Yano 3 697 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 (edytowane) pojawiają sie głosy że fake, mimo że 3 screeny dorej jakości wydają sie uprawdopodobniać sprawe, ale na screenie gdzie widać ataki jest jeden dziwny pixel (czarny kontur na spódnicy po prawej stronie mniejciwcej 1cm licząc od dołu jest zgrubienie pixela, nie wiem czy takie coś by sie wytworzyło przy zwykłym cell shadingowym modelu jednak będe sie cieszył jeśli to będzie prawda kijek rzeczywiście zniknął w niewyjasnionych okolicznościach, ale może to i lepiej, słaba z niego była różdżka na forczanie jest wielki hejt na czarownice, nie wiem dlaczego, wg mnie całkiem fajnie to wyszło biorąc pod uwagę inne gorsze możliwości jakie mogli zrobić, w dodatku niektóre startery wyglądały o wieleee gorzej edit niestety pewnym argumentem za tym że to fake jest to że na screenie z walki walczy z tym wrestlingowym ptakiem który od kilku dni uchodzi za fake Z drugiej strony ludzie grają juz od dobrej doby. Spokojnie ktos mógł dojść do 36lvlu Sam nie wiem co myśleć. Chce zeby to byla prawda xD Edytowane 2 października 2013 przez Yano Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Ninja tez moze byc prawdziwy, tylko kasztaniaka jeszcze nie pokazali. Cytuj
Tamashi 4 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Moglibyście używać spoilertagów do screenów z leaków ? Dziękuję. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 (edytowane) Kurde ten filmik jeśli ma cos potwierdzać to raczej ze to fake. Kompletnie inny niz oficjalne materialy. Moze ktos serio zrobił model 3D, to nie takie trudne Hmmm chyba ze na filmiku jest pokazana jakas scenka z gry. Na zasadzie konkursu piękności albo innych bajerow. W BW byl gym z wybiegiem dla modelek. Moze to cos w tym stylu tylko ze wybieg dla pokemonow. Jesli gra ma sie opierac na pięknie to taka atrakcja poboczna jest prawdopodobna Edytowane 2 października 2013 przez Yano Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 (edytowane) Sory za double posta ale musze! Pisze z komy i nie moge dac fotek ale idźcie na forczana Pojawilo sie wiecej fotek żaby. Ninja z językiem-szalikiem praktycznie potwierdzony.. wg mnie sredni Pojawilo sie tez prawdopodobnie prawdziwe evo chespina wyglada jak brodaty dziad z bialymi nogami, wielkimi łapami i kolczastym pancerzem na plecach niczym kopułą. Dziwny ale ujdzie Pojawiło się też evo tego byrzydkiego zająca. Ma wielkie uszy wyglądające jak pięści i jest gruby albo futrzasty Dodam ze zaba to niby water dark. A pancernik to grass fighting Edytowane 3 października 2013 przez Yano Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 (edytowane) Z dupy te finalne ewolucje imo, niewiele wspolnego maja z poprzednimi formami. Juz ten ostatni fake lisa i zaby byl lepszy. Zaba traci ta piane na rzecz jezyka, lis traci kijek z ogona a kasztaniak to juz w ogole digimon.Wole Mewtwo z Y, ale reszta na korzysc X. Itemy na mega ewolucje mozna wymieniac, przynajmniej tak cos mowili japonczycy. nowe poki. Drzewo widzialem w hordzie z Sudowoodo, wiec to moze byc jego ewolucja. Edytowane 3 października 2013 przez Guernica Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 żabe i lisa widzieliśmy na wiekszym obrazku wiec dorzuce jeszcze kolczatke mam mieszane uczucia ogolnie najbardziej podoba mi sie lis czepisn jakiś taki biały sie stał, gdyby miał troche inne nogi i dupe to by był całkiem spoko a żaba mi sie nie podoba od początku, język dziwaczny.. ale mogło być gorzej mimo że na forczanie jest ogormny shitstorm i hejt na nowe startery i ludzie wręcz mówią że kasują preordery, i że to najgorsze startery od 20 lat itp... ja uważam że są całkiem niezłe, bywały gorsze Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 lepsze od tych z b/w moim zdaniem, tam tylko ostatnia forma lisciastego mi sie podobala. Dobrze ze na prawie samym poczatku mamy jeszcze startery z kanto do wyboru i torchic dlc Cytuj
