Skocz do zawartości

POPEK [2013] MONSTER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wychowałem się na murzyńskim rapie, Popek robi bekowy gangsta emigrant styl i mnie jako prostą osobę bawi. Możesz nazywać mnie małpą i niedorozwojem ale dirty Diana niszczy, "napad na bank" banger pełną gębą. W jakiś sposób podziwiam jego brak skrupułów by pociąć sobie ryj dla sławy i fejmu, ma dystans. Kolorowy białas po wyroku robi śmiechowe kawałki na swoim prymitywnym poziomie - ma swoją niszę i ludzie, co mają dystans i potrafią się bawić przy jego numerach to robią. W czym widzisz problem? Tak, wiem, że skillsy ma mierne.

Edytowane przez 2razyjot
Opublikowano (edytowane)

żenujące są te pastisze, jak etiudy na zaliczenie gimnazjum 

ludzie, co mają dystans i potrafią się bawić

o boże, tylko nie to. znowu ten tekst. 

ogólnie, to popek nawet nie spojrzałby na takiego huyowego fana, jak wujaszek. dostałbyś mięso z twarzy do pożarcia

(pipi) sam sie pojade....

kaz,ub pedale jesteś frajerem cwelu popek bieże na klate dwie paki i ma jaja i ma hajs i robi wy,(pipi)ane wałki naj,ebałby cie jak psa lamusie jak nie podoba ci sie styl popka to wyp,jerdalaj bo nie rozumiesz nawet że popek naśladuje rużne style i ma styl i dystans bo robi to dla beki a ty jesteś zerem. pozdro dla kumatych  

Edytowane przez Kazub
Opublikowano

Ale ty masz dziwną spinę ja pi.erdolę. XD Jakiś przypakowany dres robi w UK hajsy na jutubie a ciebie zazdrość zżera chyba. Ja mam to w ch.uju, jak jadę autem leci dirty Diana i bas przyjemnie wieje po szyji. Pi.erdole co sądzą o mnie inni i czy jestem ch.ujowym fanem dla Popka. Czemu ty się w ogóle nad tym zastanawiasz?

• Plusik 4
Opublikowano

ogólnie sr,am na to i nie zaprzątam sobie głowy gustem marginesu społecznego i rozumnych małp. kłopot w tym, że kiedy widzę fan base popka na tym forum, to zaczynam wątpić. poważnie ku,rwa.  

Opublikowano (edytowane)

Myślę, że gdy dojdzie do ciebie, że są różni ludzie, różne gusta i guściki to będzie ci łatwiej. Może nawet ogarniesz żeby nie określać IQ ludzi po tym czego słuchają? Zanim to się jednak zmieni polecam napar z rumianku pić.

Edytowane przez 2razyjot
Opublikowano

W co drugim teledysku disco polo tłuściutki Pan koło 40 udaje,że gra na gitarze,ale słychać tylko keyboard. Grzybi nie wierz we wszystko co jest w internecie + nie doszukuj się głębi w twórczości Pawła.

Opublikowano

Ale takie pojedyńcze struny na akordach, to zagra nawet pięciolatek. Widziałem w innych filmikach takich "luźniejszych", że coś tam sobie brzdynkał do wódki, jakiś filmik z domówki, czy coś takiego. No chyba by nagle nie doklejali specjalnie podkładu z mp3.

Opublikowano (edytowane)

Pizda nad głową, pipipizda nad głową

Kręć dupą swoją, krekrekręć dupą swoją

Tańczy z Albanii kowboj napierdolony kowboj

Wszędzie się czuje dobrze, ale najlepiej w klubie go-go

:bunny:  :bunny:  :bunny: :bunny:  :bunny:  :bunny:  :bunny:  :bunny:  :bunny:  :bunny:  :bunny:  :bunny:  :bunny:  :bunny:

Edytowane przez Yakubu
  • Plusik 5
Opublikowano

Pewnie na forum by napisał, że słabe. Ale w domu, przy Kendriku, dokleiłby plakat Popka i walił konia do ich teledysku przez miesiąc grubo.

Opublikowano (edytowane)

"1 lutego 2013 roku ukazał się teledysk "Get Up", brytyjskiego rapera Jerome, w którym Popek wziął gościnny udział"

Czytam wikipedię i tak natrafiłem na to. Trochę podejrzane.

---

Kazub obczaj to, znasz?

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano (edytowane)

No bo skoro na niemieckim YT informuje ludzi o złamaniu prawa autorskiego, to coś jest na rzeczy. Mechanizm YT rozpoznał pewnie jakiś motyw.

A ten fragment "lalalalailao" bez sensu, bo o tym jest inny kawałek.

Jak dla mnie rządzi Kokainowy Baron, a reszta to wymyślona na szybko, póki jest hajp.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Ja nie oceniam poziomu bo ogólnie nie ma czego. Fajne są podkłady, bekowo się przy tym tańczy z ekipą znajomych, można po wódce pośpiewać czy w aucie posłuchać. Mnie serio Dirty Diana rusza i mogę przy niej naku.rwiać tańce. Popek kocur ale w takiej swojej specjalnej kategorii.