Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Ciekawe który numer będzie hitem tego lata przy grillu i browarze i ...
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Mi się podoba "Lachony", ale dziewczynom kolegów może się nie spodobać.
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l glownie chyba zasluga bitow Roberta M, tylko mi ten borixon nie pasuje, (pipi)owe rymy ma
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l Borygo ma ten sam styl od wzgórza japaczy. Czyli od bardzo dawna. Gimbusy nie znają. A styl ma słaby i męczy ale tutaj IMO do bekowego wydźwięku płyty pasuje ok. Popek za to rozp.ierdala łatwością jaką gada totalne bzdety + wymyślony albański i mu się to klei heszke meszke. Ta płyta wprawia mnie w pozytywny nastrój, jaram się choć w sumie to popelina.
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l Napad na bank i w klubie gogo na razie najlepsze bangery, popek król
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l dołączam się do grupy #teamborixonmusiodejść koleś jest słaby i zupełnie niepotrzebny Edytowane 29 kwietnia 20159 l przez Yakubu
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l I to pucownie się w chyba każdym tracku, "król albanii to, król albanii tamto", jeszcze tylko brakuje "zrobiłem lachę królowi albanii, smakowało jak szejk truskawkowy" #borixonusuńkonto
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l W sumie się zgadzam choć z drugiej strony jak Pop weźmie sobie lepszego zawodnika sam może zostać przyćmiony. Borixon choć słaby spełnia istotną rolę.
Opublikowano 30 kwietnia 20159 l Jeden z gorszych tekstów to KUP SE TĄ PŁYTĘ w utworze "Wyjazd do Sopotu". "SE", jak to biednie brzmi
Opublikowano 30 kwietnia 20159 l Jeden z gorszych tekstów to KUP SE TĄ PŁYTĘ w utworze "Wyjazd do Sopotu". "SE", jak to biednie brzmi popek w jednym kawalku walił "miszczami" i "rozumisz". taka konwencja.
Opublikowano 1 maja 20159 l Chciałbym posłuchaj edytowanej wersji tej płyty tzn z wyciętymi wszystkimi wersami borygi. Popek mega flow i sam jestem w szoku pisząc to.
Opublikowano 1 maja 20159 l Popek mega flow? To, że był ch.ujowy od zawsze wiadomo, ostatnio lekko progres zaliczył ale żeby od razu go chwalić? Nie sądzę. Choć płytkę słucham na okrągło, wprawia mnie w dobry nastrój.
Opublikowano 2 maja 20159 l Mnie to dziwi, że kupiłem oryginał. Nie wiem co, ale coś mi mówiło, żeby wesprzeć ten projekt - no i płytka w aucie leci non stop. Co ciekawe, to nazwy tracków, wyświetlają się na wyświetlaczu radia. Mam dużo oryginałów i przeważnie mam tam "track01, track02", a tutaj normalnie tytuły. Takie coś zauważyłem jeszcze w innym albumie - LIMBONIC ART - MOON IN THE SCORPIO BTW, niezłe zróżnicowanie.
Opublikowano 17 maja 20159 l Brudna Darjana to murzynka przecie, ale ta wydziarana babeczka pojawiła się również na tym samym teledysku i jeszcze "Kokainowy Baron". A jutro premiera teledysku "Blachary" ;0 Edytowane 17 maja 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 17 maja 20159 l Blondyna idealna do teledysków Popusia. Prywatnie pewnie fajna dziewucha.