mersi 804 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 bez jaj że tylko 70 poków, nie czuć w ogóle że to nowa gena, skupili się na mega ewolucjach i jeśli nie będzie jakichś wywalających kapci z nóg, to się zawiodę, a 3 formy mi średnio podchodzą Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 (edytowane) Legendy dojda, w tabelce brakuje jeszcze kilku pokow i ewolucji. Edytowane 3 października 2013 przez Guernica Cytuj
SMGT 5 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Jeżeli te ostatnie evo się potwierdzą to proszę pisać dużo blogów i komentarzy zachwalających nowe startery żebym się do nich przekonał, bo na razie to przestałem czekać na XY. Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Jeśli decyzje o kupieniu gierki opierasz tylko i wyłącznie na wyglądzie starterów to krzyż na drogę. http://imgur.com/a/jiahd Dużo dobrych informacji o pokedexie, nowych pokach itp.(Będzie Megaevo dla Aerodactyla) Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Podobno juz na poczatku gry mozna zlapac wiele roznych pokemonow i zrobic sensowny team, a nie jak w poprzednich gdzie wyskakiwaly same rattaty,pidgeye i zubaty. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 3 forma żaby mi się nawet podoba i raczej na pewno biorę wodnego. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 3 forma żaby ma water/ dark Cytuj
mersi 804 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 tutaj http://valhallaxy.tumblr.com/ możecie patrzeć na bieżąco obrazki które gościu wrzuca z gry, widać tam wszystkie 3 evo starterów i inne Cytuj
SMGT 5 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Jeśli decyzje o kupieniu gierki opierasz tylko i wyłącznie na wyglądzie starterów to krzyż na drogę. Poki dawno zamówione, ale hype opadł. Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Ja tam jest podjarany, duzo zmian, nowych pokow, atakow, mega ewolucje. Nie olali takich sentymentalnych graczy jak ja i dali stare startery, snorlaxa na drodze itd. Goty na przenosne konsole. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Ja mam tak samo jak Guerenica. Podjarany jestem zmianami w samym trzonie gry. Nowe Poki ok ale X/Y przynosi dużo istotniejsze zmiany. Z resztą oprócz starterów macie 700+ (?) stworków, na prawdę jest dobrze. Jeżeli nie spaprali czegoś w samej mechanice gry to będą najlepsze Pokemony do Silver/Gold/Crystal. Starter wodny + charmander na pierwsze przejście. Z resztą pewnie w drużynie utrzyma się tylko Charizard Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Zaba ma fajny typ, wyglad tez nie jest zly. Jesli ataki i staty beda okej to dam szanse, ale pewnie zmienie go na Blastoisa albo Suicune pozniej ;p Cytuj
_mike 318 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Znając życie z wodnych u mnie najdłużej zagrzeje miejsce: Vaporeon albo Poliwrath... no albo Kingler. Jednak wodne z originalego zestawu są najlepsze Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Z wodnych to wlasnie u mnie jednak klasyk Blastoise i ulubiona legenda Suicune. Lubie tez Cloystera. Do przejscia gry pewnie bede troche kombinowal z nowymi, np ten krab, a na online to juz trzeba bedzie jakas ekipie konkretna zebrac. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Z legendą również się zgadzam - ogólnie S/G/C to złoty okres Pokemonów, a legendy wymiatały każda jedna. W tej chwili największą zagwozdkę mam z trawiastym pokiem, trudna decyzja. Kurde ja już chce w to zagrać. Coś czuję że długo się nie oderwę, w szczególności że dawno nie grałem w żadną grę z serii (trochę blacka przeszedłem i FR/LG). W eshopie pojawiły się trailery z gry (15) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi