Rayos 3 178 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 no to sie zgłoś na PW a nie tak na chama :F Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 30 listopada 2014 Opublikowano 30 listopada 2014 (edytowane) Czy mi się zdaje, czy punkty doświadczenia od tej części nie są dzielone na ilość pokemonów które brały udział w walce? Pokonałem Miltanka na dwudzietym którymś i dwa pokemony które walczyły dostały po 1000 pkt a wątpię żeby jeden dostał aż 2000... EDIT: i jeszcze wydawało mi się, że mój Golett który jest Ghost/Ground oberwał od ataku Bide, któy jest normalny? Możliwe? Edytowane 30 listopada 2014 przez Harbuz Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 30 listopada 2014 Opublikowano 30 listopada 2014 Możliwe http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Scrappy_%28Ability%29 1 Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Zatrułem Yveltala Toxic'em, i jak miał HP na żółtym rzuciłem Ultra Balla. Złapałem za pierwszym razem XD Mieliście tak kiedyś. 0_o Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 19 lutego 2015 Opublikowano 19 lutego 2015 Ma ktos jeszcze giereczke? Potrzebowałbym kogos kto zrobi ze mna wymiane bo chce sobie zevoluowac Kadabre Będzie jakas dobra duszyczka ktora pomoze? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 (edytowane) też mam i propsuje kadabe - alakazam to mój ulubiony pok na przesrzeni całej serii. jego szybkość i ogormny spec atak powoduje że zabija większość wrogów w pierwszej turze a teraz dodatkowo ma mega evo na jakim lvlu masz kadabre? proponuje ją wymienić odraz po evolucji z abry na jak najniższym poziomie, bo przyrost ataku u alakazama jest jeszcze znacznie wyższy, więc levelują ją jako alakazama uzyskasz jeszcze lepsze efekty Edytowane 23 lutego 2015 przez Yano 1 Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 (edytowane) Kadabra aktualnie na 25 levelu wiec dzis wieczorem jak tradne z guernica na alakazama to bede sobie juz go levelowac razem z innymi poksami - tez jeden z moich ulubionych pokemonow ever, chociaz jest ich wiele i czasem ubolewam ze da sie tylko miec przy sobie 6 na raz, ale na razie poksy to moja jedyna gierka na 3DS'a wiec sobie na pewno wymecze ją ostro zanim rusze dalej z jakimis innymi tytulami Aktualnie 40godzin na zegarze i wsumie moge stwierdzic ze mega fajne sa te pokemony, czuc klimat i moc starych odslon + kilka usprawnien ktore dodaja magii rozgrywce jak np Wonder Trade w ktorym spedzilem pewno z 5 godzin Jedyne co mnie denerwuje ze gra jest strasznie liniowa i wsumie nie napotkalem poki co problemu typu gdzie isc dalej, tak jak to bywalo kiedys w starszych czesciach, mimo to zabawa przednia Edytowane 23 lutego 2015 przez Krzysztof Tomczak Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 wiem że to mocny offtop ale musze coś dorzucić na temat czasu gry pokemony to spoko gierka, przejście jej zajeło mi ok 50godzin w przypadku XY tymczasem w MH4 mam już 100 godzin i dopiero zaczynam dlatego kocham monstera Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Ja mam 300h w poki dzieki multi Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Ukończyłem wczoraj o 3 w nocy na liczniku było 30h. Fabularnie nie ma co gadać , pod koniec już nawet przewijałem dialogi bo były zbyt męczące ale gra jako sama w sobie świetna zresztą jak wszystkie gry z serii pokemon. Jeszcze celuje w zdobycie legendy w postaci mewtwo bo dalsze bicie poziomu średnio mnie interesuje. Ale gra podeszła mi dużo bardziej niż Black/White , które nie byłem wstanie skończyć do końca . Cytuj
dKc 9 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Opublikowano 5 sierpnia 2016 (edytowane) Czy ktoś wie skąd dostać tego Arceusa eventowego teraz? Edytowane 5 sierpnia 2016 przez dKc Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Ja będę miał za jakiś czas kody do rozdania, dostaniesz też w różnych sklepach tudzież stronach, czytaj fanpage Nintendo polskiego Cytuj
dKc 9 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Opublikowano 5 sierpnia 2016 (edytowane) O to ja rezerwuje jeden kod Oczywiście zawsze jak jest coś za darmo to każdy się rzuci i weźmie po kilka sztuk, nawet pomimo faktu, że 3DS'a w Polsce ma 20 osób. // edit: już mam :] Edytowane 9 sierpnia 2016 przez dKc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi