Skocz do zawartości

Pokemon X/Y

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej. Ogólnie są jeszcze ze dwa sklepy jakie znalazłem gdzie można dostać taniej ale nie byłem pewien czy dostanę na czas. Tak samo Amazon z moim szczęściem pewnie przysłałby na koniec miesiąca.

Ogólenie też jestem chętny na konika bo najbardziej mi go szkoda z Y :)

Opublikowano

Ja tam biorę Y. Dawno mi się tak legenda nie podobała. Ale poza nią to poki ogólnie słabe z nielicznymi wyjątkami jak np. dinozaury czy trujący konik morski. No i mam nadzieję, że małą ilość nowych poków zrekompensują możliwośćią złapania wielu dobrych pokemonów z poprzednich części.

Opublikowano

Mam nadziejeę że plotka o Mega Galvantuli się sprawdzi. Mój ulubiony pok z BW.

Opublikowano

hype rośnie a tu jeszcze tydzień i jedyna niewiadoma jaka pozostała, czyli jakie jeszcze megaevo zobaczymy. Mnie najbardziej elektryzuje Mega Alakazam, to byłby kozak. I jeden z najlepszych poków Heracross Ciekawe czy jest szansa.

Kilka mega ewolucji:

tumblr_mrqg2rwUt21rw7u8ro1_500.jpg

tumblr_mrp3enmf4r1rw7u8ro1_500.pngtumblr_ms5ykcUpZj1rw7u8ro1_500.pngtumblr_msblhnHoVs1rw7u8ro1_500.png

Oczywiście wszystko to fejki ale fajne fejki

I dla przypomnienia (chyba było), potencjalna lista megaevo wg zarejestrowanych marek (info jeszcze z sierpnia):

Charizard, Blastoise, Gengar, Kangaskhan, Pinsir, Jynx, Gyarados, Aerodactyl, Mewtwo

Ampharos, Scizor, Houndoom, Tyranitar, Heracross

Gardevoir, Absol, Medicham, Banette, Latias, Latios, Aggron

Abomasnow

Opublikowano (edytowane)

mersi zmień sobie avatar, taki bardziej ci pasuje

1bh6.jpg

kolejny raz pokaqzujesz informacje które już tu sie pojawiły 3-4 dni temu. albo odpuść sobie newsy albo chociaż patrz 2 strony wstecz czy już nie było tego co chcesz pokazac

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)

kuuuuuuuu.rwa xD

no nic, czekamy dalej

Edytowane przez ragus
Opublikowano
Witam,

Pokemony zaczniemy rozsyłać w dniu jutrzejszym do klientów.

Pozdrawiam,

Magdalena Kucharska
Specjalista ds. sprzedaży
www.ultima.pl
m.kucharska@ultima.pl

Ultima.pl | ul. Chłodna 35/37, pawilon 7 | 00-867 Warszawa, Polska
tel. +48 22 4855211 

Czyli w czwartek może już pogram, najważniejsze że na weekend będzie na 100%

Opublikowano

Hehe, zamówienie zmieniło status z Potwierdzone na Zaakceptowane, czyli już pakują :turned:

Opublikowano

Guernica, masz.smsa z potwierdzeniem wysyłki do paczkomatu? Bo mi właśnie przyszedł.

Eksajt.