tk___tk 4 795 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 7 sezon na krótko dał nadzieję na lekką poprawę, a tak to chu.jnia z grzybnią Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Gdzieś pod koniec siódmego sezonu były nadzieje na to, że będzie fajnie, ale nie, ch,ujnia. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Ogólnie to cały siódmy sezon był światełkiem w tunelu ale... Sam Isaac nie dał rady serialu uratować, teraz to się tylko ogląda, bo jest się ciekawym zakończenia, nic więcej. Już Losty pod koniec trzymały lepszy poziom. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 sciagam 10 odcinek bo chce poprasowac, przyznam ze zbiera mi sie na wymioty jak mysle ze mam to ogladac, no ale serial stworzony do spoglądania a nie ogladania. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 dexter na chwile obecna to taki troche przykry obowiazek. czlowiek obejrzal te ponad 90 odcinkow to juz obejrzy dwa ostatnie. 3 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 dexter - serial kurów domowych a po obejrzeniu moge tylko napisac dwie rzeczy, ta strahowsky wyglada w serialu bardzo korzystnie, a po drugie smierc staruchy jednak jest jakims optymistycznym powiewem. Mam nadzieje ze dexa i hane zastrzela kumple dexa z wydziału, a harrisona bedzie wychowywac siostra z quinnem. Najlepszy był Lem chodzacy po plazy gdy Hanna sobie łazi po chatce gdzie 50% scian to szkło lub zasłonki, a pozniej dalej po nim łazi, mimo ze widac ze wystarczyłoby spojrzec przez okno i ja zobaczyc, Lem niby podejrzliwy a wystarczylo poczekac 5 minut by zobaczyc ze z chaty wychodzi sama Debra zostawiajac dziecko samo w domu, halo, cos jest chyba nie tak. Zreszta, po wizycie u przyjaciolki Hanny i po wyjsciu Lema dex sobie wyszedł przed hacjende tez po chyba parunastu minutach, niewazne, łazi z poszukiwana po ulicy. Kompletna bzdura. Jedno zyczenie, niech zabija Anhela. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 licze, ze lem wszystkich zabije na koncu. granatem. 1 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 Jedno zyczenie, niech zabija Anhela. TO. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 Anhela? Już lepiej Hane, to Dex będzie miał motywacje do rozpyerdolu i może swojej śmierci. Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 Wszystko rozstrzygnie się i tak na krześle synalka Vogel. Wiadomo to odkąd pokazano nagranie, jak zmusza kogoś do morderstwa. Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 No nie. Wszystko się zje..bało przez jakiegoś randomowego detektywa. :| Jak już złapali Saxona to sobie myślę: niech tylko nie stanie się nic głupiego. No i się stało. Wiadomo było, że coś musi zostać na ostatni odcinek, ale niesmak pozostaje. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 napisz ktos co sie dzialo w dzisiejszym odcinku, nudze sie w robocie Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 (edytowane) Nie ogladam juz tego scierwa ale serio? Odcinek do konca a oni poswiecaja czas na Masuke I jakies randomowe sprawy? Dexter teraz to powinien spie.rdalac, a napiecie temu towarzyszace co najmniej w polowie tak dobre jak w BB. Dobrze ze juz w okolicach 6 sezonu dalem sobie z tym gunwem spokoj czytajac jedynie ciekawsze spoilery. Edytowane 16 września 2013 przez Kre3k Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 Jeden z najgorszych odcinków w serialu. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 (edytowane) dexter lapie saxona, ale zamiast zabic postanawania oddac go debrze aby zostala bohaterem. W calosc wplatuje sie szeryf ktory uwalnia saxona i w nagrodę dostaje kose w serce. Przy okazji debra dostaje kulkę. Resztę odcinka można pominąć Edytowane 17 września 2013 przez SzewczykDratewka Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 (edytowane) Ja pirdolę, jaki ten serial jest głupi. Oglądam przedostatni odcinek i klnę pod nosem. Tragedia i żenada. Edytowane 17 września 2013 przez Shankor Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 jeszcze tylko 50 minut z hakiem Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 17 września 2013 Autor Opublikowano 17 września 2013 jezus jaki ten odcinek był (pipi)a słaby to ja nie mogę. Może na papierze to coś lepiej wyglądało, ale reżyseria położyła go na dobre. A końcowa strzelanina to jakaś groteska i żal. I znowu Lem Do tego super dialogi po których naciągało mnie na wymioty. 2/10 1 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Najlepszy był szeryf-idiota, który nie rozpoznał najbardziej poszukiwanej osoby w mieście. Kiedyś, dawno temu, wyobrażając sobie końcówkę Dextera nie sądziłem, że będę mieć do czynienia z takimi pomyjami. Spodziewałem się gęstej atmosfery i zaciskającej się pętli wokół szyi Dexa. A tu taki kupsztajn. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 17 września 2013 Autor Opublikowano 17 września 2013 Najlepszy był szeryf-idiota, który nie rozpoznał najbardziej poszukiwanej osoby w mieście. Może telewizji nie oglądał XD Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 ja nie wiem juz sam co tam sie stanie na koncu. pewnie zakonczy sie ot tak, po prostu bez zadnych konkretow. hanna ucieknie, dexter zostanie i bedzie status quo. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Kończą serial, a widząc słabiznę która ciągnie się od 6 sezonów, obstawiam happy end. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Jeszcze na początku sezonu wierzyłem, że może uda się jakieś średnio-fajne zakończenie ugrać, ale po ostatnich odcinkach moje nadzieje zostały zniszczone i jedne nad czym teraz mogę się zastanawiać, to czy finał będzie gówniany, czy super gówniany. Ja nie wiem, na serio tak ciężko wymyślić ciekawszy scenariusz? Twórcy nie mają nawet krzty wyobraźni? A może mają wyje.bane od dawna i robią bo panowie w garniturach dobrze płacą? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi