krupek 15 492 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Poczytaj, kolego: Popek robi idealną muzykę do chlania, chyba nikt nie bierze jej na poważnie ale każdy się przy niej dobrze bawi, coś jak disco-polo niby nikt nie słucha a po pijaku nuci co drugą piosenkę. Nic nie zmyśliłem, przewrażliwiony też nie jestem. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Myślałem, że o mnie piszesz. Spoko. Twoja racja. Cytuj
Mecenas 60 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 (edytowane) Dobry ten kawałek z Dennisen czy jak mu tam .Jaram sie. Edytowane 5 grudnia 2015 przez Mecenas Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 A jakimi to kryteriami mierzysz żeby się załapać do tego elitarnego grona? Wykształcenie? Dyplomy? Żadnymi kryteriami, po prostu jak widzę, że typ pie.rdoli, że disco polo jest super i wmawia mi, że też bym się dobrze przy nim bawił to od razu wiem, że jest z mózgiem do tyłu. Patrz, kolegą no name na poprzedniej stronie. Serio, ją akceptuje różne gusta muzyczne, ale nie wymawianie komuś i przekonywania do swojej racji muzycznej. Ja dzisiaj tańczyłem z mamą kolegi przy disco polo i było spoko. Bo byłem pijany i umiem tańczyć trochę. Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 Jak sie wypije kazdy uwaza ze umie tanczyc. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 A jakimi to kryteriami mierzysz żeby się załapać do tego elitarnego grona? Wykształcenie? Dyplomy? Żadnymi kryteriami, po prostu jak widzę, że typ pie.rdoli, że disco polo jest super i wmawia mi, że też bym się dobrze przy nim bawił to od razu wiem, że jest z mózgiem do tyłu. Patrz, kolegą no name na poprzedniej stronie. Serio, ją akceptuje różne gusta muzyczne, ale nie wymawianie komuś i przekonywania do swojej racji muzycznej. Ja dzisiaj tańczyłem z mamą kolegi przy disco polo i było spoko. Bo byłem pijany i umiem tańczyć trochę. Rozi nie mów głośno bo zaraz się pojazdy zaczną, że tam rytmu nie ma i że to muzyka dla debili itd. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 No rytm jest, tyle, że mnie akurat drażni. Może z jakieś 2-3 piosenki przeboleję, ale na tym koniec. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 Też tak myślałem dopóki nie zacząłem słuchać tego 5x w tygodniu po 8-12 h przez radio VOX. -__- Byłem totalnie na NIE. Wychowany na polskim hiphopie, łysy stary dresiarz, co na Zenek Martyniuk reagował spazmami śmiechu. Po roku słuchania tego radia wchodzi znieczulica, zaczynasz dostrzegać jakieś tam pozytywy a później zwyczajnie nucisz piosenki pod nosem, kojarzysz z nimi pozytywne / negatywne chwilę i przestajesz zwracać uwagi, że większość podkładów jest chujowa i na jedno kopyto a artyści (???) nie potrafią raczej śpiewać. Pewnie nie każdy tak ma / będzie miał ale zwyczajnie mówię, że zagorzały przeciwnik polskiego disco został przemielony. Aha - nikomu tego nie życzę bo nie ma nic gorszego jak wracasz do domu busem i w głowie dźwięczy ci taki Martyniuk, co więcej nie idzie się tego pozbyć. -___- Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 (edytowane) do tej pory mam traume od słuchania disco polo w robocie po 10 godzin dziennie i jak słysze alealeksandra to mam ochote zrobić komuś krzywde. to jest muzyka dla upośledzonych mentalnie ludzi. zenek martyniuk brzmi niestety jak zniewieściały syn hodowcy świń z nieprawego łoża ludziom wychowanym na euro trashu lat 90 i polskim rapie i tak jest wszystko jedno, bo nie mają gustu muzycznego. jest to technicznie niemożliwe Edytowane 6 grudnia 2015 przez Kazub Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 zenek martyniuk brzmi niestety jak zniewieściały syn hodowcy świń z nieprawego łoża O to wlasnie chodzi. Niepowtarzalny głos Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 ludziom wychowanym na euro trashu lat 90 i polskim rapie i tak jest wszystko jedno, bo nie mają gustu muzycznego. jest to technicznie niemożliwe Ty o gustach muzycznych przy rozstawianiu rusztowań wiesz za to najwięcej. Kreator gustów kurwa mać się znalazł. xD XD XD Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 Ch.ujowe. Ja wolę go jak robi bekę albo wali takie numery jak Wodospady. Chociaż rzeczywiście - lepiej się godzić niż kłócić. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 polecam też podcieranie du,py i mycie rąk, albo poczekaj na kolejny kawałek popka. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 Co ty znowu sobie ubzdurałeś panie Doniczko? Albo nie... Nie chce wiedzieć. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 raczej jak popek. recytacja i zawodzenie. takie ku,rwa mamy czasy, że to, co kiedys przeszłoby max na imieninach u szwagra, dziś zdobywa popularność i robi hajs. ludzie chyba tacy są. mylą pajacowanie z charyzmą, lub co gorsza, z performensem. tworzenie z chałturą, brak pomysłu z pomysłem, brak stylu ze stylem. muzykę z gó,wnem. i tak się czasem zastanawiam, ilu na swiecie jest takich mentalnych wujaszków ? kontemplują smak piwa tyskie i porównują z tatra jasne pełne, coca cole z coca colą zero. tereny zielone są wycinane, a to bydło marnuje cenne surowce i jeszcze bezczelnie dąży do prokreacji. świat jest beznadziejny. teraz mi smutno przez ten durny temat. o tak 5 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 Twoje argumenty i ocena mojej mentalności / charakteru / inteligencji na podstawie mojego ubioru, słuchaniu Popka, napinania się do wiatraka, pokazywania zada czy zdarzającymi mi się czasem inwektywami jest - jakby to napisać - niepoważna. Przywykłem jednak. Od razu widać też kto cię plusuje na twoim poziomie. Myster Donica 2015. Dobrze, że na Jarka głosowałem to zrobi z wami porządek. Do kościoła! Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 I później przez takie numery łebki robią wielkie oczy jak im się powie, że Braci Się Nie Traci to track Mor WA. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 (edytowane) wujaszek jak jakaś blond lambadziara w leginsach wielce obrażona że oceniają ją nie po wnętrzu tylko zewnętrzu dałam szanse popkowi i wytrzymałem do 3 minuty. co to znaczy "nieść ciężarny krzyż" ? Edytowane 11 grudnia 2015 przez Kazub Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 12 grudnia 2015 Opublikowano 12 grudnia 2015 Nieść krzyż bedący w ciąży. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 grudnia 2015 Opublikowano 12 grudnia 2015 Oj panowie. Nie podoba się - nie słuchać. Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=qshtCwpYwlQ Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 Popek za dużo koksu chłopie. ;/ Mnie te pojękiwania nie bawią. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi