Skocz do zawartości

Pad Xbox360 do PC

wronerro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mial ktos do czynienia z tym http://www.agito.pl/microsoft-xbox-360-kontroler-przewodowy-czarny-2076-468125.html ?

Wg kategorii jestem w:

Jesteś tutaj: Agito.pl » Gry i Multimedia » Akcesoria PC dla graczy » Gry i Multimedia » Akcesoria PC dla graczy » Microsoft Xbox 360 kontroler przewodowy czarny

Akcesoria PC dla geraczy, czyli ten kontroler jest w pelni pod PC ?

Nie bede musial kupowac jakis przelaczek czy adapterow ?

Wsadzam do USB i szarpie ?

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie samo się instalowało kilka s po podlączeniu, nie mialem żadnej płyty do niego

Opublikowano

Jezeli masz Widnows 7 to podlaczasz i sterowniki instaluja ci sie automatycznie. Mam takiego pada i smiga az milo - coraz wiecej gier ma w standardzie obsluge pada od 360tki.

Opublikowano (edytowane)

@up

Tak, ma USB, jest do kompa.

Jesli by byl bezprzewodowy, to trzeba kupic "X360 Controller Wireless Gaming Receiver"

PC-Windows-Wireless-Gaming-font-b-USB-b-font-Receiver-font-b-Adapter-b-font-For.jpg

I dziala jak na konsoli, milo jest pograc w gry 60 fps + full HD z interfejsem Xboxowym i padem :)

Edytowane przez Bansai
Opublikowano

I z takie pier.dolnika jak na fotce wyzej wlasnie korzystam na PC.

Taki Alan, Sleeping Dogs i od cholery multiplatform ma obsluge xboxowego pada w standardzie (interfejs przeniesiony z konsoli- nie trzeba mapowac przyciskow).