grzybiarz 10 310 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Ten Borixon, na serio zaśpiewał "PINIONDZE"? Cytuj
zlewo 233 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 (edytowane) Przesłuchajcie zwrotkę borixona i spróbujcie nie jebnąć z beki Przypomina sie zwrotka WWO "Halabardy i pilniki" z tym, że on chyba tak na poważnie. Przesłuchałem zwrote borixona. To nie może byc na poważnie. Edytowane 8 marca 2016 przez zlewo Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 29.04 gang Albanii 2 - jaram się Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Co ten Popek...?Ostatnio właśnie myślałęm, cyz Popek ma jakąś dupę, a tu widzę nawet ma dzieciaka. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Bo to dobry chłopak w głębi jest. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 ciekawe czy żona nie chciała wystapić, czy dawno już pobita i po rozwodzie, czy moze zakopana. Przejrzałem video bez dzwieku. Ale z obrazu stosunki z córka wydają się w porządku. Szkoda ze jej stary wyglada jakby dazył do samodestrukcji, a ajk zarabia i co tworzy to akurat mało ważne. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Tam ktoś napisał na YT, jak ją Popek za kaptur zaciągnął do busa - jakoś w połowie filmu Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Huyszek może świętować bo koncerty gangu nie bedą już z popkiem jako telebimem zaczynamy trasę koncertowa jako Gang Albanii w komplecie ( Pop Borixon Alibaba ) oraz Popek Solo. Borygo jedziemy już do Ciebie otwieraj szampana wink emoticon Widzimy sie mordki w całej Polsce oraz Europie na audiencji króla i jego świty smile emoticon przed nami zapewne ciężki rok, ale z Wami sie spotkać aż morda sie cieszy jak dziecku na cukierka ! Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 (edytowane) A to ciekawe, już go nie poszukują? Teraz to dopiero zarobią z koncertów. Edytowane 7 kwietnia 2016 przez grzybiarz Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 No prawnik jakiś mu pomógł i juz nie jest poszukiwany w Polsce. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 wyczuwam filmik podnieconego wujaszka ze wlazl do autobusu popka a ten go wyruchal, ihaaaa. 1 Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 (edytowane) "Rozbojnik Alibaba 4 godz. · Ostatni mój czas spełniałem sie także w roli menadżera, lubię podejmować nowe wyzwania, pierwszym jakie sobie postawiłem we współpracy z Popkiem to ze ściągnę go do polski... Przez ostatnie pół roku gdy okazało sie ze za to czas sie zabrać było wiele nerwów i zamieszania - aż do dziś gdyż Paweł od 5 minut nie jest poszukiwany europejskim nakazem aresztowania, dziękuje każdemu kto pomógł i do tego sie przyczynił a w szczególności : Mecenas Michał Żuraw, Primo Men oraz Klaudia Emotikon smile i całej reszcie ludzi która była z nami, teraz zaczynamy trasę koncertowa jako Gang Albanii w komplecie ( Pop Borixon Alibaba ) oraz Popek Solo. Borygo jedziemy już do Ciebie otwieraj szampana Emotikon wink Widzimy sie mordki w całej Polsce oraz Europie na audiencji króla i jego świty Emotikon smile przed nami zapewne ciężki rok, ale z Wami sie spotkać aż morda sie cieszy jak dziecku na cukierka ! Ps : Tutaj możecie zamawiać album nowy Gangu Alabnii którego premiera lada moment ! http://preorder.pl/muzy…/hip-hop-polska/ciezki-gnoj-2cd-mp3…" Ja pier.dziele, wróci do Legnicy Edytowane 7 kwietnia 2016 przez grzybiarz Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Fajnie, będzie można zobaczyć jaka patologia chodzi na ich koncerty. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Dobre materiały potem mogą z tego być. Cytuj
zlewo 233 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Gorzej, że 80% słuchaczy nie wpuszcza ze wzgledu na wiek. Kiedys wracałem do domu i kilku małolatów wychodzacych z podstawówki rozmawiało o Gangu Albanii. Śmiechłem mocno. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 taki target, nadal nie rozumiem jak mozna tego sluchac Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Ale gang to szanujcie !!! Powiedziałem Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Popek we Wrocławiu i w pierwszym rzędzie stoję na Gangu!! Cytuj
Gość Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 ciekawe czy żona nie chciała wystapić, czy dawno już pobita i po rozwodzie, czy moze zakopana. on nie ma zony, dziecko ma z ta pania, ktora wystapila w teledysku brudnej dariany: ta blondyna. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 zycze ci by wyruchal cie w dupe tak jak pis cie nie wyru,chało jeszcze ciekawe czy żona nie chciała wystapić, czy dawno już pobita i po rozwodzie, czy moze zakopana. on nie ma zony, dziecko ma z ta pania, ktora wystapila w teledysku brudnej dariany: ta blondyna. ja pie,rdole Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 wyczuwam filmik podnieconego wujaszka ze wlazl do autobusu popka a ten go wyruchal, ihaaaa. Wyczuwam jak Tymek słucha w tajemnicy przed tobą a ty frajerek w słodkiej niewiedzy. Ahahahaha. XDDDD Cytuj
Gość Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 jj bedzie wciagal koks z kutasa krola, potwierdzone info. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Włacha, kiedy w końcu zapłodnisz gorylicę? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 (edytowane) jj bedzie wciagal koks z kutasa krola, potwierdzone info.Jaki pedał takie docinki. Bidulek z rozjechanym kakenem. Ej Maus masz ból du.py? Tak, ty wiesz co to jest. :D @Milan - coś śmierdzi, zobacz czy ci dzieciak nie zdechł z głodu tyle piszesz na tym forum, daj mu żreć, bądź ojcem parówo. Edytowane 9 kwietnia 2016 przez 2razyjot Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 (edytowane) ciekawe czy żona nie chciała wystapić, czy dawno już pobita i po rozwodzie, czy moze zakopana. on nie ma zony, dziecko ma z ta pania, ktora wystapila w teledysku brudnej dariany: ta blondyna. Potwierdzone info? Raczej nie sądzę - blondyna ma męża i syna, nie wiem czy by wpadła z popkiem. Kiedyś napisałem na profilu Gangu, komentarz pod notką, co do jakiegoś teledysku który kręcą "czy będzie ta wydziarana blondyna? to dla mnie ważne" Zgarnąłem w ch.uj lajków, aż sama Krzysia Roman (bo tak ma na imię) mi odpisała. No iw odpowiedziach zaczął się na nią hejt, że jest matką, a tak wygląda. Jej koleżanka (tej blondyny), zaczęła jechać po tych co obrażają Krzysię Aczkolwiek poczułem się wyjątkowy, że w dobie tego całego "social media", możemy mieć taki kontakt z "gwiazdami". Wątpię, że Krzysia się puściła z Popkiem. Maus nie siej fermentu (za plecami ofcourse). Edytowane 9 kwietnia 2016 przez grzybiarz 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi