Opublikowano 5 października 201410 l Nie będzie lepszej symulacji od Forzy 5 do czasu... Forzy 6. Tak jest od 3ki i raczej się nie zmieni. Forza zdobyła tron przy części 5-tej, GT6 nawet bardzo od niej nie odstaje ale mimo wszystko jednak jest w tyle.
Opublikowano 5 października 201410 l Biorąc pod uwagę sam model jazdy to chyba można sobie na to pozwolić.
Opublikowano 6 października 201410 l Jeszcze na konsolach po drodze jest Project Cars. Mam nadzieję, że sporo namiesza na rynku konsolowych simów. O carsy jestem spokojny. Ma on obecnie jeden z najbardziej zaawansowanych silników fizycznych z simów na PC, gmotor 2 od ISI. Jeśli chodzi o sprzedaż, to na pewno nie będą mieć żadnych szans pobicia, czy nawet zbliżenia się do Forzy, trochę inny target. Edytowane 6 października 201410 l przez iDAK
Opublikowano 12 października 201410 l Macie problem z "pierdzacym" dźwiękiem w czasie jazdy? Szczególnie na trasie Praga. Gra w wersji cyfrowej.
Opublikowano 12 października 201410 l Kilka razy zauważyłem u siebie tę przypadłość, choć nie wiem czym to jest spowodowane. Raz dźwięk pierdzi a raz nie, dzieje się to wyłącznie podczas wyścigu. Gra w wersji cyfrowej.
Opublikowano 12 października 201410 l też tak miałem kilka razy. wystarczy wyłączyć i włączyć grę. też cyfrówka.
Opublikowano 12 października 201410 l Reset pomaga, natomiast nie eliminuje tego, i pierdzenie w którymś tam kolejnym wyścigu powraca.
Opublikowano 12 października 201410 l A jakie macie głośniki i ustawienia w konsoli? Ja mam podłączone pod zestaw 5.1, bitstream na DTS no i czasami coś pierdzi. Również wersja cyfrowa. Edytowane 12 października 201410 l przez marcin33
Opublikowano 12 października 201410 l Po Hdmi do tv, a pózniej optykiem do kina 5.1. Rok po premierze gry a żadnego patcha na to nie wydali....
Opublikowano 20 października 201410 l ejjj ludki ma ktos ochote porobic acziki za malowanie/ustawienia i reszte tego comunity badziewka?
Opublikowano 21 października 201410 l jakby coś to się podpinam pod te achievy - ale dajcie cynk co i jak bo w forzę szarpię od wczoraj
Opublikowano 21 października 201410 l nakładasz cudze malowanie + setup i walisz drag race na multi samodzielnie. ktoś robi to samo z twoim malowaniem + setupem i tobie nabija. uprzedzam = nie jest to szybkie. bardzo powolne, szczególnie za malowania bo trzeba ileś tam wyścigów dziennie jechać żeby w ogóle zaczął z tego hajs lecieć. jak kilka osób weźmie czyjeś malowanie to szybciej pójdzie ale i tak długotrwały boosting.
Opublikowano 4 listopada 201410 l Da się jakoś linie wyłączyć? Ni cholery tych opcji nie widzę. A i wspomaganie przy hamowaniu jak wyłączyć albo zmniejszyć Przynajmniej Juz znalazłem Poziom trudności Mona zmienić czy jest tylko jeden? Edytowane 4 listopada 201410 l przez Gumiś_JaGoDa
Opublikowano 4 listopada 201410 l Poziom trudności Mona zmienić czy jest tylko jeden? Poziom trudności zmieniasz poprzez zmianę poziomu umiejętności drivatar'ów
Opublikowano 16 listopada 201410 l Niesamowicie w tej grze wygląda Long Beach. Widziałem wiele torów/tras w grach wyścigowych i symulatorach, wliczając Assetto Corse i pCARS, ale to co zobaczyłem tutaj wbiło mnie w fotel. Fotorealizm! Trzeba być mistrzem, żeby na bebechach Xone stworzyć coś takiego. Jestem pod wrażeniem. Tak bym sobie życzył, aby w nowej odsłonie, każdy tor był wykonany na podobnym poziomie. Do tego by się przydała jeszcze implementacja systemu dynamicznej pogody, gdyż obecnie tory wyglądają sterylnie. Ścigamy się ciągle o tej samej porze dnia, i cały czas słońce oślepia kierowce w tym samym miejscu na danym torze Muszą tchnąć w tory więcej życia! Edytowane 16 listopada 201410 l przez iDAK
Opublikowano 22 listopada 201410 l dzisiaj w skrzynce znalazłem auto podarowane od T10. jak ktoś dawno nie odpalał to niech sobie pobierze
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Ostatnio testuję zachowanie forumowych drivatarów.W porshe kolega MustangNox http://xboxdvr.com/DudRys/1bfb9cf9-bc44-47d8-85bd-d271c6adc44f . Świetny patent,każdy wyścig,każdy zakręt = inne zachowanie AI
Opublikowano 29 grudnia 201410 l Forza 5 ma jakies problemy z multiplayerem, czy po prostu zdechla smiercia naturalna ? Od jakiegos czasu probuje z kims pograc online, to albo dolacza do lobby w nieskonczonosc, albo wyswietla komunikat ze nie mozna dolaczyc do sesji.
Opublikowano 29 grudnia 201410 l Sprawdze to u siebie, ale... cóż. Nie zdziwiłbym się, gdyby nie szło już pograć w multi tej gry Jak kupiłem Forzę 5 w czerwcu, to trochę pośmigałem online, ale nie odpalałem tej gry od wakacji.
Opublikowano 29 grudnia 201410 l Czyli to jednak przez brak graczy. Szkoda troche, najlepszy symulator na rynku i tak szybko ludzie od niego odeszli.