Skocz do zawartości

POPEK [2013] MONSTER

Featured Replies

Opublikowano

Dirty Diana też spoko kawałek i z tego co obczaiłem to jakiś Matheo robił muze, a tutaj przy Gangu Albani jakiś Alibaba, który bardziej znany jest jako Robert M i w sumie te utwory co zaprezentowali, brzmią do siebie nieco podobnie:/

Ej, ale się wkręciłem, waham się czy nie kupić tej płyty, a ja przecie od przedszkola słucham Black Sabbath.

• Odpowiedzi 737
  • Wyświetleń 67,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Niesamowite szczęscie miał plemnik jj, tak sobie płynął na(pipi)any śmeijąć się widząc że wszyscy mądrzejsi bracia skonczyli  w chusteczce.

• KRÓL RAPGRY JAK ZAPOWIEDZIAL W UTWORZE DIRTY DIANA TAK ZROBIL

• Pizda nad głową, pipipizda nad głową Kręć dupą swoją, krekrekręć dupą swoją Tańczy z Albanii kowboj napierdolony kowboj Wszędzie się czuje dobrze, ale najlepiej w klubie go-go     :bunny:       

Opublikowano

- Co on tutaj ćwiczy >??

- Coś pomiędzy kijem w (pipi)e a sztangą po jajach

Komentarze czasem bardziej bawią niż sam filmik.

Opublikowano

chyba chciał zrobić wiosła połową sztangi, ale nayebał za dużo i siły starczyło mu na 1/5 ruchu z dużą pomocą bicepsa (a chciał zdaje się plecy). ogólnie beka, ale pewnie to ten oryginalny styl, oh well

Opublikowano

popek to ten debil co chciał udawać gangstera i zrobił sobie chlasty na gebie u pani kosmetyczki? Ojezu jak smiesznie

Opublikowano

Wydaje mi się, że gość znalazł lukę na interencie (bo chyba tv go nie puszczają?).

Opublikowano

JAK PRZY PORODZIE Z PIZ.DY WYPADA ALIBABA I Z NIE DOWIERZANIEM PYTA  - POPUŚ CZY TO TY?

Edytowane przez Habit75

Opublikowano

Najlepszy kawałek od czasów Brudnej

Opublikowano

Dobre gunwo. Kawałek nie kuje w uszy, bo wydaje się najspójniejszy tak muzycznie jak i tekstowo ze wszystkich udostępnionych do tej pory. Nie zmienia to faktu, że muzycznie gang to (pipi) i kilometr mułu, ale płytka pewnie będzie katowana przy niejednej flaszce, bo do tego się idealnie nadaje.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Ja na poważnie nigdy nie będę słuchał hip hopu, więc taka muza dla beki do mnie trafia:)

Opublikowano

Bo dobrego nie słyszałeś, więc tak mówisz.

Opublikowano

No przeciez popek nie moze wjechać do polski i każdy z tych koncertów będzie tak wyglądał. Dla mnie bez sensu :(