marcin33 599 Opublikowano 27 maja 2013 Opublikowano 27 maja 2013 No gra prezentuję się naprawdę świetnie Ja mam tylko nadzieje że wreszcie doczekamy się zmiennych warunków pogodowych. Cykl dobowy będzie raczej na pewno bo już udało im się to zrobić w Horizon. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 27 maja 2013 Autor Opublikowano 27 maja 2013 no nie wiem czy można być takim pewnym tego że będzie, włączone przednie światła nic nie znaczą, taka ściema to już była w pierwszych materiałach fm4, ba...nawet na okładce gry tak jest. No i mam nadzieje na dużo, dużo nowych tras. Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 28 maja 2013 Opublikowano 28 maja 2013 Ale widac ze czesc obiektow wogole nie rzuca cieni, niektore sa poszarpane tak wiec najprawdopodobniej sa real-time. A jesli tak to zmiana pory dnia jest bardzo prawdopodobna. Tak czy inaczej wszystko okaze sie na E3. Jesli tam nie pokaza nocki i zmiennych warunkow atmosferycznych to mozna o nich zapomniec. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Nowa fota na której widać tym razem auto z wyłączonymi światłami więc zmienna pora dnia coraz bardziej pewna Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Jeśli w Forza Motorsport 5 nie będzie nocnych wyścigów i zmiennych warunków atmosferycznych, to na 100% nie będzie ich w żadnej części na Xone. No chyba, że pierwsza część na Xone będzie tragicznie źle zoptymalizowana, to wtedy mogliby wrzucić dodatkowe ficzery i jeszcze polepszyć jakość wizualiów. W innym przypadku nie będzie o tym mowy. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Heh dosyć śmieszne to jest, ale zawsze na początku każdej nowej generacji zdaje mi się, że grafika w niektórych grach (szczególnie wyścigi) to fotorealizm normalnie Też tak macie ? Cytuj
Daffy 10 626 Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 cos w tym jest pamiętam pierwsze spotkanie na katowickiej giełdzie z psx i ridge racer, z GT3 i ps2 w chorzowskim empiku czy wizytę u kumpla z x360 z odpalonym PGR3....za każdym razem na język pchało się słowo (pipi)A FOTOREALIZM 1 Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 jak nie będzie zmiennych warunków pogodowych, to mogą sobie w buty tę forzę wsadzić Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 http://www.gamespot.com/forza-motorsport-5/videos/forza-5-an-xbox-one-game-ten-years-in-the-making-6409324/ potwierdzenie ze gra bedzie chodzic w 60fps i 1080p 1 Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 (edytowane) Polubilem te studio, kiedyś wydawali mi się tepymi amerykanami, a teraz uważam,że są tępymi amerykanami z pasją i faktycznie lubią samochody. Nie stali się anonimowi jak Codemasters (kto by pomyslal,ze przestawia sie na taka oglupiajaca papkę jak dirty i grid2, porzucajać TOCE i Colina ). Poruszyli temat struktury lakieru, fajnie,że zwracają na to uwagę, faktycznie to bolączka po "ekologii" i obecnie używane lakiery nie dają idelanej powierzchni tylko pojawia się "skórka pomarańczy". Tym chwaleniem się odwzorowaniem Nurburgringa bym się tak szczerzył bo już GT4 mialo go zaje.biscie zrobionego, a w pierwszej Forzie jakoś dziwnie niektóre odcinki pozwężali. Niestety widzę, że na tej generacji zniszczenia pozostaną takie samę - czyli otarcia i pognieciona blacha, ewentualnie oderwany zdeżak Szkoda, myślalem, że w końcu doczekamy się zgniecionej ramy, zmienionej geometrii i powyrywanych mcphersonów. Edytowane 6 czerwca 2013 przez Pajda Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 (edytowane) Jak maja dawać tak kiepskie uszkodzenia to wole ich nie miec wcale.... Tyle ze moze tez sa takie a nie inne bo gra bedzie pewnie tez na x360? Edytowane 6 czerwca 2013 przez eX4cT_PL Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Tak patrze na te ramki z obrazkami CAMERAS i cos jest nie tak - to chyba Forza 4 ? Taki sam garaz przynajmniej, w zwiazku z tym uszkodzenia tez sa z FM4 bo przeciez idzie tak rozwalić BMW na x360. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 NA KOŃCU ŚCIERAJĄ SIĘ KLOCKI HAMULCOWE Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Fotki BMW zdecydowanie z Autovista w FM4. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 6 czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 czerwca 2013 Dan coś marnie wygląda no i wyłysiał przez te 2 lata, nic nowego w tym materiale nie ma tylko info że grą będzie w 1080p, jeszcze 4 dni... Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Jak maja dawać tak kiepskie uszkodzenia to wole ich nie miec wcale.... Tyle ze moze tez sa takie a nie inne bo gra bedzie pewnie tez na x360? Przecież uszkodzenia auto nigdy nie miały związku z mocą konsoli. Licencja nie pozwala i tyle, nowa generacja nic w tym względzie nie zmieni. Co innego fizyka kolizji, bo to mogliby poprawić. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Nigdy nie zrozumiem ludzi z tym parciem na zniszczenia wizualne - zawsze myślałem, że w takie gry gra się po to by unikać kontaktu z innymi pojazdami, ale co ja tam wiem Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Nigdy nie zrozumiem ludzi z tym parciem na zniszczenia wizualne - zawsze myślałem, że w takie gry gra się po to by unikać kontaktu z innymi pojazdami, ale co ja tam wiem Co nie znaczy, że nie powinno być dobrze zrobione jak się przytrafi jednak. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Thrustmaster będzie robić licencjonowane akcesoria na Xone, może zrobią jakieś kółka. Los Angeles, June 06, 2013 — Following its long-term partnership with Microsoft for the first and second-generation Xbox consoles, developing unique third-party licensed peripherals under the Thrustmaster brand, Guillemot Corporation S.A. is pleased to announce that it is extending its worldwide partnership to include the third generation of Xbox.With R&D facilities in North America and Europe, a close development relationship with Microsoft Xbox, and more than two decades of expertise in creating innovative accessories, Thrustmaster is fully committed to bringing exciting new products to market for the Xbox One.“Thrustmaster has a proven ability to develop great products for our platform,” explains Branden Powell, Director of Strategic Alliances, Xbox Hardware, at Microsoft. “We are excited to have them as a hardware launch partner.”"We are thrilled to be appointed third-party peripheral partner for the Xbox One,” states Agnès Cornière, Guillemot Corporation’s Worldwide Marketing Director. “We are devoting our resources, creativity and energy to creating remarkable next-generation devices which will allow users to experience a whole new level of unrivalled gameplay.” http://www.thrustmaster.com/en_US/Пресса/thrustmaster-develop-gaming-accessories-xbox-one Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 (edytowane) http://www.gamespot.com/e3/2013-preview/ W 11. minucie jest jakieś 30 sekund nowego materiału z FM5. e: Faktycznie raczej 15 sekund Edytowane 8 czerwca 2013 przez Emet Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 (edytowane) Raczej 15, ale good find Edytowane 8 czerwca 2013 przez DonSterydo Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 (edytowane) Bez hejtu ale przy DriveClubie to kiepsko wyglada. Ps.moze mnie ponioslo,no ale ciut odstaje. Edytowane 9 czerwca 2013 przez eX4cT_PL Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 (edytowane) Ja tam nie widzę żadnej znaczącej różnicy graficznej tym bardziej że z obu gier nie widzieliśmy jeszcze żadnej rzeczywistej rozgrywki. Poza tym DriveClub ma mieć podobno 30fps co może wpłynąć pozytywnie na grafikę. Edytowane 9 czerwca 2013 przez marcin33 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi