Traktorzysta 18 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Mewtwo i tak pozostanie chyba największym badassem. Sprawdziłby się nawet jako boss do Dragon Balla. Moj ulubiony psychic. Z legend to najbardziej lubiłem psy z s/g i Lugie. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 a ja mam kolejny zestaw fanowskich ewolucji starterów te po prawej na dole sam na szybko pokolorowałem bo ktoś zrobill tylko szkice Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 pierwszy rząd nawet spoko Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Pierwszy rząd przekonał mnie do żaby. W ogóle wyglądają te formy jak oficjalne. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 14 stycznia 2013 Opublikowano 14 stycznia 2013 No ten pierwszy rząd, jakby tak w grze starterowe Poki wyglądały to wcale a wcale bym się nie pogniewał (gorzej jak GF odwali kichę w porównaniu do tych fanartów). Ja w głównej mierzę chciałbym aby próbowali z systemem walki zbliżyć się bardziej jak w animcu, jakiś może system ATB z możliwością wydawania komend jak unik etc. nie wierzę aby to było niemożliwe zwłaszcza gdy gracz nie miałby kontroli nad Pokiem (oprócz wydawanych poleceń). Bo im dalej w las, tym bardziej niektóre rodzaje stworków nie mają w grze większego sensu. To samo tyczy się samych ataków Pokemonów. Po co w ogóle wymyślać ataki obniżające różne statsy, skoro wielkie g daje to w rzeczywistości (ponownie kłania się anime jako dobry wzór). Poczekamy zobaczymy, graficznie prezentuje się fajnie. Kto wie może czymś nas zaskoczą lub chociaż podtrzymają poziom ilości contentu (bo w B&W2 czytałem że jest co robić). Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 stycznia 2013 Opublikowano 14 stycznia 2013 jeszcze mi sie przypomniało co bym bardzo chciał - dodatkowe ewolucje do istniejacych poków, tam gdzie są 2 żeby doszła trzecia, a może w kilku przypadkach nawet czwarta ! :> oczywiscie nie u wszystkich, tylko tam gdzie to ma sens (można by polepszyć średnie poki, albo wywalić w kosmos te dobre żeby byly killerami) Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 14 stycznia 2013 Opublikowano 14 stycznia 2013 Zgadzam się z powyższymi postami. Ataki wpływające na statsy powinny mieć inne/silniejsze działanie aby umożliwić bardziej strategiczne podejście do walk. Przydałyby się nowe formy starych poków. Zawsze wolałem poki, które mają dużo form ewolucyjnych. Bardzo rzadko decydowałem się na trenowanie nieewolucyjnych. Zamiast wymyślać całkowicie nowe poki typu "kosz na śmieci" powinni wprowadzić nowe formy starych. Mają przecież w tej kwestii ogromne pole do popisu. Wielkie, groźne formy poków które miały dotąd jedną ewolucję to moje marzenie. A może nawet wprowadzić 4 formy :o To by było coś. Przecież ludzie uwielbiają ten motyw. A i niech wreszcie pokemony ewoluujące dzięki "Stone'om" uczą się same ataków. Bo chyba w Black/White ciągle wymagały TM/HMów. Cytuj
Traktorzysta 18 Opublikowano 14 stycznia 2013 Opublikowano 14 stycznia 2013 (edytowane) Dodatkowe ewolucje staych poków spoko, z golbata którego nigdy nie lubilem zrobili Crobata ktory byl juz calkiem niezly, albo seadra zmieniajacy sie w kingdra tez spoko Edytowane 14 stycznia 2013 przez Traktorzysta Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 14 stycznia 2013 Opublikowano 14 stycznia 2013 No ja właśnie nie wiem, dlaczego wciąż nie ma kolejnej formy. Pewnie mieliby problem z balansem online, ale fuck balans . Dla mnie ewolucje to jest największy przykuwacz do ekranu. Dopóki nie dobiję do 16 levelu starterem to jeszcze jestem w stanie odłożyć konsolkę i zapomnieć po dwóch dniach, że zacząłem nową grę, ale kiedy pierwsza ewolucja jest za mną... Nie ma odwrotu! Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 stycznia 2013 Opublikowano 14 stycznia 2013 oby sie sprawdziło, do tej pory w którejś tam edycji wrzucili kilka dodatkowych ewolucji, ale w BW chyba nie? wiec moze cos wymyślą Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 No już chyba w Gold i Silver pojawiły się pierwsze dodatkowe ewolucje starych Poków. Ja również nie pogardziłbym tym, zwłaszcza iż w X/Y ma znaleźć się zaledwie 51/61 zupełnie nowych stworków (łącznie 700), więc kto wie może mała ewolucyjna rewolucja? Według mnie całkiem prawdopodobne.... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 (edytowane) ee? a skąd wiadmo że tylko 50? przecież zakladajac ze kilka z nich ma 2-3 stadia każde liczone jako jeden pok, to realnie nowych poków wychodzi ze 20 no chyba że serio pójdą w masowy rozwoj nowych ewolucji, w sumie bylo by całkiem wporzo, fajnie by bylo jak by średnie poki nabrały poweru podczas ewolucji i nabrały by sesnu , bo teraz wiekszość pokow jest poprostu słaba jeśli chodzi o statsy Edytowane 15 stycznia 2013 przez Yano Cytuj
Pawel_S5 13 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 No już chyba w Gold i Silver pojawiły się pierwsze dodatkowe ewolucje starych Poków. Ja również nie pogardziłbym tym, zwłaszcza iż w X/Y ma znaleźć się zaledwie 51/61 zupełnie nowych stworków (łącznie 700), więc kto wie może mała ewolucyjna rewolucja? Według mnie całkiem prawdopodobne.... nigdy w nowej generacji nie bylo tylko tyle nowych, masz jakis dowod na to? zwlaszcza ze teraz gra wychodzi na nowy system, stawiam na te 150 nowych Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 Dodatkowe ewolucje? Teoretycznie spoko, ale jak patrzę na to, co zrobili z Rhydonem to może niech dadzą sobie siana XD Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 I niech nie będzie za dużo ewolucji dzięki wymianie. Nie lubiłem tego nigdy. Uwielbiałem trenować poki od małego. Ale za to przygarnąłbym więcej ewolucji dycho- trycho- (lub więcej) -tomicznych. Cytuj
Traktorzysta 18 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 Dodatkowe ewolucje? Teoretycznie spoko, ale jak patrzę na to, co zrobili z Rhydonem to może niech dadzą sobie siana XD ten faktycznie słaby, ale crobat, kingdra, scizor byly udane moim zdaniem Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 (edytowane) nigdy w nowej generacji nie bylo tylko tyle nowych, masz jakis dowod na to? zwlaszcza ze teraz gra wychodzi na nowy system, stawiam na te 150 nowych Podczas ujawnienia pierwszego trailerka, nie dam ci pewności ale albo wyczytywałem to na gematsu i siliconerze albo sam Iwata mówił iż w nowych Pokemonach będzie ok. 700 stworków. Edit: znalazłem, poniżej daje linka w którym ujawnione jest iż w X/Y Poków ma być gdzieś ok./ponad 700: http://gematsu.com/2...ver-700-pokemon Jeżeli uda mi się znaleźć jeszcze jednego linka to też podrzucę, pamiętam że tam pisano dokładnie o 51 nowych kieszon stworkach, czy okażę się to prawdą czas pokażę, ale jak mają iść w ilość a nie jakość to ja w pełni podziękuje za te 150 (choć nie wierzę iż tyle ich będzie ostatecznie). Edytowane 19 stycznia 2013 przez chrno-x Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 (edytowane) graliście kiedys w poke mmo? nieoficjalna gra na pc, gdzie mozna pograc z innymi http://pokemmo.eu/ dodatkowo kilka fejków (kolejny firefighting starter ... blerg) Edytowane 4 lutego 2013 przez Yano Cytuj
Traktorzysta 18 Opublikowano 4 lutego 2013 Opublikowano 4 lutego 2013 Jeśli dalej będą to rozwijać, dodawać kolejne krainy i pokemony to może być fajne. Plus za pvp. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 W tym tyg dowiemy się czegoś nowego. Pewnie kilka stwotków, może jakieś nowe mechanizmy... http://www.destructoid.com/new-pok-mon-x-y-information-is-coming-this-week-244598.phtml Nintendo could probably drip-feed one new reveal every day for half a year and it would keep people salivating Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 lutego 2013 Opublikowano 12 lutego 2013 (edytowane) wygląda na to że mamy nowa eeveelucje to akurat jest fanart, ale wyciekły skany wykazujące wysoki stopień realności ktore pokazuja tego poka jest to ewolucja eevee, ludzie spekuluja czy to normal czy flying skan (prawdopodobnie prawdziwy) i jeszcze inny, ale ten na moje oko śmierdzi fejkiem i to bardzo (zarowno wygląd poków jak i wygląd skanu ktory wyglada jak by ktoś w fotoszopie chcial uzyskac "sfotografowaną gazete" Edytowane 12 lutego 2013 przez Yano Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 lutego 2013 Opublikowano 12 lutego 2013 chu.jowy, no ale mi (oprócz umbreona) żadna przemiana eevee się nie podoba Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 12 lutego 2013 Opublikowano 12 lutego 2013 Oby to były fejki, bo są straszne. Nowa forma Eevee chyba najgorsza ze wszystkich jakie były. Zakładam, że rodzaju Normal. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 12 lutego 2013 Opublikowano 12 lutego 2013 o jezu jaka chu,jowizna Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 lutego 2013 Opublikowano 12 lutego 2013 bóbr i kotek to fejki jak chvj ale nowy eeveelution to na 99% prawda wygląda strasznie dziewczęco, ale nie odbiega specjalnie od klimatu grać nim i tak nie będe bo normale są słabe w sumie tylko jednym normalem grałem , i to ze względu na wygląd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi