kalabanga 6 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 przy scenie wpjerdalania się motorówką w huragan powinien lecieć main theme z beny hila xd 4 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Tego zdarzenia nie sposób logicznie wytłumaczyć. O ile w przypadku Batmana jeszcze dało się przymknąć oko, tak tutaj nie sposób znaleźć mądrego rozwiązania. Jak Dexter mógł wypłynąć gdzieś w głębokie morze, zostawić łódź i wrócić? Co, miał jakiś skuterek schowany pod pokładem? C'mon. Poza tym ten odcinek był maksymalnie przewidywalny. Wiadomo było, że Dex zabije Deb, gdy ta zamieniła się w warzywo. Podobnie łatwo można było przewidzieć, że Hanka w jakiś sposób uśpi Elway'a w tym autobusie. Tylko czekałem na scenę, gdzie zaproponuje mu coś do spożycia (śmiesznie to wyszło). Tak w ogóle ten epizod to był jeden wielki festiwal CGI. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 KÓrwa ostatni odcinek dexa to wisienka na torcie niedorzeczności tego serialu. O większości już wspomnieliście. Ale: JAK DO KÓRWY NĘDZY IWONKA NIE MOGŁA ZAUWAŻYĆ ELWAYA OBOK SIEBIE? NO JAK ZMATERLAIZOWAŁ SIĘ TAM? ONA ZAJMUJĄC FOTEL OBOK NIEGO BAWIŁA SIĘ W CIUCIUBABKĘ? CZY PO PROSTU ODGRODZILI JĄ JAKIMŚ PARAWANEM, ŻEBY NIE MOGŁA SPOJRZEĆ JAK TYP KOŁO NIEJ SIADA? no i chój, że typiara leży na oiomie, on odłącza wszystko po kolei a lekarze nawet nie dostają o tym info, potem wywozi ją jak gdyby nigdy nic Generalnie powinni to wykładać na studiach na jakimś przedmiocie pod nazwą "NAJBARDZIEJ SPIE.RDOLONY FINISZ W HISTORII KINEMATOGRAFII CZYLI JAK DO KÓRWY NĘDZY NIE KOŃCZYĆ CZEGOKOLWIEK Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Dla mnie ciekawsze jest jakim cudem poszukiwana za morderstwo wywozi z USA dziecko nie będąc jego matką!? SAMOLOTEM! Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Dobrze, że to się już skończyło. Jeden absurd goni następny. Miałem nadzieję na w miarę sensowny i mocny koniec, a nie beznadziejne zamknięcie wszystkich wątków i rąbanie drewna. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 wolałbym rznąc Hanne niż drewno, no ale kto woli. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 25 września 2013 Autor Opublikowano 25 września 2013 GUWNO Juto opisze więcej. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Nie musisz, to wystarczy. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 govno tak, ale wczoraj troche mi było smutno że po 8 sezonach tak to sie skonczylo, zal dupe sciska jaka krzywde dex wyrzadza dzieciom przybranym i swoim, niewazne jak ch,ujowy był montaz ost. odcinka i pomimo tego ze anhel zyje troche mi było smutno. 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 (edytowane) Skończyłem oglądać ten sezon, no i cóż, słabo było, ale to nic nowego jakoś tak od szóstego. Tyle, że chyba żaden (może poza siódmym) mnie tak zwyczajnie nie znudził, zmęczył. Mało napięcia, dużo głupot, Hannah, która, mimo, że dobra du.pa, to chyba najbardziej nijka i nieprzekonująca partnerka Dexa, a zrobili z niej postać właściwie zmieniającą jego życie. Samo zakończenie bardzo marne. Nie ma się co rozpisywać, dobrze, że to już skończyli, choć serial będę wspominał raczej miło (mimo zniżenia poziomu to i tak ostatnie sezony nie były takim shitem, jak Prison Break S04). Edytowane 5 października 2013 przez kotlet_schabowy Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 4 sezon PB > 8 sezon Dexa Srsly, to był najgorszy sezon w historii serialów =/ Cytuj
Ore 188 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Dziewczyny z pracy płakały na finale. Tak mówiły. Cytuj
Ermund 107 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Dziewczyny z pracy płakały na finale. Tak mówiły. to chyba w tym momencie usiadły na kaktus, innej opcji nie widze ;/ Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 tez słyszałem opinie, że koncowka była genialna, ale to od osob, które twierdziły też, że Dexter to swietny serial Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 listopada 2013 Autor Opublikowano 3 listopada 2013 Dexter był świetnym serialem w sezonach 1,2, 4 i 7. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 po czasie chyba tylko 4 bym obejrzał ponownie, i to z mocnym przewijaniem. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 25 listopada 2013 Opublikowano 25 listopada 2013 Obejrzałem wczoraj 8 odcinek. Myślałem, że jestem już przy 10 chociaż, a tu 8 dopiero. Oglądam jeden miesięcznie, żeby nie przedawkować. Nie dam rady, no nie dam. Jakie to jest nudne i żałosne. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 Szkoda, ze to koniec. I to w takim stylu. Pamietam jak spedzilem z kilkoma odcinkami pierwszego sezonu Dextera pol nocy. Na tle pasciarskich seriali typu PB Dexter wydawal sie byc mega logiczny i poukladany. Boli zatem, ze koncowka 8go wyszla jak wyszla. Nic tu sie nie trzymalo kupy a potencjal byl, chociazby w motywie Vogel i ostatniej ofiary Dexa. Bedzie mi brakowac tego serialu mimo wszystko. Zayebistych napisow od MSainta (udzialal sie kiedys na tym forum) i kumulowania odcinkow w obawie, ze kazdy nastepny sezon bedzie tak samo zayebisty jak pierwszy i czlowiek nie wytrzyma tygodnia do nastepnego odcinka. No i jakby nie patrzec minelo 7 lat od momentu kiedy pierwszy raz wlaczylo sie "ten serial co koles jest normalny ale zabija" <lezka>. Na koniec ja co roku jedyny, oficjalny i tym razem pozegnalny ranking: 1>4>2>6>7>3=5>8 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 stycznia 2014 Autor Opublikowano 10 stycznia 2014 Chyba nieoficjalny. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 11 stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 stycznia 2014 No jeżdżenie po budowach z Trinity killerem było fascynujące. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 (edytowane) Na koniec ja co roku jedyny, oficjalny i tym razem pozegnalny ranking: 1>4>2>6>7>3=5>8 Ta scena z 5tego sezonu bije caly 7 i 8 sezon na glowe (i 99% sezonu 6tego.) Dlatego 1>2>4>3>5>whatever... Edytowane 11 stycznia 2014 przez smallv86 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Przeciez w 5 byla lumen wiec nie rozumiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi