Skocz do zawartości

Forza Motorsport 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nigdy w zyciu nie jezdzilem challangerem....

swoją drogą to kocham fizykę w tej grze.

haha prawie jak gt 5

Opublikowano

Drogie boty co to kuzwa jest - tffu janusze gamingu (Maciomaniak jest usprawiedliwiony on xboxa poznal dopiero w 2014). A tak na powaznie , kto w znajomkach mam w miarę ogarnietych driverow.

1z4vm1h.jpg

:sleep:

Co do dyskusji, to kiedyś zawsze wybierałem automat. Potem zrobiłem prawko i nagle w Forzy (wtedy trzeciej) zrobiło się nudno, od tego czasu tylko manual. Ze sprzęgłem mógłbym spróbować na kierownicy, na padzie nie widzę sensu.

Dobra, wracam do Horizona.

A by ci (pipi)a dwumasa padła. Na wekeend ,update czasu z mojej strony murowany .

W ogóle ten horizon2 może być substytutem dla PGR4 . Czy wieksząść tras to pola buraczane

Gość DonSterydo
Opublikowano

Masz 7 eventów, ponad 200 aut i duże miasta jak Nicea = pewnie jest sporo wyścigów stricte miejskich.

Opublikowano

No właśnie miasta w PGR4 to był kosmos (każde z innym klimatem plus warunki atmosferyczne). Jedyna gra , którą scalakowalem na x360.Giera miastami stala , a horizon 2 pewnie jakieś epizody w Nicea i koniec.

Gość DonSterydo
Opublikowano

No właśnie miasta w PGR4 to był kosmos (każde z innym klimatem plus warunki atmosferyczne). Jedyna gra , którą scalakowalem na x360.Giera miastami stala , a horizon 2 pewnie jakieś epizody w Nicea i koniec.

Widziałeś wielkość tego miasta? :P Zresztą są jeszcze chyba 3 inne mniejsze.

Opublikowano (edytowane)

Wykrzykniki sa za nieczyste okrazenia.

No wlasnie dziwnie z tym jest, bardzo czesto na dzien dobry dostaje ten wykrzyknik jak sie tylko wyscig zaczyna, kompletnie nie majac pojecia za co. Zadnych scinek, obic czy uzywania rewind a wykrzyknik sie pojawia 3 sekundy po starcie.

Edytowane przez Bansai
Opublikowano

Za zajeżdżanie drogi też :P Ogółem ciężko czyste okrążenie zrobić ścigając się z innymi, dopiero jak się ich odstawi można się bawić.

Moje wrażenia po około ~20 wyścigach:

system jazdy jest teraz DUŻO bliżej symulacji, grałem niedawno w 4kę na kierownicy bez żadnych asyst i w porównaniu do 5ki z połową asyst to jest kurde Arcade. Wreszcie czuć wagę aut, na zakrętach siłę odśrodkową, po kraksie praktycznie nie ma szans utrzymać auta.

Na dodatek kilka nowych tras (Praga rządzi) i naprawdę dobra grafika.

Bym zapomniał. W końcu jest jakaś normalna muzyka, a nie jakiś szit z 4ki.

Moim zdaniem różnica jest dużo większa między 5ką, a 4ką niż między 4ką, a 3ką.

Jeszcze tylko zmienna pogoda w 6ce + jakieś kierownice do łoniacza i będzie gra idealna.

Opublikowano

Boska gra.

Gdzie najłatwiej/najszybciej/najprzyjemniej zdobywać kredyty?

Opublikowano

Bansai, jak ktoś za tobą jedzie i złapie twój tunel to też jest :excl: dziwne no ale co zrobić.

Grzechu, najprościej i najszybciej to freeplay na owalu Indianapolis. 1 kólko = 1k exp. im mniej asyst tym więcej hajsu i expa. na tym torze nabijam sobie lvl samochodów bo na hajs nie mogę narzekać. prawie 7 baniek na koncie. do tego Forza Rewards <3

Opublikowano (edytowane)

Bardzo fajne porównanie forza versus gran turismo przez Darina. Czegoś takiego właśnie szukałem i na wszelkie pytania i wątpliwości dostałem odpowiedź :)

Edytowane przez iDAK
Gość DonSterydo
Opublikowano

Jeszcze na konsolach po drodze jest Project Cars. Mam nadzieję, że sporo namiesza na rynku konsolowych simów.