Skocz do zawartości

POPEK [2013] MONSTER

Featured Replies

Opublikowano

Poczytaj, kolego:

Popek robi idealną muzykę do chlania, chyba nikt nie bierze jej na poważnie ale każdy się przy niej dobrze bawi, coś jak disco-polo niby nikt nie słucha a po pijaku nuci co drugą piosenkę.

Nic nie zmyśliłem, przewrażliwiony też nie jestem.

• Odpowiedzi 737
  • Wyświetleń 67,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Niesamowite szczęscie miał plemnik jj, tak sobie płynął na(pipi)any śmeijąć się widząc że wszyscy mądrzejsi bracia skonczyli  w chusteczce.

• KRÓL RAPGRY JAK ZAPOWIEDZIAL W UTWORZE DIRTY DIANA TAK ZROBIL

• Pizda nad głową, pipipizda nad głową Kręć dupą swoją, krekrekręć dupą swoją Tańczy z Albanii kowboj napierdolony kowboj Wszędzie się czuje dobrze, ale najlepiej w klubie go-go     :bunny:       

Opublikowano

Dobry ten kawałek z Dennisen czy jak mu tam .Jaram sie.

Edytowane przez Mecenas

Opublikowano

A jakimi to kryteriami mierzysz żeby się załapać do tego elitarnego grona? Wykształcenie? Dyplomy?

Żadnymi kryteriami, po prostu jak widzę, że typ pie.rdoli, że disco polo jest super i wmawia mi, że też bym się dobrze przy nim bawił to od razu wiem, że jest z mózgiem do tyłu. Patrz, kolegą no name na poprzedniej stronie. Serio, ją akceptuje różne gusta muzyczne, ale nie wymawianie komuś i przekonywania do swojej racji muzycznej.

Ja dzisiaj tańczyłem z mamą kolegi przy disco polo i było spoko.

Bo byłem pijany i umiem tańczyć trochę.

Opublikowano

Jak sie wypije kazdy uwaza ze umie tanczyc. 

Opublikowano

A jakimi to kryteriami mierzysz żeby się załapać do tego elitarnego grona? Wykształcenie? Dyplomy?

Żadnymi kryteriami, po prostu jak widzę, że typ pie.rdoli, że disco polo jest super i wmawia mi, że też bym się dobrze przy nim bawił to od razu wiem, że jest z mózgiem do tyłu. Patrz, kolegą no name na poprzedniej stronie. Serio, ją akceptuje różne gusta muzyczne, ale nie wymawianie komuś i przekonywania do swojej racji muzycznej.

Ja dzisiaj tańczyłem z mamą kolegi przy disco polo i było spoko.

Bo byłem pijany i umiem tańczyć trochę.

Rozi nie mów głośno bo zaraz się pojazdy zaczną, że tam rytmu nie ma i że to muzyka dla debili itd.

Opublikowano

No rytm jest, tyle, że mnie akurat drażni. Może z jakieś 2-3 piosenki przeboleję, ale na tym koniec.

Opublikowano

Też tak myślałem dopóki nie zacząłem słuchać tego 5x w tygodniu po 8-12 h przez radio VOX. -__-

Byłem totalnie na NIE. Wychowany na polskim hiphopie, łysy stary dresiarz, co na Zenek Martyniuk reagował spazmami śmiechu. Po roku słuchania tego radia wchodzi znieczulica, zaczynasz dostrzegać jakieś tam pozytywy a później zwyczajnie nucisz piosenki pod nosem, kojarzysz z nimi pozytywne / negatywne chwilę i przestajesz zwracać uwagi, że większość podkładów jest chujowa i na jedno kopyto a artyści (???) nie potrafią raczej śpiewać.

Pewnie nie każdy tak ma / będzie miał ale zwyczajnie mówię, że zagorzały przeciwnik polskiego disco został przemielony.

Aha - nikomu tego nie życzę bo nie ma nic gorszego jak wracasz do domu busem i w głowie dźwięczy ci taki Martyniuk, co więcej nie idzie się tego pozbyć. -___-

Opublikowano

do tej pory mam traume od słuchania disco polo w robocie po 10 godzin dziennie i jak słysze alealeksandra to mam ochote zrobić komuś krzywde. to jest muzyka dla upośledzonych mentalnie ludzi. zenek martyniuk brzmi niestety jak zniewieściały syn hodowcy świń z nieprawego łoża 

ludziom wychowanym na euro trashu lat 90 i polskim rapie i tak jest wszystko jedno, bo nie mają gustu muzycznego. jest to technicznie niemożliwe

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

zenek martyniuk brzmi niestety jak zniewieściały syn hodowcy świń z nieprawego łoża 

O to wlasnie chodzi. Niepowtarzalny głos

Opublikowano

ludziom wychowanym na euro trashu lat 90 i polskim rapie i tak jest wszystko jedno, bo nie mają gustu muzycznego. jest to technicznie niemożliwe

Ty o gustach muzycznych przy rozstawianiu rusztowań wiesz za to najwięcej. Kreator gustów kurwa mać się znalazł. xD XD XD

Opublikowano

Ch.ujowe. Ja wolę go jak robi bekę albo wali takie numery jak Wodospady. Chociaż rzeczywiście - lepiej się godzić niż kłócić.

Opublikowano

polecam też podcieranie du,py i mycie rąk, albo poczekaj na kolejny kawałek popka.

Opublikowano

raczej jak popek. recytacja i zawodzenie. takie ku,rwa mamy czasy, że to, co kiedys przeszłoby max na imieninach u szwagra, dziś zdobywa popularność i robi hajs. 

ludzie chyba tacy są. mylą pajacowanie z charyzmą, lub co gorsza, z performensem. tworzenie z chałturą, brak pomysłu z pomysłem, brak stylu ze stylem. muzykę z gó,wnem. i tak się czasem zastanawiam, ilu na swiecie jest takich mentalnych wujaszków ? kontemplują smak piwa tyskie i porównują z tatra jasne pełne, coca cole z coca colą zero. tereny zielone są wycinane, a to bydło marnuje cenne surowce i jeszcze bezczelnie dąży do prokreacji. świat jest beznadziejny. teraz mi smutno przez ten durny temat. o tak :(      

Opublikowano

Twoje argumenty i ocena mojej mentalności / charakteru / inteligencji na podstawie mojego ubioru, słuchaniu Popka, napinania się do wiatraka, pokazywania zada czy zdarzającymi mi się czasem inwektywami jest - jakby to napisać - niepoważna. Przywykłem jednak. Od razu widać też kto cię plusuje na twoim poziomie. Myster Donica 2015. Dobrze, że na Jarka głosowałem to zrobi z wami porządek. Do kościoła!

Opublikowano

I później przez takie numery łebki robią wielkie oczy jak im się powie, że Braci Się Nie Traci to track Mor WA.

Opublikowano

wujaszek jak jakaś blond lambadziara w leginsach wielce obrażona że oceniają ją nie po wnętrzu tylko zewnętrzu :kaz:  

dałam szanse popkowi i wytrzymałem do 3 minuty. co to znaczy "nieść ciężarny krzyż" ?  

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Nieść krzyż bedący w ciąży. 

• 2 tygodnie później...