Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 (edytowane) Wychowałem się na murzyńskim rapie, Popek robi bekowy gangsta emigrant styl i mnie jako prostą osobę bawi. Możesz nazywać mnie małpą i niedorozwojem ale dirty Diana niszczy, "napad na bank" banger pełną gębą. W jakiś sposób podziwiam jego brak skrupułów by pociąć sobie ryj dla sławy i fejmu, ma dystans. Kolorowy białas po wyroku robi śmiechowe kawałki na swoim prymitywnym poziomie - ma swoją niszę i ludzie, co mają dystans i potrafią się bawić przy jego numerach to robią. W czym widzisz problem? Tak, wiem, że skillsy ma mierne. Edytowane 30 marca 2015 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 (edytowane) żenujące są te pastisze, jak etiudy na zaliczenie gimnazjum ludzie, co mają dystans i potrafią się bawić o boże, tylko nie to. znowu ten tekst. ogólnie, to popek nawet nie spojrzałby na takiego huyowego fana, jak wujaszek. dostałbyś mięso z twarzy do pożarcia (pipi) sam sie pojade.... kaz,ub pedale jesteś frajerem cwelu popek bieże na klate dwie paki i ma jaja i ma hajs i robi wy,(pipi)ane wałki naj,ebałby cie jak psa lamusie jak nie podoba ci sie styl popka to wyp,jerdalaj bo nie rozumiesz nawet że popek naśladuje rużne style i ma styl i dystans bo robi to dla beki a ty jesteś zerem. pozdro dla kumatych Edytowane 30 marca 2015 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 Ale ty masz dziwną spinę ja pi.erdolę. XD Jakiś przypakowany dres robi w UK hajsy na jutubie a ciebie zazdrość zżera chyba. Ja mam to w ch.uju, jak jadę autem leci dirty Diana i bas przyjemnie wieje po szyji. Pi.erdole co sądzą o mnie inni i czy jestem ch.ujowym fanem dla Popka. Czemu ty się w ogóle nad tym zastanawiasz? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 ogólnie sr,am na to i nie zaprzątam sobie głowy gustem marginesu społecznego i rozumnych małp. kłopot w tym, że kiedy widzę fan base popka na tym forum, to zaczynam wątpić. poważnie ku,rwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 (edytowane) Myślę, że gdy dojdzie do ciebie, że są różni ludzie, różne gusta i guściki to będzie ci łatwiej. Może nawet ogarniesz żeby nie określać IQ ludzi po tym czego słuchają? Zanim to się jednak zmieni polecam napar z rumianku pić. Edytowane 30 marca 2015 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 Zazdroscicie mu talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 To będzie chyba mój pierwszy kupiony album tego gatunku Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 Gang albanii? Jakbym miał pracę też bym zamówił pre-order. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 (edytowane) Tak. Ech, znowu jakaś zgapka, czy tylko mi się tak zdaje? Popek gra tu na gitarze, ale akordami, to gra to, tylko wolniej ofcourse: https://www.youtube.com/watch?v=ne7GCXlxqoY BLACK SABBATH Może tak trochę? Edytowane 31 marca 2015 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 Liryczny chłopak pod warstwą dresa i mięśni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 Popek gra tu na gitarze no trzyma gitare i słychać gitarę, więc no, ten tego.......niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 Nie widzisz fenomenu. Popek kiedyś mówił, że nie umie i się nauczy jak będzie chciał. Chcieć to móc - ważny morał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 W co drugim teledysku disco polo tłuściutki Pan koło 40 udaje,że gra na gitarze,ale słychać tylko keyboard. Grzybi nie wierz we wszystko co jest w internecie + nie doszukuj się głębi w twórczości Pawła. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 Ale takie pojedyńcze struny na akordach, to zagra nawet pięciolatek. Widziałem w innych filmikach takich "luźniejszych", że coś tam sobie brzdynkał do wódki, jakiś filmik z domówki, czy coś takiego. No chyba by nagle nie doklejali specjalnie podkładu z mp3. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 tylko dla prawdziwych albanczykow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) Pizda nad głową, pipipizda nad głową Kręć dupą swoją, krekrekręć dupą swoją Tańczy z Albanii kowboj napierdolony kowboj Wszędzie się czuje dobrze, ale najlepiej w klubie go-go :bunny: Edytowane 1 kwietnia 2015 przez Yakubu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Ciekawy co Rozi powiedziałby na feat Kendricka u Popka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 Pewnie na forum by napisał, że słabe. Ale w domu, przy Kendriku, dokleiłby plakat Popka i walił konia do ich teledysku przez miesiąc grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 Kawałek biedny i znowu zgapiony, tak, że osobom w Niemczech nie działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 bo niemcy to podrabiańcy,a nie prawdziwi albańczycy Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 (edytowane) "1 lutego 2013 roku ukazał się teledysk "Get Up", brytyjskiego rapera Jerome, w którym Popek wziął gościnny udział" Czytam wikipedię i tak natrafiłem na to. Trochę podejrzane. --- Kazub obczaj to, znasz? Edytowane 2 kwietnia 2015 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 Kawałek biedny i znowu zgapiony, tak, że osobom w Niemczech nie działa. Czemu zgapiony? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 (edytowane) No bo skoro na niemieckim YT informuje ludzi o złamaniu prawa autorskiego, to coś jest na rzeczy. Mechanizm YT rozpoznał pewnie jakiś motyw. A ten fragment "lalalalailao" bez sensu, bo o tym jest inny kawałek. Jak dla mnie rządzi Kokainowy Baron, a reszta to wymyślona na szybko, póki jest hajp. Edytowane 2 kwietnia 2015 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 Ja nie oceniam poziomu bo ogólnie nie ma czego. Fajne są podkłady, bekowo się przy tym tańczy z ekipą znajomych, można po wódce pośpiewać czy w aucie posłuchać. Mnie serio Dirty Diana rusza i mogę przy niej naku.rwiać tańce. Popek kocur ale w takiej swojej specjalnej kategorii. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 Najlepszy utwór Popka to: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi