo wódki, dymu i można się bawić.

Opublikowano

te nowe kawalki popka jedne spoko drugie mniej spoko ale wszystkie jakos poprawiaja mi humor xd

Opublikowano

Nie słucham hip hopu, ale ten Popek nawet daje radę. Kiedyś mi koleś puścił utwór "Dirty Diana", wpadło w ucho, ale to w sumie cover. Popek jest muzykalny, może nie ma jakiegoś zaje.bistego wokalu, ale ten jego zachrypiały głos pasuje do tego całego imidzu badassa.

Opublikowano

Popek jest muzykalny, może nie ma jakiegoś zaje.bistego wokalu

:yao:  

Opublikowano

Martwie sie o popka :( Oby nie przedawkowal

Opublikowano

Może i dla beki, ale obczaiłem inne filmiki i jaki hiphopowiec gra na gitarze? Chu.j że dwa akordy, ale plus za to.

Widzę, że dużo ma coverów, a utwór Kokainowy Baron, przypomina mi to:

Opublikowano

Popek największy bezbek ostatnich lat.

Opublikowano

kogoś on bawi. ktoś tego słucha i nazywa to muzyką i wokalem. koleś znalazł sobie nisze, zjednoczył jakichś małoletnich patusów i deficyt umysłowo mentalny. dla ludzi, którzy wychowali się na....nie wiem....disco polo, popek może stanowić jakieś doznanie muzyczne i cool performens. ogólnie sr,am na to i nie zaprzątam sobie głowy gustem marginesu społecznego i rozumnych małp. kłopot w tym, że kiedy widzę fan base popka na tym forum, to zaczynam wątpić. poważnie ku,rwa.