Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 69
  • Wyświetleń 10,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ogladał. Cała seria jest fajna i praktycznie trudno siędo tego jakoś specjalnie doczepić - serial jest lekki, przyjemny, nie udaje że jest jakimś arcydziełem, soundtrack ma genialny. Szkoda, że trzeb

• TAK JUZ JEST ODCINEK

• Pierwszy sezon tez mi sie bardzo podobal. Drugi na dysku ale jeszcze nie wlaczylem bo nie mam kiedy. Dzisiaj wieczorem obejrze z 3 odcinki gdzies.   Kocham Rachel.

Opublikowano

Cudem bym tego nie nazwał, ot z nudów można obejrzeć. 7/10

Opublikowano

Pierwszy sezon fajny, dobre dialogi - 7/10... ale cliffhanger - 2/10... Przewidywalny jak nie wiem, niestety.

Drugi sezon na razie jest dobry, zobaczymy na czym skończą.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsze 9 odcinkow w dwa dni zrobilem i spoko jest. Wpadlem na ten serial z rankingu filmwebu gdzie zajmuje 5 miejsce. Nikt na forumku nie oglada czy jest jakis inny temat? A duperki takie tam graja... Zakochalem sie juz gdzies z 4 razy.

Jesli chodzi o prawnicze to lepszy jest niz magda m i prawo agaty na pewno. Hehe.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na forum Star Treka ktoś się nad tym spuścił, w takim razie dodaję do listy oczekujących.

Opublikowano

Ja jestem zakochany w pierwszym sezonie, cudo miód itp. Natomiast drugi tak mocno ssie że to nawet nie wiem jak dokładnie określić, bynajmniej nie jest to dobre ssanie jak w filmach xxx. Kompletna klapa, brak pomysłów i nuuuudy moim zdaniem w 2 sezonie, a szkoda. Jeśli ktoś 1 nie oglądał to mogę w 100% polecić!

Opublikowano

Pierwszy sezon tez mi sie bardzo podobal. Drugi na dysku ale jeszcze nie wlaczylem bo nie mam kiedy. Dzisiaj wieczorem obejrze z 3 odcinki gdzies.

Kocham Rachel.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Drugi sezon trzyma poziom pierwszego. Bardzo dobry, a final piekny. Doslownie, przepiekny wrecz. Czekam na trzeci sezon. :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Już po pierwszym odcinku 3 sezonu :) Ogólnie cały serial - 8/10, czyli bardzo dobrze, polecam!

Opublikowano

Dzisiaj się za niego zabieram. W sumie, przekonał mnie theme song z serialu:

• 1 rok później...
Opublikowano

Ogląda ktoś ten serial? Finał mid-seasonu ładnie namieszał. IMO top 3 odcinków.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Ogladał.

Cała seria jest fajna i praktycznie trudno siędo tego jakoś specjalnie doczepić - serial jest lekki, przyjemny, nie udaje że jest jakimś arcydziełem, soundtrack ma genialny. Szkoda, że trzeba teraz czekać na nowe odcinki.

Opublikowano

nie rozumiem tylko dlaczego ten serial jest tak ubóstwiany przez studentów prawa. No chyba żeby przyszpanować w domu. Specjalnie dla nich powinien mieć pod tytuł - 'wasze życie nigdy takie nie będzie'.

Opublikowano

Pewnie dlatego, że sobie wyobrażają że będą śmigać w garniturach szytych na miarę przez Toma Forda po Warszawskich nowoczesnych biurach bo w końcu jak ktoś dostał się na prawo to już z automatu siedzi po prawi boga ojca. Studenci prawa to z reguly ludzie, ktorzy sa lepsi od nich i po studiach z automatu beda trzepac nieziemski hajs, Zycze im powodzenia.

• 1 rok później...
Opublikowano

Świetny ten 5 sezon, dużo się działo w najnowszym odcinku.

Opublikowano

Suits i Prawo Agaty jedyne prawilne seriale do ogladania z panienka, ale suits troche lepsze, wiecej bogactwa.

Opublikowano

Nie wiecie na który odcinek był przed wakacyjną przerwą? Od tamtej pory ominęło mnie kilka odcinków, a nie chce ściągać niepotrzebnie tych co widziałem.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Kazdy sezon Suits był za(pipi)isty, ale wreszcie mleko sie rozlało.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No i jest data premiery 6 sezonu - 13 lipiec 2016

I krótki teaser nowego sezonu na którym nic nie ma  :yao:

Edytowane przez sprite

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ruszył właśnie nowy sezon :banderas:

Suits.S06E01.720p.HDTV.x264-KILLERS[rartv]

Edytowane przez sprite

• 2 tygodnie później...
Opublikowano