Kazub 4 585 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 Te teksty są dla gimnazjalistów i dla ludzi mentalnie w gimbazie. Nie wierzę że naprawdę dorośli ludzie podniecają się tekstami o na(pipi)ce Nosz ja rozumiem kultowe kawałki w stylu "Chryzantemy Złociste" bo to i przy ognisku łatwo zagrać i ma pewien wydźwięk. Te teksty popka to po prostu rynsztok. obczaj sobie ziomechqoo jak PAN PIOTR FRONCZEWSKI masakruje tego nafutrowanego mefedronem klalna z pokaleczonym ryjem. doskonale PANIE PIOTRZE wybornie Cytuj
Gość Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 Kazub nowa jakoscia polskiego stand-upu. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 ja to sie ciesze, ze jestem prostakiem i wiesniakiem i mnie bawi taka forma humoru heh ale dobre było jak mu faceburgera dał 111!!!!! też bawi mnie "taka forma". nie wiem, czy "sie z tego ciesze", po prostu tak mam. ale musi iść za tym jakaś treść. cały pic polega na tym, że żeby robić głupio- śmieszo-prostackie zgrywy na jakims tam poziomie, to trzeba posiadać mózg. popek mózgu nie posiada, dlatego jego fanbejz to umysłowe ameby i margines społeczny. satyra ulunga, try hard sacha baron cohen jest śmieszny. wojna polsko ruska jest śmieszna. rambo (pipi) jest śmieszny. straszny film jest śmieszny. american pie jest śmieszne. uległy artur jest śmieszny. jim carrey jest śmieszny. popek nie jest śmieszny #lecze kompleksy #w życiu mi nie wyszło #popek mnie połamie Popek miszcz. W dupie byłeś, gówno widziałeś. "Wojna polsku ruska jest śmieszna". xD Cytuj
zlewo 233 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 Wyszła już nowa wersja gangu albanii. Ta regge. Słaba. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 Nie słyszałem, ale wydaje mi się, że jego 5 minut minęło. Cytuj
Spaulding 61 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 Straszna (pipi)nia ta nowa wersja Cytuj
erykgx 151 Opublikowano 29 listopada 2015 Opublikowano 29 listopada 2015 Popkiem się nie jaram, ale to jest moc xDDDD 2 Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 29 listopada 2015 Opublikowano 29 listopada 2015 Ten Dennis, śpiewa jakby nie miał penis. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 listopada 2015 Opublikowano 29 listopada 2015 Wersja reggae do mnie nie przemawia - ch.ujnia znaczy się. Ale w du.pie wszywka ma potencjał na hit. Czekam na kolędy od Popusia. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Kur.waaaaaa kto mi polecił ten hit o wszywce ten mistrzem świata jest. Leci ciągle na hali, 20 chłopa zawodzi refren z denisem penisem a ja jaram bata przy wyciągu spawalniczym. Nie wrzucę filmu bo nas pozamykają. XD Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 Kur.waaaaaa kto mi polecił ten hit o wszywce ten mistrzem świata jest. Leci ciągle na hali, 20 chłopa zawodzi refren z denisem penisem a ja jaram bata przy wyciągu spawalniczym. Nie wrzucę filmu bo nas pozamykają. XD ku,rwa wujek ale wariaty z was, pozdro chłopaki trzymajcie się ramy to się nie posramy elo1111 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 Od tego żarcia wegańskiego luz i poczucie humoru widzę też ci poszło. Truj się dalej, ja idę śpiewać. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 Odróżniaj poczucie humoru od poczucia żenady, oki? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 dzieciakom z gimnazjum słuchającym popka jeszcze się nie dziwię ale stary chłop podniecający się takim czymś wychodzi poza granice mojej percepcji. Zaorać. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 George ty jak od starego przestaniesz hajs brać to możesz do mnie pisać. Zdanie twoje czy szejdj mi zwisa jak fallus po stosunku, pisze o tym, co mi się podoba / nie podoba. Po to ten topic. Mam takie poczucie humoru i mnie bawi często to, co Popek nagra tym bardziej, że podobny wiek i na podobnej muzie się wychowaliśmy i do La Bush się wirowało na szkolnych baletach. Zapomniałem dodać, że śpiewam i słucham polskiego disco. Chcecie hejtować? Krzyż na drogę - stary jestem i słucham Tomasza Raka. Straszne. XD Cytuj
Spaulding 61 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 Popek robi idealną muzykę do chlania, chyba nikt nie bierze jej na poważnie ale każdy się przy niej dobrze bawi, coś jak disco-polo niby nikt nie słucha a po pijaku nuci co drugą piosenkę. Mimo, że mam totalnie wy(pipi)ane na jego "twórczość", to bez wahania zarezerwowałem bilety na koncert w okolicznej mieścinie i wiem, że impreza będzie genialna. Nie kminie hejtu na to, że ktoś tam sobie gdzieś słucha popka i czerpie z tego frajde. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 (edytowane) każdy się przy niej dobrze bawi o, to ta śmieszna mantra, powtarzana przez fanów disco polo niby nikt nie słucha a po pijaku nuci co drugą piosenkę o, następna. brakuje jeszcze - smutasy BAWIĆ SIE NIE UMIEJO PEWNO MUZYKI POWAŻNEJ SŁUCHAJO sprawa jest prosta jak yebanie. masa ludzi słucha disco polo i pochodnych, jak popek. bo i masa ludzi jest genetycznie pozbawiona gustu. brakuje im któregoś chromosomu, ale zapomniałem którego. alkohol i disco polo to ich jedyne stymulanty, gdyż ich mózgi niestety nie potrafią odbierać innych bodźców. Nie kminie hejtu na to, że ktoś tam sobie gdzieś słucha popka i czerpie z tego frajde w sumie masz rację....po co tyle nienawiści bo ktoś ma frajde ? co komu to przeszkadza ? niech każdy słucha czego chce, bo muzyka ma łączyć, a nie dzielić. chyba zaczynam to rozumieć...........nie, jednak nie, yebać disco polo i ich fanów. biją się na dożynkach i śmierdzą obornikiem Edytowane 3 grudnia 2015 przez Kazub 3 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 (edytowane) masa ludzi słucha disco polo i pochodnych, jak popek. bo i masa ludzi jest genetycznie pozbawiona gustu. brakuje im któregoś chromosomu, ale zapomniałem którego. alkohol i disco polo to ich jedyne stymulanty, gdyż ich mózgi niestety nie potrafią odbierać innych bodźców. Będąc dzieckiem stara cie okładała kablem od żelazka. Od razu widać po rozumowaniu. Edytowane 3 grudnia 2015 przez 2razyjot Cytuj
zlewo 233 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Nowy kawałek POPka. nawet niezły 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 (edytowane) Propsy jak zwykle. Popek mnie ma. Kazub żebyś miał formę w połowie jak Popuś - pewnie spinka bo słaby biceps czołgu. XD @Rozalinda - no weź nie hejtuj już, przecież ci po murzynkach i Lamarach nie jeżdżę. Słuchaj co chcesz i daj żyć innym. Edytowane 3 grudnia 2015 przez 2razyjot 1 Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Ten kawałek opisuje historię życia Popka. Faktycznie typ bez szkoły, a hajsu natrzepał, ale jak sam śpiewa, dopiero po 15-stu latach tworzenia muzy. Także może mi się w końcu uda i w końcu będę mógł się realizować jako profesjonalny reżyser filmów erotycznych. 2 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Oj narzekać każdy jeden potrafi a nagrywać hiciorów nie ma komu. <_< Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 (edytowane) hiciorów Edytowane 4 grudnia 2015 przez _Be_ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi