Skocz do zawartości

Dexter sezon 8

Featured Replies

Opublikowano

Jak co roku, tutaj możemy się wyżyć co do następnego sezonu Dexa, podobno ten ma być już ostatni.

A jakie jest Wasze zdanie na temat fabuły?

Czy Deborah jednak połknie?

• Odpowiedzi 212
  • Wyświetleń 44,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• TO JUZ JUTROOOO ! Pierwszy odcinek.   Oto moj jutrzejszy poranek w pigulce:  

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Jezu, jaki ten serial jest ch,ujowy,xDD   czuje sie jakbym ogladał dynastie, te ryje i dialogi xDD   Mam pretensje do siebie ze zmarnowałem swoj czas, na szczescie to juz koniec niedlugo. Nic juz

• przy scenie wpjerdalania się motorówką w huragan powinien lecieć main theme z beny hila xd

Opublikowano

Niedawno czytalem ze maja kontrakt na jeszcze co najmniej 2 sezony. Skad info, ze to ostatni sezon?

Opublikowano

Również czytłem już nie pamiętam na jakim portalu (USA), że to ma być ostatni sezon. Zresztą każdy kto oglądał 7, wie że story line poleciało w takim kierunku, że nie dziwię się iż chcą już zakończyć tę serię...im dalej tym gorzej :|

Edytowane przez Nitro619

Opublikowano

Rok temu pisali, że ósmy to ostatni, ale pewnie może im się jeszcze pozmieniać. Mi tam w sumie rybka, obejrzeć obejrzę, ale już raczej obojętnie jestem do tego serialu nastawiony.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

A mieli już więcej nie kręcić sezonów. Dla mnie lepszym był Prison Break

Opublikowano

Porownac PB do Dextera to trzeba miec jaja.

niezstapione

Opublikowano

A mieli już więcej nie kręcić sezonów. Dla mnie lepszym był Prison Break

jaki as xd

Opublikowano

Porownac PB do Dextera to trzeba miec jaja.

niezstapione

Tylko, ze niektore odcinki a nawet sezony to był prison break wiec nie róbmy z Dextera drugiej świętej krowy jak The Shield

Opublikowano

Tak, o 3 miesiące wcześniej. Dla mnie dobra wiadomość.

Opublikowano

Dla mnie też. Szkoda tylko, że jeszcze nie podali, czy ten będzie ostatnim.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Już na 100% jest pewne, że za 3 miesiące zobaczymy ostatni sezon Dextera.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wyprzedziłeś mnie. Super Sneak peek, czekam na jak wojnę Usa z Koreą Północną.

Opublikowano

Hoho to już drugi duży finał w lecie obok BB. Zapowiada się grubo

Opublikowano

Cela śmierci dla Dextera, inaczej tego nie widzę.

Opublikowano

Baba z 0:15 może być ciekawym charakterem. Gdyby okazała się genialnym lekarzem sądowym i patologiem lubującym się w rozcinaniu zwłok mogłaby wreszcię stanowić godnego przeciwnika Dextera, bo od czasu Trinity nie było nikogo ciekawego. Ogólnie dobry trailer.