Opublikowano 11 stycznia 201312 l http://www.filmweb.pl/serial/W+garniturach-2011-585726 Na chorobowym się nudziłem i z rankingu seriali na filmweb wynalazłem to cudo. Tak jak mnie prawnicze motywy nigdy nie kręciły tak dwa sezony zrobiłem w pare dni.
Opublikowano 15 stycznia 201312 l Pierwszy sezon fajny, dobre dialogi - 7/10... ale cliffhanger - 2/10... Przewidywalny jak nie wiem, niestety. Drugi sezon na razie jest dobry, zobaczymy na czym skończą.
Opublikowano 8 lutego 201312 l Pierwsze 9 odcinkow w dwa dni zrobilem i spoko jest. Wpadlem na ten serial z rankingu filmwebu gdzie zajmuje 5 miejsce. Nikt na forumku nie oglada czy jest jakis inny temat? A duperki takie tam graja... Zakochalem sie juz gdzies z 4 razy. Jesli chodzi o prawnicze to lepszy jest niz magda m i prawo agaty na pewno. Hehe.
Opublikowano 26 lutego 201312 l Na forum Star Treka ktoś się nad tym spuścił, w takim razie dodaję do listy oczekujących.
Opublikowano 27 lutego 201312 l Ja jestem zakochany w pierwszym sezonie, cudo miód itp. Natomiast drugi tak mocno ssie że to nawet nie wiem jak dokładnie określić, bynajmniej nie jest to dobre ssanie jak w filmach xxx. Kompletna klapa, brak pomysłów i nuuuudy moim zdaniem w 2 sezonie, a szkoda. Jeśli ktoś 1 nie oglądał to mogę w 100% polecić!
Opublikowano 27 lutego 201312 l Pierwszy sezon tez mi sie bardzo podobal. Drugi na dysku ale jeszcze nie wlaczylem bo nie mam kiedy. Dzisiaj wieczorem obejrze z 3 odcinki gdzies. Kocham Rachel.
Opublikowano 10 marca 201312 l Drugi sezon trzyma poziom pierwszego. Bardzo dobry, a final piekny. Doslownie, przepiekny wrecz. Czekam na trzeci sezon.
Opublikowano 20 lipca 201311 l Już po pierwszym odcinku 3 sezonu Ogólnie cały serial - 8/10, czyli bardzo dobrze, polecam!
Opublikowano 26 lipca 201311 l Dzisiaj się za niego zabieram. W sumie, przekonał mnie theme song z serialu:
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Ogląda ktoś ten serial? Finał mid-seasonu ładnie namieszał. IMO top 3 odcinków. Edytowane 21 sierpnia 201410 l przez sprite
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Ogladał. Cała seria jest fajna i praktycznie trudno siędo tego jakoś specjalnie doczepić - serial jest lekki, przyjemny, nie udaje że jest jakimś arcydziełem, soundtrack ma genialny. Szkoda, że trzeba teraz czekać na nowe odcinki.
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l nie rozumiem tylko dlaczego ten serial jest tak ubóstwiany przez studentów prawa. No chyba żeby przyszpanować w domu. Specjalnie dla nich powinien mieć pod tytuł - 'wasze życie nigdy takie nie będzie'.
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Pewnie dlatego, że sobie wyobrażają że będą śmigać w garniturach szytych na miarę przez Toma Forda po Warszawskich nowoczesnych biurach bo w końcu jak ktoś dostał się na prawo to już z automatu siedzi po prawi boga ojca. Studenci prawa to z reguly ludzie, ktorzy sa lepsi od nich i po studiach z automatu beda trzepac nieziemski hajs, Zycze im powodzenia.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Suits i Prawo Agaty jedyne prawilne seriale do ogladania z panienka, ale suits troche lepsze, wiecej bogactwa.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Nie wiecie na który odcinek był przed wakacyjną przerwą? Od tamtej pory ominęło mnie kilka odcinków, a nie chce ściągać niepotrzebnie tych co widziałem.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l W marcu skonczyl sie 4 sezon, pod koniec czerwca polecial sezon 5. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Suits_episodes#Season_5
Opublikowano 8 maja 20168 l No i jest data premiery 6 sezonu - 13 lipiec 2016 I krótki teaser nowego sezonu na którym nic nie ma Edytowane 8 maja 20168 l przez sprite
Opublikowano 14 lipca 20168 l Ruszył właśnie nowy sezon Suits.S06E01.720p.HDTV.x264-KILLERS[rartv] Edytowane 14 lipca 20168 l przez sprite