smallv86 856 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 The trailer ;] http://youtu.be/6ckzE5vT0wc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 No poprostu zayebiste, opsrałem się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Zapowiada sie zacny finał, dobrze że to już koniec bo jak na moj gust i tak juz przeciagali za bardzo ten serial. Z drugiej strony konczy sie Dexter i Breaking Bad a z nowosci nie ma niczego na tym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Może za mało nowości obejrzałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 OMG OMG JESZCZE TYLKO TYDZIEŃ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Meh. i tak obejrze ; / Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) TO JUZ JUTROOOO ! Pierwszy odcinek. Oto moj jutrzejszy poranek w pigulce: Pobudka ... Sniadanie ... Wejscie do pracy ... Wyjscie z pracy, kierunek, prosto do domu ... Sprint do kompa... Odpalenie kompa, oraz sciaganie pierwszego odcinka Dextera ... Odpalenie odcinka, pierwsza polowa... Druga polowa ... Napisy koncowe ... Doszlo do mnie ze na nastepny odcinek trzeba czekac tydzien ... Chce juz wszystkie odcinki ... wszystkie ! Edytowane 30 Czerwca 2013 przez Bansai 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Odcinek w porządku, nie jest źle. Fajnie, że się nie cackają z Vogel i od razu, przynajmniej częściowo, wyjaśnią jej zamiary. Już wiadomo, że zna Dexa i wie kim on na prawdę jest, pewnie niedługo powiedzą co od niego chce. No i w Miami Metro pracuje banda cepów - wszyscy co podejrzewają Dexa zawsze giną, a oni i tak nigdy nie potrafią dodać 1 do 1. Nosz ku... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 ziew, czekam na wyciek scenariusza ostatniego odcinka. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 W zajawce następnego odcinka, nie oglądałem - w mojej wersji nie było, tylko słyszałem, ponoć jest, że Vogel chce wykorzystać Dextera, aby ten pomógł jej złapać mordercę. Świetnie się to zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Motyw z pania doktor spoko, ale ogolnie to bez szalu ten poczatek sezonu. Dobrze ze to juz ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Bez szału, ale zaczynają powoli budować fundamenty pod grubsze akcje. Deb się fajnie stacza, kto wie czy Dex ją wyciągnie z dołka, ale ona sama raczej tego nie chce. No i siostra LaGuerty się fajnie pruła z Quinnem, oby pokazała cycki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 To jest siostra Batisty. Ja jestem ciekawy, czy ta "koleżanka" Dextera z pierwszych minut to nowa postać, czy tylko cycki na dobre otwarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ano mój czeski błąd. Tamta z początku to tylko pewnie posłużyła jako flashback, że mu się dobrze wiedzie. Poza tym wiadomo, kto ma powrócić w głównej roli żeńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Sam wstęp do nowej historii średni i trochę mało subtelny, ale ogólnie zapowiada się baardzo dobry sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Drugi odcinek sprawił, że seria nabiera tempa. Pokazali intencje Vogel, upadek Deb oraz potrzeby (inne niż zabijanie) Dextera. Może być ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Widzę, że wszyscy aż palą się do dyskutowania o nowym sezonie. Jakoś się nie dziwię, poziom s08 najlepiej oddaje cytat Quinna z ostatniego odcinka: "łodafak ?". Póki co ogląda się to z takim przejęciem jak ten sezon z Lumen. Niby dzieją się rzeczy kluczowe dla głównych bohaterów, ale przedstawione jest to w tak głupi i sztuczny sposób, że aż zęby bolą. Pani doktor to by się jakiś opasły dildos przydał, bo smuci jak poje/bana. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Wiedziałem, że wpadnie Toki jechać z góry na dół. Mnie się podoba bardzo, nie wiadomo co znowu odwali Debbie, no ale tyle lat poyebanych doświadczeń łącznie z bratem seryjnym zabójcą w końcu musiało rzucić na psychę. Co jest głupio przedstawione? Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Dexter skończył się na Doaksie. Teraz to jest bajeczka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Ta, na przewijaniu ogladam, niech juz sie to konczy/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Jezu, jaki ten serial jest ch,ujowy,xDD czuje sie jakbym ogladał dynastie, te ryje i dialogi xDD Mam pretensje do siebie ze zmarnowałem swoj czas, na szczescie to juz koniec niedlugo. Nic juz nie uratuje tego serialu, mam dosc tych emo mysli dexa, ogolnie scena w sklepie z biezniami to była taka kupa ze chwyciłem sie za głowe. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Niestety, ale _Milan_ ma rację :confused:. Pierwsze dwa sezony były bardzo fajne, później jeszcze czwarty, ale teraz już naprawdę ciężko się to ogląda. Edytowane 23 Lipca 2013 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Czyli dobrze zrobiłem odpuszczając sobie serial po "Trinity Killer" ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Ciekawe (pipi)a że harry wielka głowa tyle sezonów nie wspomniał Dexowi o Herr Vogel;, do ch,uja pana jak to sie nie klei, wszystko pisane na kolanie dauna z adhd, na koniec dopier,dola jeszcze 9 sezon i ogladalnosc 1 odcinka bedzie liczone w setkach. Mam pomysł jak rozwinąc ten serial: anhel,, quinn, morgany, vogel do piachu. Jamie poł odcinka striptizu, nastepne pół zarty chinola, i cliffhanger inf. ze w nast. odcinku Jamie tez sie rozbierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi