MaZZeo 14 185 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Rzucają te nowe autka, mam nadzieję że w Fm6 będzie ich przynajmniej tyle co w FM4... Cytuj
Karas 433 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Osobiście chcę by w FM6 zdecydowanie zwiększyli ilość torów ilość wozów ma dla mnie zdecydowanie mniejsze znaczenie , ba wyzej na mojej liście oczekiwań jest dodanie zmiennych warunków pogodowych. 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Rzucają te nowe autka, mam nadzieję że w Fm6 będzie ich przynajmniej tyle co w FM4... No ze wszystkimi DLC Forza 5 będzie miała chyba ponad 300 aut, więc 400-500 w FM6 obstawiałbym w ciemno. Osobiście chcę by w FM6 zdecydowanie zwiększyli ilość torów ilość wozów ma dla mnie zdecydowanie mniejsze znaczenie , ba wyzej na mojej liście oczekiwań jest dodanie zmiennych warunków pogodowych. Ja bym wyłożył na zmienną pogodę i zamiast tego wolałbym 40 osobnych lokacji na starcie Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Ja jestem zadowolony, że grę kupiłem teraz, a nie na premierę. Przynajmniej mam te 3 dodane tory od razu, dokupiłem sobie parę ulubionych autek (nowa Corvette ). A tak poza tym, to wybaczam im zmniejszenie ilości, w zamian za możliwość dokładnego oglądania sobie każdego z obecnych modeli. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Osobiście chcę by w FM6 zdecydowanie zwiększyli ilość torów ilość wozów ma dla mnie zdecydowanie mniejsze znaczenie , ba wyzej na mojej liście oczekiwań jest dodanie zmiennych warunków pogodowych. Ja bym wyłożył na zmienną pogodę i zamiast tego wolałbym 40 osobnych lokacji na starcie Dlatego napisałem ze oczekuje większej liczby torów , potem niech zrobią w końcu zmienne warunki (jak nie teraz to chyba dopiero przy następcy XO) a dopiero później koncentrują na liczbie dostępnych samochodów , bo to co prezentuje sobą FM5 jest dla mnie wystarczającym minimum w tej kwestii. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Mam pytanie odnośnie gry - czy można w grze ustawić sobie wyścig na dowolnej trasie, np. z samymi autami typu open wheel albo indy? A może są takie osobne zawody w karierze/kalendarzu eventów? Cytuj
MaZZeo 14 185 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Masz całe turnieje na wszystkich torach w grze z obecnymi F1, F1 z lat 70tych, Indy etc. 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Rozumiem, że jak się kupi DLC z autami, to te auta są włączane do tych wszystkich eventów (kiedyś coś takiego czytałem). Bajka Cytuj
Karas 433 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Tak , tak samo jak tory wydane po premierze z automatu trafiły także do kariery. Cytuj
MaZZeo 14 185 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Rozumiem, że jak się kupi DLC z autami, to te auta są włączane do tych wszystkich eventów (kiedyś coś takiego czytałem). Bajka Nawet nie kupując DLC jeździsz z autami które są w DLC. Cytuj
kamon222 2 Opublikowano 20 lipca 2014 Opublikowano 20 lipca 2014 Witam. W jaki sposób można zrobić zrzut ekranu z xbone lub wyciągnąć fotki zrobione w Forza 5. Będę wdzięczny za info. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 20 lipca 2014 Opublikowano 20 lipca 2014 http://forzamotorsport.net zaloguj się i tyle. zrobisz fotkę w grze, wyślesz na serwer i na stronie będzie czekać. Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Opublikowano 13 sierpnia 2014 (edytowane) Twórcy sprawili przyjemną niespodziankę nowymi darmowymi autami, a przecież od wydania Ringu chyba mało kto jeszcze czegoś od nich oczekiwał w kwestii rozwoju gry. Na razie przetestowałem dwa. Nowy Mustang był dla mnie świetną wiadomością, gdyż naprawdę miałem ochotę przejechać się nim chociaż w jakiejś grze (zadebiutował w NFS, wiem). Zasadniczo po wcześniejszym wydaniu nowej Corvette, Audi S3 i teraz Mustanga, w Forzie do pełni szczęścia brakuje mi chyba tylko ostatniego Golfa GTI. W grze samochód spisuje się bardzo dobrze. Czuć co prawda jego niemałą masę, ale nadrabia to dużą mocą, a przy tym daje mnóstwo frajdy dając się łatwo prowadzić na granicy poślizgu tylnych kół. Poza tym można na spokojnie obadać go w Forzaviście, podczas gdy w rzeczywistości nie trafił jeszcze nawet w ręce szczęśliwych nabywców. Z zainteresowaniem obadałem też Rollsa. Wcale nie jest aż tak ociężały jak można by się spodziewać, a mimo ogromnego momentu obrotowego zachowuje się bardzo spokojnie. Zakręty przejeżdża dość majestatycznie i zaskakująco szybko, a na prostej przyspiesza bez końca, osiągając zwykle niespotykane w klasie C prędkości. Ze standardowym wydechem jest bardzo cichy, więc ciekawie jedzie się nim np. w Le Mans po długiej prostej, kiedy powyżej 300 słychać w zasadzie tylko szum powietrza i efekty przy mijanych szybko słupach. No i debiut marki w grze wideo, no no. https://www.youtube.com/watch?v=Y2OAoGad_Og Edytowane 13 sierpnia 2014 przez Mustang 2 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Astra 1.6 z Top Gear jako auto za rozsądną cenę wylądowała w FM5 do pobrania za free. dodatkowo jest mały konkurs, do pobicia jakżeby inaczej czas okrążenia. więcej szczegółów i wymagania: http://www.topgear.com/uk/car-news/tgs-rpc-is-now-on-forza-2014-08-22 Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Zaraz po ostatniej konfie się pojawiła, chwilę nawet pojeździłem żeby pobić czas Aarona Paula. Konkurs i tak wygra jakiś pro, na padzie to już w ogóle nawet nie ma się po co bawić. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 a to sorki, myślałem że coś świeżego. dopiero na fejsie zobaczyłem bo profil TG udostępnił. Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 No też widziałem, ale ta Astra wyszła po cichu razem z Rollsem, nowym Mustangiem i tymi Infiniti. 1 Cytuj
Sunnyluk 7 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Jako wieloletni fan wyścigówek spod znaku GT od PD (od czasów GT1 na PSX-a) i z racji braku porządnej ścigałki na PS4, które posiadam (GT5 i GT6 na PS3 również ograne) mam do Was pytanko czy Forza5 powinna mi się spodobać? NIgdy nie miałem żadnego X`a, a przymierzam się do zakupu XO w bundle z FM5 i po oglądnięciu dziesiątek filmików z FM5 mam na nią straszną chrapkę Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Bierz bez pytań. Ja co chwilę doznaję super wrażeń z tym tytułem. Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Pad od One to i tak najlepszy możliwy kontroler poza kierownicą. Uwielbiam serię Forza, nawet jeśli z braku miejsca nie posiadam kierownicy. A Forza 5 to must have. Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Jest jakaś kiera z FF do łoniaka za ludzkie pieniądze ? Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Tylko wszechobecne dlc wku.rwia na maksa Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 7 września 2014 Autor Opublikowano 7 września 2014 po kilku godzinach grania: plusy - oprawa graficzna, głównie samochody wykonaniem ryją beret i niektóre trasy jak Nurb - wykonanie kokpitów - model jazdy to na serio chyba najlepszy na konsolach, jest znacznie trudniej niż w fm4 - drivatary - tuning - przyjemność z jazdy minusy - mało tras (17) - brak większych zmian nocka/pogoda - najgorsza muzyka w serii 8/10 Czekam na FH2 i FM6 które liczę że dostanie dużo nowych tras i nowości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi