Skocz do zawartości

POPEK [2013] MONSTER

Featured Replies

• Odpowiedzi 737
  • Wyświetleń 67,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Niesamowite szczęscie miał plemnik jj, tak sobie płynął na(pipi)any śmeijąć się widząc że wszyscy mądrzejsi bracia skonczyli  w chusteczce.

• KRÓL RAPGRY JAK ZAPOWIEDZIAL W UTWORZE DIRTY DIANA TAK ZROBIL

• Pizda nad głową, pipipizda nad głową Kręć dupą swoją, krekrekręć dupą swoją Tańczy z Albanii kowboj napierdolony kowboj Wszędzie się czuje dobrze, ale najlepiej w klubie go-go     :bunny:       

Opublikowano

Wejście jest konkretne, ten ziomuś od gitary i perki nagrał sample wszystkich kawałków na elektryku i dorzucił jeszcze pełny remix Klubu Go-Go. Chciałbym zobaczyć całą płytę z jego mixami.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jedna z bardziej chujowych stacji nie masz co się dziwić.

Opublikowano

rekord sprzedaży w historii ludzkości polskiej

Opublikowano

Słaba ta płyta. Dobrze nie przesłuchałem, ale jeden kawałek "fabryka hitów", to zgapka z innego kawałka gangu albuniu.

tam tekst brzmiał "siedze sobie w studiu dzowni do mnie alibaba", tutaj jest "siedze sobie w studiu dzwoni do mnie mateo".

Popek nie ma pomysłów, raz na 10 kawałków wyjdzie mu jakiś dobry kawałek, a tak bieda i nuda :/

ps. o (pipi).a, w refrenie śpiewa "fabrykę hitów" w rytmie "kręć du.pą swoją". :/

Opublikowano

popek nie ma pomysłów

No nic nowego, bo też nigdy nie miał, ale dobry bit wystarczy, żeby zrobić furrorę wśród patoli.

Opublikowano

Ostatnio widziałem na fejsie znajomego znajomego, który był na focie z własnym (nieślubnym) gówniakiem, na stole flacha wódy, a gość w koszulce Gangu Albanii.

Możliwe, że to są właśnie główni odbiorcy tejże twórczości.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

COOO XDD

Przesłuchajcie zwrotkę borixona i spróbujcie nie jebnąć z beki 

Opublikowano

Tutaj wszyscy mają wyszukane gusta, są znawcami a Popek jest dla nich nie do ogarnięcia. Ja propsuje - wiadomka. :D

Opublikowano

Niesamowite szczęscie miał plemnik jj, tak sobie płynął na(pipi)any śmeijąć się widząc że wszyscy mądrzejsi bracia skonczyli  w chusteczce.

Opublikowano

Hejter alert. XD

Mam swoją wierną sukę, stara dobra Milanica zawsze wraca do nogi.

Jeszcze plusa dałem przez pomyłkę.

Edytowane przez 2razyjot