MaiorZero 1 400 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Ekranizacja Year One. Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 leciwe mask of phantasm Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Wszystkie trzy powyżej Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 21 stycznia 2013 Opublikowano 21 stycznia 2013 tez nadrobilem dwie czesci DKR. co tu duzo mowic - wypas. nie spodziewalem sie, ze bedzie az tak dobrze. joker jest genialny, batman emeryt swietny (peter weller!!!). komiks uwielbiam, film jest wierna adaptacja - wyszlo cudownie. Cytuj
Gość Opublikowano 23 stycznia 2013 Opublikowano 23 stycznia 2013 Obejrzałem drugą część DKR i według mnie sporo słabsza niż jedynka. Łopatologia stosowana jeżeli chodzi o moralizatorstwo czy subtelność metafor, strzelanie kadrami w stylu Riefenstahl, logikę wydarzeń na poziomie tych z ostatniego Nolana. O stronie technicznej całego projektu już pisałem (najbardziej to widać w scenach walki, kiedy nikt się nie rusza z wyjątkiem Batka- mogli ). Do tego Joker mówiący głosem dziadka pedofila z Family Guya. Na plus muzyka, ta jest naprawdę dobra. Oczywiście wszystkie moje przeciw można potraktować, jako zalety tego Batka. Oglądałem na hypie "Nolan to (pipi)a przy tym", no i nie. Dla mnie 6-, a z dwupak 7. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 (edytowane) Te najnowsze animowane Batmany całkiem ok. Mi również pierwsza część bardziej się podobała (lepiej oddawała leciwy wiek gacka). Moje google nostalgii są jednak dosyć ciasne i dalej uważam TAS za debeściaka w tym temacie. Edytowane 31 stycznia 2013 przez Zarathustra 1 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 (edytowane) Te najnowsze animowane Batmany całkiem ok. Mi również pierwsza część bardziej się podobała (lepiej oddawała leciwy wiek gacka). Moje google nostalgii są jednak dosyć ciasne i dalej uważam TAS za debeściaka w tym temacie. Wow jak to wygląda, szykuje się świetny tytuł z Harlockiem. W sumie nawet nie wiedziałem, że coś takiego jest w produkcji, aż wstyd. Fani we Francji już pewnie krzyczą z zachwytu, w końcu tam jest chyba drugie największe na świecie zaraz za Japonią skupisko fanów produkcji Leiji Matsumoto. Tylko czekania jeszcze sporo, eh gdzie tam do jesieni. Edytowane 31 stycznia 2013 przez Paliodor Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 W produkcji ten projekt jest już chyba od 3-4 lat (filmik poniżej pochodzi jeszcze z 2010). https://www.youtube....h?v=3LX_cXL6njY TOEI wyłożyło największy budżet w historii swoich produkcji. Jakieś 30 milionów dolarów poszło na ten film. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 (edytowane) To nieźle się wykosztowali oby cały film trzymał taki poziom jak na tym trailerze z twojego pierwszego postu. Najlepsze jest to,że pomimo zastosowania technologii CG nadal czuć klimat anime z tamtych lat, co głównie jest za sprawą charakterystycznej kreski. Ten rok to ogólnie jeśli chodzi o animację jap. zapowiada się dla mnie świetnie kolejna część Berserka, Unicorn Gundam i jeszcze ten Harlock na horyzoncie. Będzie co oglądać. Edytowane 1 lutego 2013 przez Paliodor Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Zajebisty był ten nowy Batman na podstawie komiksu Millera. Jak dla mnie druga część jest znacznie lepsza, a scena w tunelu miłości to w ogóle miazga. Joker chyba jeszcze nigdy nie był tak pojebany, a i miło zobaczyć Bruce'a, który w końcu się nie bawi i choć nadal nie zabija to jest znacznie bardziej brutalny w działaniu. Wie doskonale, że nie zostało mu wiele czasu, więc od razu stara się wyeliminować zło (Joker), a nie jak kiedyś próbując je nawracać. A na deser jest świetny pojedynek z Supermanem. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 marca 2013 Autor Opublikowano 22 marca 2013 jeden z najbardziej oczekiwanych przeze mnie filmów w tym roku: w obsadzie oprócz boskiej amandy w roli głównej między innymi christoph waltz, chris o'dowd i... pitbull xD. 2 Cytuj
Traktorzysta 18 Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 Ten pierwszy Batman mi srednio podszedl, druga czesc z Jokerem mistrz. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 11 maja 2013 Opublikowano 11 maja 2013 Najnowszy trailer Harlocka. U nas oczywiście raczej nie ma co liczyć na seans w kinie... http://www.youtube.com/watch?v=TGffWZjt7H0&hd=1 Na wypadek skasowania filmiku, trailer w 720p tutaj. Cytuj
smallv86 863 Opublikowano 11 maja 2013 Opublikowano 11 maja 2013 (edytowane) Wreck It Ralph procz lion king najlepsza animacja jaka widzialem ( w sumie to malo widzialem ) To jest COS dla starszych graczy ( ogolnie dla graczy) tyle odniesien do gier ze szok ( nawet "wykrzyknik z MGS sie zalapal) Naprawde polecam . P.S. Mimo ze to animacja dla dzieci to Chustawka emocjonalna zapewniona Edytowane 11 maja 2013 przez smallv86 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 coś ostatnio wyszło dla dorosłych? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Polećcie jakąs fajną baje z bohaterami komiksowymi. Tylko nie z batmanem, bo te widziałem wszystkie... znaczy może być tam Batman ale nie jako główny bohater Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 (edytowane) ja też podbijam, dla mnie moze byc z batmanem to fajne? Edytowane 7 października 2013 przez chris85 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Podobno tak, zaczałem to sciagac jakies 5 minut temu:) Ok, ale co jeszcze? Z gackiem to masz dużo: Batman Rok Pierwszy, W cieniu czerwonego kaptura, maska batmana to chyba najlepsze Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 (edytowane) Tu masz moją mini reckę: http://www.psxextreme.info/topic/38762-ostatnio-widzia%C5%82emwidzia%C5%82am/page-329?do=findComment&comment=2907563 A animacji (zwłaszcza od DC Comics) jest od groma: Green Lantern First Flight, Superman/Batman Public Enemies, All-Star Superman, Batman Year One i Under Red Hood (jak Gekon wspominał), Justice League (z tej serii to np. Doom, Crisis on two Earths ), z serii DC Showcase (krótkie animacje m.in. Green Arrow, Spectre, Superman/Shazam!), Batman Beyond: Return of the Joker i wiele, wiele innych. Jest tego trochę Edytowane 12 października 2013 przez Farmer. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 (edytowane) Post pod postem ale.... Na dniach premiera JL:War: Pytanie mam w związku z tym: Warto brać się za papierową wersję? Czytał ktoś? Bo z tego co się orientuję to trochę rzeczy pozmieniali względem oryginału. Aquaman dostał L4, a w zastępstwo przyszedł Kapitan Marvel. Natomiast Wonder Woman znalazła w szafie nowy strój. Ogólnie to liczę na fajną rozpierduchę z Darkseidem (lepsza od tej na farmie Kentów z Supergirl), dobre dialogi, ciekawe relacje między bohaterami i ogólnie żeby obraz trzymał poziom poprzedników. Nowy Dark Knight Returns to to nie będzie i jestem tego świadom. Edytowane 19 stycznia 2014 przez Farmer. 1 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 A to nie idzie teraz na jakimś kanale dziecięcym? Nickelodeon? Wychwycone kątem oka, bo dzieciaki oglądały. Cytuj
Neverwhere 19 Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 Gotham Girls http://en.wikipedia.org/wiki/Gotham_Girls Króciutkie, do łyknięcia w jedno popołudnie. Na Wiki są linki do wszystkich odcinków. W większości raczej komediowe, trochę bardziej "na serio" jest 3 sezon. No i krótkie animacje S.B.F.F Nie wiem czy styl Wam leży, ale mnie rozwalają za każdym razem jak oglądam. Daje jeden, resztę trzeba samemu wygooglać, jak się spodoba. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 Przypadkowa zbieżność bo nie o tę walkę na farmie mi chodziło , a o tę z Superman/Batman Apocalypse: Ogólnie to nie lubię kreski typu atomówki czy jak to się zwie. To jak? Powie ktoś czy komiks wart uwagi?Czy darować sobie i czekać na film. Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Ekranizacja komiksu "Batman & Son" http://www.youtube.com/watch?v=thJ8LYdEu0k 3 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 http://kickass.to/justice-league-war-2014-1080p-web-dl-h264-publichd-t8624491.html takie coś wyszło ostatnio, wlaśnie ściągam 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi