Masorz 13 184 Opublikowano 19 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Z tego co widzę to odszedł Manny Coto, a on właśnie w poprzednim sezonie był odpowiedzialny za dźwignięcie Dextera mocno do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Juto koniec agonii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Juto koniec agonii Mógłby mi ktoś streścić co działo się w tym sezonie (albo przynajmniej jakiś link do streszczenia)? Bo ostatni odcinek wypadałoby z sentymentu obejrzeć, a przestałem oglądać na jednym z początkowych odcinków tego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 To was zasmucę anegdotką, że ten sezon ma najlepszą oglądalność w historii Dextera. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Hura, niech zrobią jeszcze kolejne 8 sezonów Mam pomysł na kolejny sezon. Harry jednak nie umarł, sfingował swoją śmierć i żyje, po Miami szaleje kolejny seryjny morderca, który zjada uszy swoim ofiarom (kanimalizm jest teraz w modzie) i tylko Dexter może go pokonać. Dex dalej zabija i przy każdym morderstwie mówi jakim jest wielkim potworem Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 To was zasmucę anegdotką, że ten sezon ma najlepszą oglądalność w historii Dextera. Bo sezon siódmy dawał nadzieję na poprawę. Kiedy jednak już pierwsze odcinki ósmego sezonu pokazały, że nic z tego nie będzie, to część widzów zrezygnowała, a większość pewnie pomyślała, że skoro obejrzeli już te siedem sezonów, to teraz się pomęczą i dociągną do tego upragnionego końca. W ogóle jakby u nas w tv leciały premierowe odcinki to pewnie i ja bym od niechcenia oglądał, ale jak sobie pomyślę, że muszę specjalnie ściągać odcinek to już mi przechodzi ochota Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Op Op Op Op Opa Batman Stajl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 jeszcze nigdy nie miałem tak wyje.bane na serial żeby porzucić go 2 odcinki przed końcem, ale chyba do tego dojdzie więc napiszcie proszę jak ta sra.ka się skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza
jaszczoor 42 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 jeszcze nigdy nie miałem tak wyje.bane na serial żeby porzucić go 2 odcinki przed końcem, ale chyba do tego dojdzie więc napiszcie proszę jak ta sra.ka się skończyła Debra zapada w śpiączke, jej mózg nie funkcjonuje, Dexter zabija syna vogel długopisem w areszcie xd później odłącza debre od aparatury, wrzuca ją do morza wcześniej wynosząc jej zwłoki ze szpitala, oczywiście nikt się tym nie interesuje xd sam wpływa łodzią w sztorm. Harrison wylatuje z dup.eczką do argentyny, wzsyscy myslą, że Dexter się utopił w czasie sztormu bo znaleziono wrak łodzi ale ostatnie 30 sek jest pokazane jak dexter pracuje na tartaku na alasce/kanadzie gdzie siada i robi złą minę. Jest duża szansa na kolejny sezon xd tyle bzdur napakowane w jednym odcinku, niepotrzebne ostatnie 2 minuty odcinka chyba najgorszy finał serialu jaki widziałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Hyhy, ja podobnie jak teka.Oglądałeś serial wiele lat, aż tu nagle nie masz nawet ochoty włączać ostatniego epa. Z tego sezonu i tak widziałem może góra 3 odcinki, ale wciąż nie mam choty tego ruszac Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 xd a jak to się stało, że debra zapadła w śpiączkę? bo przedostatni chyba też przegapiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
montana 9 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 To jakiś żart z tym odcinkiem, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
jaszczoor 42 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) xd a jak to się stało, że debra zapadła w śpiączkę? bo przedostatni chyba też przegapiłem została postrzelona przez syna vogel bo dexter zamiast go zabic to zostawił go przywiązanego do krzesła w kryjówce żeby debra miała profity w policji za jego złapanie. Ale zanim tam weszła debra to wszedł lem [*] uwolnił go bo nie wiedział co sie dzieje po czym dostał kose w klate. Następnie Debra dostała kulke w brzuch no a dalej to już napisałem w poprzednim poście haha kur.wa dalej nie wierze jak można było to tak źle zakończyć Edytowane 23 Września 2013 przez jaszczoor Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 lem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 ostatni odcinek jaki oglądałem, to pierwszy z 5 sezonu. wasze reakcje zachęciły mnie do ściągnięcia finału. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Co to (pipi)a był za sezon, to nie mam pytań. Dno i metr mułu. Nawet zakończenie s(pipi)ili na maksa.... Szkoda, że ten ten serial tak kończy, ale muszę przyznać, że jeszcze jednego sezonu chyba bym nie przetrawił. Cytuj Odnośnik do komentarza
CezaQ 25 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Nawet cycków Yvonne nie było tylko jakieś zakichane CGI. Eh... ŻAL. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Czyli prawdziwa tozsamosc Dexa pozostala dla swiata tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Czyli prawdziwa tozsamosc Dexa pozostala dla swiata tajemnica? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) To nie może być poważne. To nie może być prawdziwe. Edytowane 23 Września 2013 przez Figaro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 W kolejnym sezonie okaże się, że Dexter to Wolverine 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Cóż, serial jak wiele innych, zaczął dobrze, skończył cienko. Jeden z twórców odszedł po 2 sezonie, pozostała dwójka po 4. Serial został w rękach randomów i dlatego od 5 sezonu była lipa. Tak jak w Supernatural, gdzie Kripke odszedł po 5 sezonie. BB pewnie skończyłby podobnie gdyby Vince odszedł, ale na szczęście tam mają więcej oleju w głowie."The main creative forces behind the series were executive producers Daniel Cerone, Clyde Phillips and Melissa Rosenberg; Cerone left the show after its second season. Coming off a record-setting Season 4 finale, executive producer and showrunner Clyde Phillips departed the series to spend more time with his family. 24 co-executive producer Chip Johannessen took over Phillips' post. Head writer Melissa Rosenberg left after Season 4 as well." Niemniej pierwsze 4 sezony były dobre i warte oglądania, chyba każdy to przyzna. A co do samego finału, jak na poziom tego sezonu to nawet ok był. Nie licząc ostatniej sceny, która było chvjowa i niepotrzebna. Debra jako ostatnia ofiara Dextera to był dobry motyw, choć mogli to lepiej rozegrać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 poszukiwana kobieta chodzi po lotnisku. Przechodzi odprawe, kontrole bezpieczenstwa xD ten serial jest tak z(pipi)any. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 To było o wiele gorsze niż scena w kościele w finale Lostów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Kadry w ostatniej scenie tak się ułożyły, że miałem wrażenie, że drwalem jest Harrison, a Dexter zaraz do niego przyjdzie ;D. Po obejrzeniu zastanawiałem się, czy twórcy w ogóle rozważali umieszczenie na końcu czyjejś śmierci w stylu Dextera, która ewentualnie nie dawałaby odpowiedzi na pytanie, czy zabił Dexter, czy Harrison. A tak chyba chcieli dać nam możliwość interpretacji - czy Dexter cierpi po tym, ile krzywdy wyrządził innym, czy żyje w zgodzie z Mrocznym Pasażerem, czy może po prostu stracił pamięć. Ogólnie słabo i o ile sezony 1-4 obejrzałem po raz drugi z dużą satysfakcją, o tyle o pozostałych chciałbym zapomnieć (choć znając siebie to kupię kiedyś kolekcję wszystkich sezonów). Pozostaje żal, że na Hannibala musimy czekać do wiosny . Możecie polecić serial poświęcony seryjnym mordercom? (podobno w 4. sezonie Mentalisty duży nacisk położono na głównego antagonistę - kończę 3. sezon, więc niedługo przekonam się, na ile w tym prawdy) Edytowane 23 Września 2013 przez Di Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi