Skocz do zawartości

Pokemon X/Y

Featured Replies

Opublikowano

Kolejne w kolejce jest ruby, ale to najslabsza czesc

No chyba nie. Tylko 4 generacja ssie pałę.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 185,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• GOTG  

• Niesamowita gra. W każdym momencie przypominają mi się dawne czasy jak grałem w Pokemony na emulatorze i jarałem się każdą odznaką, ewolucją. Wtedy nawet nie marzyłem, że Pokemony mogą wyglądać tak ja

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W następnym tygodniu powinny pojawić się skany CCM, a w nich type chart Fairy, nowe pokemony i nowe mega ewolucje, plus patrząc na to, że to ostatni CCM przed premierą, to jestem pewien, że trochę teg

Opublikowano

a dla mnie najsłabsza była 2 generacja mimo że wiele osób ją chwali

Opublikowano

Zawsze gloryfikowałem 2 generację, ale po zagraniu w remake spadły mi z nosa nostalgiczne okulary.

Opublikowano

Druga najlepsza, dopiero co skonczylem soulsilver. Najlepszy patent z telefonami od trenerow, z ktorymi mozna sie sparowac co jakis czas.

Czwarta generacja była świetna, grałem w platinum tylko, nie wiem jak te podstawowe. W Ruby było za duzo tych irytujacych HM, ku#$% dive, waterfall i surf. Do tego nie było wstecznej kompatybilności z żadna generacja.

Opublikowano

Ja właśnie Platinum mam w drodze do siebie, miałem kiedyś i sprzedałem :confused:. Ale będę miał znowu! Jeszcze tylko White 2/Black 2 i będę miał wszystkie Pokemony na DS-a i 3DS-a, a także jako bonus oryginalne Leaf Green w pudełku z tym akcesorium Wi-Fi :). Wracając do czwartej generacji: nigdy mi się nie podobało, nie wiem dlaczego. Wolna mi się ta gra wydawała. Serio jest taka dobra? Pokemony czwartej generacji akurat są całkiem spoko, być może po X/Y się wezmę za Platinum właśnie.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Gracie dalej w te pokemony x/y? Z ciekawosci pytam czy komus sie juz znudzilo czy moze jednak serio tak mocno wciaga.

Gra tu ktos w ogole tak 100% SERIO, typu breedy, statystyki, multiplayer? Jak wrazenia?

Opublikowano

ja grałem miesiąc (wiec i tak sporo) i potem przerzuciłem sie na monster huntera bo czekał na mnie i płakał

ale napewno wroce do pokow powalczyć troche online, ale pewnie za jakiś miesiąc

Opublikowano

Ja czekam na pokebank i wtedy wracam. W robienie perfect statow sie nie bawie, tylko nature i ability sobie ustawiawam, nie gram turniejow i tak.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uwaga darmowe Celebi dla wszystkich! Już niedługo cały GTS zaleją Celebi ;)

www.destructoid.com/nintendo-will-distribute-free-celebis-with-the-bank-app-267681.phtml

Nintendo will distribute free Celebis with the Bank App267681-H1.jpg

The Pokemon X & Y Bank App is coming later this month, and it'll allow you to store your creatures into cloud storage, as well as transfer all your captures from Black or White. We knew all this already, but Iwata has just announced a new promotion during this morning's Nintendo Direct.

If you register your app before September 30th, 2014, you'll get a free Celebi. Neat! You have plenty of time to do this, so you may as well grab the free trial.

Dla przypomnienia Bank ląduje 27.12 br. - opłata to niecałe 5 baksów za rok.

Edytowane przez _mike

Opublikowano

Mam zamiar wrócić do gry jak dadzą bank, trzeba przenieść trochę poków. Spoko że dają eventowe legendy.

Opublikowano

PokeBank ruszył w Japonii, podobno już możliwe jest dorwanie różnych starterów przez Wonder Trade. Wygląda również na to, że hackowanie poków też jest możliwe, jeśli tylko zgadzają się staty i ataki.

PS. nagrodą za skompletowanie całego National Dexa jest Shiny Charm.

Edit: Hah właśnie wpadł mi Piplup :D

Edytowane przez Tiny

Opublikowano

Wyhodujesz mi jajko? Chce go zamiast zaby w teamie

Opublikowano

Pewnie, wbijaj online i wysyłaj inv do trade'a.

Opublikowano

Teraz?

Jak cos to szukam tez feebasa/milotica

Opublikowano

Spoko, będę trochę siedział przy W. Trade, więc jak coś fajnego wpadnie to dam Ci cynk.

Opublikowano

Dzieki. Mam juz feebasa, wymienilem za piplupa

Opublikowano

O to jak możesz, to wyhoduj mi jedną sztukę.

Opublikowano

Sporo ludzi za puplipa wymienia, luknij czy nie ma oferty, jak nie to pozniej zrobie jajo, teraz musze spadac

Opublikowano

Na razie nie wiadomo kiedy będzie bank. Ninny wycofało go też z eshopu japońskiego bo spowodował przeciążenie serwerów i stąd te problemy z siecią N.

Można o tym na serebii poczytać. Obecna data dla USA/EU to TBD (czyli nieznana).

Opublikowano

Porazka, mam dwa boxy legend gotowych do transferu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

tI2ENvN.png

:)

Opublikowano

Ma ktos jeszcze pokemony a przestał grać? Chetnie przyjme lucky egg i mega stones

Edytowane przez Guernica

• 3 tygodnie później...