Opublikowano 6 stycznia 201312 l Jak co roku, tutaj możemy się wyżyć co do następnego sezonu Dexa, podobno ten ma być już ostatni. A jakie jest Wasze zdanie na temat fabuły? Czy Deborah jednak połknie?
Opublikowano 6 stycznia 201312 l Niedawno czytalem ze maja kontrakt na jeszcze co najmniej 2 sezony. Skad info, ze to ostatni sezon?
Opublikowano 7 stycznia 201312 l Również czytłem już nie pamiętam na jakim portalu (USA), że to ma być ostatni sezon. Zresztą każdy kto oglądał 7, wie że story line poleciało w takim kierunku, że nie dziwię się iż chcą już zakończyć tę serię...im dalej tym gorzej :| Edytowane 7 stycznia 201312 l przez Nitro619
Opublikowano 7 stycznia 201312 l Rok temu pisali, że ósmy to ostatni, ale pewnie może im się jeszcze pozmieniać. Mi tam w sumie rybka, obejrzeć obejrzę, ale już raczej obojętnie jestem do tego serialu nastawiony. Edytowane 7 stycznia 201312 l przez Kre3k
Opublikowano 11 stycznia 201312 l A mieli już więcej nie kręcić sezonów. Dla mnie lepszym był Prison Break
Opublikowano 11 stycznia 201312 l A mieli już więcej nie kręcić sezonów. Dla mnie lepszym był Prison Break jaki as xd
Opublikowano 12 stycznia 201312 l Porownac PB do Dextera to trzeba miec jaja. niezstapione Tylko, ze niektore odcinki a nawet sezony to był prison break wiec nie róbmy z Dextera drugiej świętej krowy jak The Shield
Opublikowano 13 stycznia 201312 l Dla mnie też. Szkoda tylko, że jeszcze nie podali, czy ten będzie ostatnim.
Opublikowano 15 marca 201312 l Autor Już na 100% jest pewne, że za 3 miesiące zobaczymy ostatni sezon Dextera.
Opublikowano 18 kwietnia 201311 l Autor Wyprzedziłeś mnie. Super Sneak peek, czekam na jak wojnę Usa z Koreą Północną.
Opublikowano 20 kwietnia 201311 l Baba z 0:15 może być ciekawym charakterem. Gdyby okazała się genialnym lekarzem sądowym i patologiem lubującym się w rozcinaniu zwłok mogłaby wreszcię stanowić godnego przeciwnika Dextera, bo od czasu Trinity nie było nikogo ciekawego. Ogólnie dobry trailer.