Skocz do zawartości

Pokemon X/Y

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 185,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• GOTG  

• Niesamowita gra. W każdym momencie przypominają mi się dawne czasy jak grałem w Pokemony na emulatorze i jarałem się każdą odznaką, ewolucją. Wtedy nawet nie marzyłem, że Pokemony mogą wyglądać tak ja

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W następnym tygodniu powinny pojawić się skany CCM, a w nich type chart Fairy, nowe pokemony i nowe mega ewolucje, plus patrząc na to, że to ostatni CCM przed premierą, to jestem pewien, że trochę teg

Opublikowano

Czy mi się zdaje, czy punkty doświadczenia od tej części nie są dzielone na ilość pokemonów które brały udział w walce?  Pokonałem Miltanka na dwudzietym którymś i dwa pokemony które walczyły dostały po 1000 pkt a wątpię żeby jeden dostał aż 2000...

EDIT: i jeszcze wydawało mi się, że mój Golett który jest Ghost/Ground oberwał od ataku Bide, któy jest normalny? Możliwe?

Edytowane przez Harbuz

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zatrułem Yveltala Toxic'em, i jak miał HP na żółtym rzuciłem Ultra Balla. Złapałem za pierwszym razem XD Mieliście tak kiedyś. 0_o

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

też mam i propsuje kadabe - alakazam to mój ulubiony pok na przesrzeni całej serii.

jego szybkość i ogormny spec atak powoduje że zabija większość wrogów w pierwszej turze

a teraz dodatkowo ma mega evo

na jakim lvlu masz kadabre? proponuje ją wymienić odraz po evolucji z abry na jak najniższym poziomie, bo przyrost ataku u alakazama jest jeszcze znacznie wyższy, więc levelują ją jako alakazama uzyskasz jeszcze lepsze efekty

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Kadabra aktualnie na 25 levelu wiec dzis wieczorem jak tradne z guernica na alakazama to bede sobie juz go levelowac razem z innymi poksami - tez jeden z moich ulubionych pokemonow ever, chociaz jest ich wiele i czasem ubolewam ze da sie tylko miec przy sobie 6 na raz, ale na razie poksy to moja jedyna gierka na 3DS'a wiec sobie na pewno wymecze ją ostro zanim rusze dalej z jakimis innymi tytulami :D

Aktualnie 40godzin na zegarze i wsumie moge stwierdzic ze mega fajne sa te pokemony, czuc klimat i moc starych odslon + kilka usprawnien ktore dodaja magii rozgrywce jak np Wonder Trade w ktorym spedzilem pewno z 5 godzin :D Jedyne co mnie denerwuje ze gra jest strasznie liniowa i wsumie nie napotkalem poki co problemu typu gdzie isc dalej, tak jak to bywalo kiedys w starszych czesciach, mimo to zabawa przednia :D

Edytowane przez Krzysztof Tomczak

Opublikowano

wiem że to mocny offtop ale musze coś dorzucić na temat czasu gry

pokemony to spoko gierka, przejście jej zajeło mi ok 50godzin w przypadku XY

tymczasem w MH4 mam już 100 godzin i dopiero zaczynam :D dlatego kocham monstera :D

• 1 rok później...
Opublikowano

Ukończyłem wczoraj o 3 w nocy na liczniku było 30h. Fabularnie nie ma co gadać , pod koniec już nawet przewijałem dialogi bo były zbyt męczące ale gra jako sama w sobie świetna zresztą jak wszystkie gry z serii pokemon. Jeszcze celuje w zdobycie legendy w postaci mewtwo bo dalsze bicie poziomu średnio mnie interesuje. Ale gra podeszła mi dużo bardziej niż Black/White , które nie byłem wstanie skończyć do końca .

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy ktoś wie skąd dostać tego Arceusa eventowego teraz?

Edytowane przez dKc

Opublikowano

Ja będę miał za jakiś czas kody do rozdania, dostaniesz też w różnych sklepach tudzież stronach, czytaj fanpage Nintendo polskiego

Opublikowano

O to ja rezerwuje jeden kod :) Oczywiście zawsze jak jest coś za darmo to każdy się rzuci i weźmie po kilka sztuk, nawet pomimo faktu, że 3DS'a w Polsce ma 20 osób. :/

// edit: już mam :]

Edytowane przez dKc