Skocz do zawartości

Pokemon X/Y

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Guernica, masz.smsa z potwierdzeniem wysyłki do paczkomatu? Bo mi właśnie przyszedł.

Eksajt.

Ta, pol godziny temu, oby do tej 17 paczka byla to pojade prosto po robocie.

HtjaZuUl.jpg

Edytowane przez Guernica
Opublikowano

Mike, weź podaj mi swój FC, bo napisałeś, że masz w sygnaturze, a nie widzę :P

Opublikowano (edytowane)

podobno po pierwszej odznace profesor je daje, prawdopodobnie jest to opcja której sie nie da przegapić

szukaj tego faceta

gaming-pokemon-x-and-y-july-12-artwork-7

Edytowane przez Yano
Opublikowano

Jestem w drodze do niego, dzięki :).

Po niecałych 2h grania jaram się i to bardzo - pewnie po części dlatego, że B&W mnie ominęło, a Platinum tylko liznąłem.

Opublikowano

Jednak wezmę Froakiego, a squirtle do boxu i jeżeli nie podpasuje mi 3 przemiana żaby, to po przejściu ligi wrócę do squirtla.

Opublikowano

jak juz gracie to opiszcie jakies wrażenia;)

można wrzucić na dolny ekran jakies ciekawe informacje? czy cały czas siedzi tam mapka do grania online pokazująca jakichś ludzi w okolicy czy na wifi?

w BW1/2 wiekszość czasu była mapka wifi co na emulatorze było bez sensu, ale nawet na prawdziwej konsoli są o wiele ciekawsze rzeczy do wyświetlania niż gracze online, chociażby lista poków z możliwością ich przemieszczania (kto ma byc na pierwszym miejscu) , albo różne opcje szybkiego wyboru jak rower/wrotki/wędka/radary itp

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to takie skróty były w Heart Gold, a B/W właśnie słabe było te wykorzystanie dolnego ekranu. No nic, zobaczymy.

Gdzie jest do ch.uja ten sms z paczkomatu?

Opublikowano

serebi zaczeło wysyp informacji

lista poków nowych

http://www.serebii.net/xy/pokemon.shtml

temat na forum z masa informacji

http://www.serebiiforums.com/showthread.php?617694-Serebii-net-Pok%E9mon-X-Y-Discovery-Thread

btw wychodzi na to że mozna mieć w teamie dużo poków z mega stone i mega evo, tylko że w trakcie danej walki tylko jeden z nich może zrobić mega evo

• Plusik 1
Opublikowano

btw wychodzi na to że mozna mieć w teamie dużo poków z mega stone i mega evo, tylko że w trakcie danej walki tylko jeden z nich może zrobić mega evo

wiadomo o tym od dawna slowpoke ;p

Opublikowano (edytowane)

jezu, aż się boje odpalić. tyle lat czekania na pokemony w 3d.

na razie głaszczę pudełko

Edytowane przez ragus
Opublikowano

będe chciał sie wymienić z kimś kadabrą w tą i z powrotem, pierwszy raz będę miał legalnie alakazama :D  (nie licze giftu w BW2 bo był dopiero w endgame i chwile po jego zdobyciu przestałem grać)

Opublikowano (edytowane)

-czarny ekran po walce o wiele krótszy niż na materiałąch wideo z gamesconu

-animacja pokemonów jest cudowna

-gra jest piękna, kolorowa i płynna

-zjechałem Fennekina moim Froakie

goty

lista ex'ów:

http://www.serebii.net/xy/exclusives.shtml#x

Edytowane przez ragus