Opublikowano 9 października 201311 l W dniu 9.10.2013 o 15:56, ragus napisał(a): Guernica, masz.smsa z potwierdzeniem wysyłki do paczkomatu? Bo mi właśnie przyszedł. Eksajt. Ta, pol godziny temu, oby do tej 17 paczka byla to pojade prosto po robocie. Edytowane 9 października 201311 l przez Guernica
Opublikowano 9 października 201311 l Ale się wkurzę jak jutro nie dostanę Niby na stronie ultimy jest już jako zrealizowane ale paczkomaty nie raczyły mnie zawiadomić.
Opublikowano 9 października 201311 l Mike, weź podaj mi swój FC, bo napisałeś, że masz w sygnaturze, a nie widzę
Opublikowano 10 października 201311 l mam zle przeczucia co do tego paczkomatu, ostatnio jak bralem pada z ultimy to smsa dostalem po 23
Opublikowano 10 października 201311 l podobno po pierwszej odznace profesor je daje, prawdopodobnie jest to opcja której sie nie da przegapić szukaj tego faceta Edytowane 10 października 201311 l przez Yano
Opublikowano 10 października 201311 l Jestem w drodze do niego, dzięki . Po niecałych 2h grania jaram się i to bardzo - pewnie po części dlatego, że B&W mnie ominęło, a Platinum tylko liznąłem.
Opublikowano 10 października 201311 l Jednak wezmę Froakiego, a squirtle do boxu i jeżeli nie podpasuje mi 3 przemiana żaby, to po przejściu ligi wrócę do squirtla.
Opublikowano 10 października 201311 l jak juz gracie to opiszcie jakies wrażenia;) można wrzucić na dolny ekran jakies ciekawe informacje? czy cały czas siedzi tam mapka do grania online pokazująca jakichś ludzi w okolicy czy na wifi? w BW1/2 wiekszość czasu była mapka wifi co na emulatorze było bez sensu, ale nawet na prawdziwej konsoli są o wiele ciekawsze rzeczy do wyświetlania niż gracze online, chociażby lista poków z możliwością ich przemieszczania (kto ma byc na pierwszym miejscu) , albo różne opcje szybkiego wyboru jak rower/wrotki/wędka/radary itp
Opublikowano 10 października 201311 l Z tego co pamiętam, to takie skróty były w Heart Gold, a B/W właśnie słabe było te wykorzystanie dolnego ekranu. No nic, zobaczymy. Gdzie jest do ch.uja ten sms z paczkomatu?
Opublikowano 10 października 201311 l Tez nie mam zadnego info, kumpel z roboty tez bral z ultimy na paczkomat i rowniez cisza. Dzis juz sie nie nastawiam, moglem kuriera wziac jednak.
Opublikowano 10 października 201311 l serebi zaczeło wysyp informacji lista poków nowych http://www.serebii.net/xy/pokemon.shtml temat na forum z masa informacji http://www.serebiiforums.com/showthread.php?617694-Serebii-net-Pok%E9mon-X-Y-Discovery-Thread btw wychodzi na to że mozna mieć w teamie dużo poków z mega stone i mega evo, tylko że w trakcie danej walki tylko jeden z nich może zrobić mega evo
Opublikowano 10 października 201311 l W dniu 10.10.2013 o 13:05, Yano napisał(a): btw wychodzi na to że mozna mieć w teamie dużo poków z mega stone i mega evo, tylko że w trakcie danej walki tylko jeden z nich może zrobić mega evo wiadomo o tym od dawna slowpoke ;p
Opublikowano 10 października 201311 l dostalem sms w autobusie, w idealnyn momencie. jutro w robocie dopiero wejde na forumek xD pamietaj o glonie.
Opublikowano 10 października 201311 l jezu, aż się boje odpalić. tyle lat czekania na pokemony w 3d. na razie głaszczę pudełko Edytowane 10 października 201311 l przez ragus
Opublikowano 10 października 201311 l będe chciał sie wymienić z kimś kadabrą w tą i z powrotem, pierwszy raz będę miał legalnie alakazama (nie licze giftu w BW2 bo był dopiero w endgame i chwile po jego zdobyciu przestałem grać)
Opublikowano 10 października 201311 l w b/w2 ktoś korzystał z GTS? stamtąd też dawało rade wymieniać sie poksami czy zdobyć poki które potrzebują wymiany by sie przemienić
Opublikowano 10 października 201311 l -czarny ekran po walce o wiele krótszy niż na materiałąch wideo z gamesconu -animacja pokemonów jest cudowna -gra jest piękna, kolorowa i płynna -zjechałem Fennekina moim Froakie goty lista ex'ów: http://www.serebii.net/xy/exclusives.shtml#x Edytowane 10 października 201311 l przez ragus
Opublikowano 10 października 201311 l W dniu 10.10.2013 o 15:24, ragus napisał(a): witamy w mafii, Yano mafia nintendo, serious business you've come to wrong neighborhood bitch ciekawe czy jest szansa żebym dostal konsole w sobote... ehh