agst 131 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Z ciekawości - jaką wersje zamówiliście? Bo ja już sam nie wiem. Jedyna różnica jaką znam pomiędzy tymi wersjami, to inny mega mewtwo plus, oczywiście, inny legendarny Pok. Jest więcej różnic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 X, bo legenda wyglada spoko jak na typ fairy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tiny 60 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Swoją drogą, ktoś ma pojęcie, czy gdzieś na terenie Polszy można dorwać tego specjalnego 3dsa xl z motywem X/Y? Rozglądałem się po allegro, muve, ultimie etc. i bez skutku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Właśnie z tym videogamesplus się rozpędziłem. Oczywiście że NTSC. (pipi)ana blokada regionalna. Kiedy Ninny się nauczy że to bezsensu. eh Jesze napiszę do Amazona czy jest szansa na dostawę na premierę - mają tam jakąś opcję szybkiej dostawy, a jak nie to chyba ultima. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Są pierwsze wycieki. Grę można kupić w niektórych miejsach w Kanadzie i Hiszpanii. (zdjęcie z instagrama jakiegoś kanadyjczyka) Swoją drogą, na tyle nagrałem się już w GTA V, że pora na coś nowego. Tym czymś będą nowe Poki, na które ostrzę już sobie BARDZO zęby. Edytowane 1 Października 2013 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Bylem na instagramie kolesia, wrzuca mase fotek ale jednak wole sam sobie gre odkrywac. Tylko ewolucje starterow bym chcial zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 kurde wczoraj przed snem zobaczylem pare fotek i liczylem ze rano zobacze mase kolejnych, np ewolucje czespina (gość nim gra) ale wstaje i patrze a tu nic nowego.. jak dorwiecie jakieś fotki nowych pokow to zapodajcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) W Europie tez juz podobno w kilku krajach rozsylali pokemony, moze ultima tez ogarnie i wysle szybciej ;/ goty kurtyzano Charizard has two different mega evolutions depending on version.X is black/blue.Y is the MegaEvolution we have seen before Charizard X Dragon/Ice Kozak, juz potwierdzony, dobrze ze wzialem X Edytowane 2 Października 2013 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Tiny 60 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) Mega Charizard X - Fire/Dragon Edit: Jakiś ziomek dorwał już kopie gry i streamuje: http://www.justin.tv/thedecepticons#/w/7025860640/4 Edytowane 2 Października 2013 przez Tiny Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) Fire/Dragon tez ok, wazne ze flying stracil, ma juz miejsce w moim teamie. Ciekawe co z innymi starterami z Kanto. Edytowane 2 Października 2013 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) właśnie tu wszedłem zeby o tym napisac i okazalo sie że był edit.. jak dla mnie ten nowy całkiem kozacki, tylko zastanawiam sie jak jego ataki które w większości są ogniowe podczas podstawowej wersji będą wyglądać przy transformacji? w końcu wypadało by żeby doszły mu jakies lodowe ataki? bo co to za pociecha z dragon/ice jeśli gość bedzie mial tylko ogniste ataki? EDIT: czyli jednak fire dragon a nie ice dragon? no ale wygląda fajnie, ciekawe czy będzie więcej takich różnic słaniam się do X mimo że wcześniej chciałem brać Y (z powodu ptaka legendy) ale teraz wole tego czarlizarda, i podoba mi sie krewetka którą rozważam do drużyny swoją drogą krewetką i legendą można sie wymienić, ale ciekawe czy będzie sie dało wymienić tego czalizarda - czy złapany w X po przeniesieniu do Y nadal będzie miał tą czarną forme, czy nie ma znaczenia gdzie został złapany i wszystko zależy w jakiej grze sie zmienia w MEGA, to by oznaczało że w X można uzyskać tylko czarną forme a w Y tylko czerwoną i żadne wymiany nie pomogą Edytowane 2 Października 2013 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Chyba będę musiał zmienić pre order z Y na X.... Ten Charizard wygląda dużo lepiej i jeszcze fire/dragon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) Wymienic sie nie da, bo pok sie zmiena w mega forme w czasie walki. Moze te kamienie bedzie mozna wymieniac i problem z glowy, ale wtedy chyba by sie tak nie chwalili dwoma roznymi. Edytowane 2 Października 2013 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 w takim przypadku wybór wersji naprawde ma jakieś znaczenie bo do tej pory było znikome bo i tak można było uzyskać przeciwne poki poprzez wymiane , a różnice w lokacjach niewiele wnosiły Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) Obstawiam ze jednak bedzie mozna wymieniac te kamienie ewolucji, na takich turniejach brak wszystkich pokow to bylby problem edit: nowych pokow jest podobno 70 Edytowane 2 Października 2013 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 nowych pokow jest podobno 70 też to już słyszałem ale jako plotki, mam nadzieje że nieprawdziwe bo 70 to dosyć mało, zwłaszcza że już znamy ponad połowe. w dodatku część z nich ma 2 lub 3 stadia ewolucji a to powoduje że gdy 3 stadia liczy sie jako 1 pokemona to już w ogole wychodzi ze 40 poków nowych... nawet jeśli mega ewolucji będzie około 70 (było by fajnie) to i tak suma 70 nowych i 70 mega jest mniej fajna niż prawidzwe 150 nowych poków Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Wole 70 niezlych, niz 150 dziwnych potworkow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) ja też.. teoretycznie, gorzej będzie jak będzie 40 potworków (40 już znamy i część z nich jest kiepska) zwykle w każdej generacji jest z 5-10 tragicznych poków jesli chodzi o wygląd, jeśli tutaj zachowają tą statystyke to jednak lepiej 10 tragicznych na 150 niż na 70 ;p EDITY dodam że nawet jesli mega ewo bedzie około 50-70 czyli dużo to i tak szału nie robi bo po pierwsze wszystkie znich będą na starych pokach (a w nowej grze jednak fajnie jest wypróbować nowe) a co ważniejsze - można miec tylko jedno mega evo na raz Edytowane 2 Października 2013 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Nie jest zle, mamy mega ewolucje, wreszcie lepsza grafike, sporo nowosci, bedzie co robic i tak. Podjarka max, a tu jeszcze tydzien trzeba czekac [ licze ze ultima tez wysle troche szybciej]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 wyciekiewolucji dwóch fairy niezłe brzydactwa, chociaz serebi nie potwierdza na 100% czy to prawdziwe czy może jednak fake (chociaz na zdjeciu widać nawet fakture wydruku widać wiec jesli to fake to bardzo starannie zrobiony) Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Podobno ostatnia ewolucja żaby, obstawiam water/fighting . Jeśli to prawdziwa fota to trochę się zawiodłem, druga forma podobała mi się bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 ta fota krąży od 3 dni i jej prawdziwość jest wątpliwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) Oby, ale fajnie gdyby się moje przewidywania sprawdziły co do water/fighting, jeśli nie załatwie sobie squirtle do pary z charmanderem to bede musial wziac żabe, reszta starterów mi nie pasuje. Ewolucja lisa Edytowane 2 Października 2013 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) nonono w sumie jest całkiem fajnie, mimo że nie lubie poków które mają wyraźne cechy płciowe, a to ewidentnie jest babka w sukience ale i tak mi sie podoba, powiem nawet że bardzo mi sie podoba w porównaniu z wieloma fake-ewolucjami jakie ludzie wymyślali ciekawe czy męska wersja będzie mniej damksa, może coś bardziej jak szaty czarodzieja a nie jak suknia to już było wiadomo od dawna ale fajnie że jest fire psychic a nie fighting, chociaż na psychica i tak nastawiam sie na kałamarnice Edytowane 2 Października 2013 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) Tylko po co ten patyk w (pipi)e drugiej ewolucji. No i ta ewolucja zaby teraz wyglada prawdopodobniej. Edytowane 2 Października 2013 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi