assassine 1 724 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 (edytowane) Andrzej wcale nie ćpie, jest psycholem tak po prostu.Teka - to jest na Gaju robione Edytowane 27 kwietnia 2013 przez assassine Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Opublikowano 28 kwietnia 2013 kto kradnie ten kradnie. zazwyczaj lamusy bez skillsów i kolegów muzyków. alternatywna wersja odpowiedzi wrocławskich gimbusów na młode wilki popkillera. wygrywa ten co wygląda jakby na złym przystanku wysiadł i zgubił się na strzegomskim. no i typek bez oka zawsze propsy. 4:24 moja ulica. rozi wpadaj - zapalymy, pogadamy. byś się zdziwił, ale ch*ja się znasz na tym Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 kwietnia 2013 kto kradnie ten kradnie. zazwyczaj lamusy bez skillsów i kolegów muzyków. alternatywna wersja odpowiedzi wrocławskich gimbusów na młode wilki popkillera. wygrywa ten co wygląda jakby na złym przystanku wysiadł i zgubił się na strzegomskim. no i typek bez oka zawsze propsy. 4:24 moja ulica. rozi wpadaj - zapalymy, pogadamy. byś się zdziwił, ale ch*ja się znasz na tym ? Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 26 czerwca 2013 Opublikowano 26 czerwca 2013 (edytowane) epka mojego zioma na podje.banych bitach, kto chce niech pobierze, sprawdzi, powie co myśli - http://sendfile.pl/16574/Mart_-_Po_Drugiej_Stronie_Mikrofonu_EP.rar https://www.youtube.com/watch?v=gfSJQOVefWs&list=PLGTashCbk1l8stKc7biklkEcPUy0JTTym Edytowane 26 czerwca 2013 przez 44bronx Cytuj
Gość Opublikowano 29 czerwca 2013 Opublikowano 29 czerwca 2013 to nie jest trap, tylko jakies chujostwo. Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 8 czerwca 2017 Opublikowano 8 czerwca 2017 Mój bardzo dobry ziomek nagrywa, więc wrzucam, może komuś się spodoba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi