Opublikowano 5 sierpnia 20168 l Myslalem ze gorzej nie bedzie, ale akcja z wyrwaniem Majka z wiezienia to juz szczyt idiotyzmu.
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Jak by sie skonczyl na poprzednim sezonie to by bylo spoko. USA network zamowilo 7 sezon a producent wykonawczy wywiadzie powiedzial,ze zamowienie 8 sezonu jest mozliwe
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Mam nadzieje ze jak Majk wyjdzie na wolnosc to serial wroci do formy.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Odpadłem na początku 3. sezonu. Warto dac szansę, coś tam sie dobrego jeszce dzieje?
Opublikowano 14 czerwca 20177 l niewiele w sumie. Chyba 4 czy 5 sezonów widzieliśmy z żoną. Taki tam procedural tasiemiec do szydełkowania czy żeby w tle coś leciało. Jak zawsze jest jakies tam widmo zagrożenia wiszące przez większość sezonu z czym oczywiście dają sobie radę.
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Za(pipi)iscie, mam nadzieje, ze jednak jak pracuje, a nie jakies love story.
Opublikowano 29 listopada 20177 l Meghan Markle odchodzi z serialu. https://screenrant.com/suits-meghan-markle-season-7-exit/
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Przegapiłem drugą część sezonu, czas na krótki maraton. Fakt, że czuję już zmęczenie materiału i nie lubię jak główna obsada odchodzi, więc kolejny chyba odpuszcze.
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l No druga połowa odrobinę lepsza i dwugodzinny finał też nie jakiś zły. Na nowy sezon nie będziesz musiał długo czekać. Już w lipcu ruszają Edytowane 27 kwietnia 20186 l przez sprite
Opublikowano 17 lipca 20186 l W dniu 28.04.2018 o 13:30, Shen napisał: Koreanski remake wystartował Jakoś wcześniej wogóle nie interesowałem sie Garniturami tak chyba tydzień temu czy dwa z braku laku zacząłem ogladać i obecnie zaczynam 5 sezon tak sie wkręciłem. Koreańską wersje wiadomo gdzie szukać? Obejrzałbym bo gra tam Dong-Gun Jang (Brotherhood of war - IMO koreański szeregowiec ryan, jeden z moich ulubionych filmów wojennych) .