Soban 4 102 Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 Jednak przestawienie zegara działa.Od 20 się noc zaczyna. Swoją drogą to po mega evo Ampharos wygląda ja glorious pc gaming master race Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Lol, myślałem że dłużej się będę motał z Mewtwo. Wyrobiłem się za 1 razem w 10 ultra ballach. A po wyjściu z jaskini od razu trafiłem na Moltresa xD. No ale uciekł jeszcze zanim mogłem wybrać komendę. To chyba nowość, bo nie pamiętam, żeby uciekały jeszcze przed wybraniem komendy. Cytuj
Gość Sycho141 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Czas w Pokemonach jest taki jaki masz ustawiony w 3ds. I tak jak napisał Yano - pora dnia najlepiej jest widoczna w trakcie walk. Druga część - tak, ale pierwsza - nie. Wielu próbowało oszukać grę zmieniając czas na 3dsie, Ale to nie działa. Nie wiem skąd pokemony pobierają godzinę, ale mega kamienie widać tylko między 8 i 9, żadne zmienianie godziny w konsoli tego nie zmienia. 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 być może gra zapamiętała pierwotne ustawienia godziny i założyła że są prawdziwe, dlatego wszelkie późniejsze nietypowe zmiany uznaje za nieprawdziwe To chyba nowość, bo nie pamiętam, żeby uciekały jeszcze przed wybraniem komendy. tak przy pierwszym spotkaniu uciekają zanim można cokolwiek zrobić (ciekawe czy gdyby trafił na pokemona z shadow tag to by mógł uciec, to skill który zabrania ucieczce) ma go tylko mega gengar (w tym wypadku by sie nie sprawdzilo bo ucieka zanim zrobi sie gengara) ale ma też Wobbuffet i i jako hidden Gothitelle Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 kilka razy chyba trzeba go spotkac w trawie, a potem juz mozna go spotkac w konkretnej lokacji Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Chyba 10 razy trzeba trafić go w krzakach,a potem w tej jaskini na morzu(deeo sea cośtam).Każdy ptak ma bodajże 3 konkretne dla niego routy na,których się pojawia,a to jakiego z nich możemy złapać zależy od wyboru startera. Mega Kangaskhan jest op,czy tylko mi się wydaje ? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 widziałem go na jutubie w kilku walkach online to jego podwójny atak nie robił wielkiego szału Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Bo to mocno średni pokemon. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 A co byście polecili do teamu online ? Garchomp wydaje mi się spoko,a z kolei alakazam i gengar to straszni jednostrzałowcy. Bisharp też nie najgorzej się sprawdza. Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Mnie nie pytaj, bo ja sie wygladem pokow kieruje. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Ja w większości też i przez to dostaje straszne baty od japońców Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Hmm, trochę bieda w nowych Pokach, jeżeli chodzi o post game, co nie? No bo zaraz złapię tą legendę na Z, jednego z ptaków i... w sumie to za bardzo nie ma co robić, jeżeli chodzi o singla. Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Ja sobie hoduje poki, a po wejściu pokebanku chce złapac wszystko co sie da ;p Post game jest chyba taki jak w pozostalych czesciach, jest odpowiednik battle tower, no i teraz dobre online. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Jest jeszcze całkiem spoko historia poboczna z detektywem,w której o dziwo jest chyba więcej fabuły niż podstawowej grze. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Zwroty akcji w tej historyjce były takie, że głowa pęka i najlepsze seriale mogą klęknąć xd. Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Gadałem z jakimś detektywem pare razy chyba, musze sie zaglebic w temat. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Zwroty akcji w tej historyjce były takie, że głowa pęka i najlepsze seriale mogą klęknąć xd. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 The wire się chowa.To pokemony pokazują brutalną policyjną rzeczywistość Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Gadałem z jakimś detektywem pare razy chyba, musze sie zaglebic w temat. No to jest ten sidequest, dzięki któremu można kupić mega stone dla starterów za 100k. Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 (edytowane) widziałem go na jutubie w kilku walkach online to jego podwójny atak nie robił wielkiego szału to jeszcze spoko Edytowane 5 listopada 2013 przez Guernica Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 (edytowane) Gotta sucker punch 'em all . Nie no ten Kangaskhan jest naprawdę spoko jeśli da mu się dobre ruchy. Ze starterów to żaba ładnie wymiata z tą abillity zmieniającą typ. Tak btw. to można by jakiś turniej forumkowy zrobić. Edytowane 5 listopada 2013 przez Soban Cytuj
Bjały 2 956 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 pytanie mam.. w sumie dotyczy pokemonów ale związane z allegro. tak przeglądam aukcje planują zakup i wyłapałem tą ofertę:http://allegro.pl/nintendo-3ds-pokemon-x-nowosc-oryginal-i3683112147.html koleś ma na sprzedaż same cart'y i już ma sporo pozytywnych komentarzy za pokemony.. Skąd on wziął tyle cart'ów w "opakowaniach zastępczych" Podejrzana aukcja a cena kusi.. Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Podobno kradzione, nie wiem ile w tym prawdy. Cytuj
Bjały 2 956 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 (edytowane) A skąd wiesz? Dzwoniłeś może do typa? Edit: O wpadłem na pomysł, napisz do kogoś kto już kupił czy wszystko z tym cart'em jest si. Edytowane 5 listopada 2013 przez Bjały 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 (edytowane) czy to taki wielki problem dopłacić 30 zł i kupić pełnoprawną gre z pudełkiem i wszystkim? ja kupilem za 160zł pare dni po premierze, full opcje Edytowane 5 listopada 2013 przez Yano Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi