Skocz do zawartości

Dexter sezon 8

Featured Replies

Opublikowano

no raczej

trochę lipa, bo każdy wiedział, że to jedno z możliwych rozwiązań tego wątku(w chwili obecne jedyne), a znając twórców, to pewnie zrobią z tego wielki plot twist

Edytowane przez Dahaka

• Odpowiedzi 212
  • Wyświetleń 44,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• TO JUZ JUTROOOO ! Pierwszy odcinek.   Oto moj jutrzejszy poranek w pigulce:  

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Jezu, jaki ten serial jest ch,ujowy,xDD   czuje sie jakbym ogladał dynastie, te ryje i dialogi xDD   Mam pretensje do siebie ze zmarnowałem swoj czas, na szczescie to juz koniec niedlugo. Nic juz

• przy scenie wpjerdalania się motorówką w huragan powinien lecieć main theme z beny hila xd

Opublikowano
  • Autor

No niekoniecznie

Vogel, jeszcze jest ten chłopak Cassie, jak mu tam było, Victor jakiś czy Olivier.

On jest młody a ona ma (aktorka) 67 lat. Może we dwójkę działają?

Opublikowano

Po co chowacie spekulacje? Przecież to żadne spoilery, tylko gdybanie :sorcerer:

Może córka Masuki? :ph34r:

Opublikowano

O co chodzi z tym Lemem? Nie ogladam to nie wiem, ale widze ze kilka osob juz o tym wspominalo

Opublikowano

Obejrzyj sobie serial The Shield -

Znany także jako najlepszy serial ever

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

hane montane widzial?

Opublikowano

Na naszym Disney Channel się nie liczy bo polski dubbing zasysa, w oryginale za****sta.

Ostatni odcinek mocno na propsie jak na ten sezon, zupełnie się nie spodziewałem że

tak szybko i bezstresowo za***ią Zacha.

Zabawnie by było gdyby Vogel okazała się brain surgeonem, ale jednak to byłby taki twist totalnie na siłę, mam nadzieje na coś ambitniejszego na koniec całego serialu.

Opublikowano

Na 100% ten chłopak Cassie będzie zabójcą. Vogel nie, bo był motyw jak otworzyła drzwi i znalazła kawałek mózgu na wycieraczce i obsrała się na miętowo, sama siebie chyba by nie trolowała.

Opublikowano

Na 100% ten chłopak Cassie będzie zabójcą. Vogel nie, bo był motyw jak otworzyła drzwi i znalazła kawałek mózgu na wycieraczce i obsrała się na miętowo, sama siebie chyba by nie trolowała.

Rozdwojenie jaźni?

Opublikowano
  • Autor

To by było coś jak słynna fabularna i logiczna dziura w

Heavy Rain

Opublikowano

No i wyszło że

to synek Vogel.

Z dupy ten wątek jak na ostatni sezon.

Opublikowano

A który wątek nie jest z dupy w tym sezonie? Zrobili taki misz-masz, że nie mogło wyniknąć z tego nic innego jak bełkot, który dostaliśmy. Scena, jak sprytny Dexter dolał kropelki do kawy Vogel mnie rozłożyła kompletnie. Lepsze było tylko w poprzednim sezonie jak zamienił w strzykawce usypiacz na wodę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a koncz wasc z tym , zenua ;/ chwilami mam wrazenie ze ogladam csi czy inne hawai-five-o

Opublikowano

Mialem nadzieje ze bardziej skupia sie na relacjach Deb i Dexa, za dlugo juz ciagna ten serial i nie da sie go juz sensownie zakonczyc. Kolejny odcinek zrobiony w 10 minut na przewijaniu.

Opublikowano

3 odcinki do końca a mi nie chcę się nawet tego ruszać... może streści ktoś odcinek a ja sobie wskoczę na finał? ;)

Opublikowano

Jamie zostawia joego poniewaz joe powiedzial jej ze im nie wyjdzie. Spotyka debre i razem stwierdzaja ze dalej maja ochote na siebie. Dexter postanawia uciec do argentyny z hanna. Szeryf postanawia olac poszukiwania hanny. Ale dowiaduje sie od batisty,ze dexter wyjezdza wiec postanawia zostac chwile. Dexter dalej poluje na morderce, ktory okazuje sie byc synem vogel. Robi zasadzke, ale vogel sie zdradza i gosc podzyna jej gardło. Harrison sie wy(pipi)il na biezni i rozcina skore. Hanna zawozi go do szpitala gdzie zostaje rozpoznana. I teraz szeryf wie ze ona podala sie za matke harrisona morgana ( podala prawdziwe dane dziecka)

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano
  • Autor

Fajny w tym odcinku był uśmiech Dextera, taki naprawdę szczery a nie plastikowy, jaki  robi do innych ludzi.

Opublikowano

dobra jednak ściągam żeby zobaczyć śmierć vogel

Opublikowano

Lol, to Dexter jeszcze sie nie skonczyl? Lol, ja skonczylem to ogladac na S5 bo byla niezla (pipi)nia, a tu jeszcze 3 kolejne sezony XD

Obejrze sobie ostatni odcinek z ciekawosci i tyle.

Powiedzcie mi tylko, czy tendencja spadkowa utrzymala sie? Bo jesli jest jeszcze gorzej niz wtedy, to trudno mi sobie wyobrazic jaka to moze byc padaka.

Edytowane przez Yabollek007